MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adam_k » 11 lis 2011, 11:32
adam_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 12 lis 2011, 0:24
Żeby piłkarze uciekli do swoich krajów, tak jak ostatnio ten amerykański koszykarz z Trójmiasta?adam_k pisze:Ja chciałbym kogoś w stylu Dana Petrescu, żeby pokazał "gwiazdkom" jak wyglądają prawdziwe treningi...
http://czasfutbolu.pl/index.php?option= ... lnosciduze
Polecam ten tekst o nim.. Wiśle potrzeba trenera z twardą ręką.
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 lis 2011, 13:08
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 gru 2011, 11:16
Oczywiście wszyscy liczyli na awans do Ligi Mistrzów i przegrana walka z APOEL-em odbijała się czkawką przez długie tygodnie. Patrząc jednak na to, co mistrz Cypru wyprawiał później w fazie grupowej Ligi Mistrzów, trzeba nieco łagodniej ocenić wiślaków. Zwłaszcza że nie można nie doceniać ich dorobku w europejskich pucharach. Wygrali przecież osiem z dwunastu meczów! To jak na polski zespół znakomite osiągnięcie, za które krakowian spotkała nagroda w postaci awansu do wiosennych gier.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adam_k » 04 sty 2012, 13:53
adam_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 lut 2012, 0:00
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lut 2012, 21:13
To tak odnośnie 9 tysięcy kibiców Wisły demolujących starówkęW przerwie meczu natomiast - na placu przed trybuną C - rozegra się prawdziwe spotkanie gigantów. Drużyny do niego wybierze albo Jozin z Bazin, albo Krzysztof Kononowicz - te dwie postacie jak narazie prowadzą w naszej ankiecie, która znajduje się na stronie głównej. Głosowanie zakończy się dzisiaj około godziny 18 i wtedy też podamy ostateczne wyniki.
Nie będziemy zdradzać więcej szczegółów, ale zapewniamy, że sobota przy Reymonta zapowiada się naprawdę ekscytująco. Ci, którzy spośród wielu możliwości spędzenia sobotniego popołudnia wybiorą właśnie tę opcję, na pewno nie będą tego żałować. Nie może Was tam zabraknąć!
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 lut 2012, 14:15
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 11:43
czorny1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 12:21
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2012, 12:28
Z tego co wiem wczoraj Patryk wydał oświadczenie w którym przepraszał trenera, kolegów i kibiców. Dziwi mnie trochę decyzja Wisły, tym bardziej, że odsuwają go od pierwszego składu zamiast sprzedać póki jeszcze jest w cenie.Emerald pisze:Szacun dla Wisly za odsuniecie tego pajaca.
Dlugo mialem za zle Smudzie, ze na niego nie stawia, ale jak widac Malecki robi wszystko, zeby udowodnic, ze selekcjoner mial racje.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 12:30
No tak, ale on takie oswiadczenia wydawal juz kilka razy... gdyby to byl pierwszy raz to inna sprawa, ale recydywe trzeba karac bezwzglednie!Arwin pisze: Z tego co wiem wczoraj Patryk wydał oświadczenie w którym przepraszał trenera, kolegów i kibiców. Dziwi mnie trochę decyzja Wisły, tym bardziej, że odsuwają go od pierwszego składu zamiast sprzedać póki jeszcze jest w cenie.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 12:34
czorny1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 lut 2012, 12:35
A gdzie jeszcze okienko jest otwarte ? Rosja, Polska i...?Emerald pisze:No tak, ale on takie oswiadczenia wydawal juz kilka razy... gdyby to byl pierwszy raz to inna sprawa, ale recydywe trzeba karac bezwzglednie!Arwin pisze: Z tego co wiem wczoraj Patryk wydał oświadczenie w którym przepraszał trenera, kolegów i kibiców. Dziwi mnie trochę decyzja Wisły, tym bardziej, że odsuwają go od pierwszego składu zamiast sprzedać póki jeszcze jest w cenie.
No a odsuniecie go od pierwszego skladu nie znaczy, ze go nie sprzedadza. Do konca okienka jeszcze sporo czasu.
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio