Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 12:36
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 12:38
Jest podobno oferta z Rosji, ale cholera wie. Czy Wisła zrobiła źle? Moim zdaniem bardzo dobrze, bo koleś uważa się za najważniejszą osobę w klubie. Nie wiem na ile to prawda, ale podobno Mały bardziej niż grą zaabsorbowany jest wyrywaniem małolat w klubach i goszczeniem w agencjach, gdzie jako chłopak trzymający z miastem ma otwarte abonamenty. Facet ewidentnie ma w dupie to, żeby pomóc drużynie. Jeśli woli zostać ikoną trybun, a nie boiska, to jego sprawa. Jak tak dalej będzie działał, to wybrykami może przebije samego Sypniewskiego.Arwin pisze:Z tego co wiem wczoraj Patryk wydał oświadczenie w którym przepraszał trenera, kolegów i kibiców. Dziwi mnie trochę decyzja Wisły, tym bardziej, że odsuwają go od pierwszego składu zamiast sprzedać póki jeszcze jest w cenie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 12:39
Mysle, ze Rosja jest w tym wypadku bardzo prawdopodobnym kierunkiem.grzegorzfcb pisze:A gdzie jeszcze okienko jest otwarte ? Rosja, Polska i...?
Kto go z T-mobile kupi ?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2012, 12:39
Wątpię, żeby Małecki dobił do poziomu Sypniewskiego, moim zdaniem nie ten kaliber.bartbuks pisze:Jest podobno oferta z Rosji, ale cholera wie. Czy Wisła zrobiła źle? Moim zdaniem bardzo dobrze, bo koleś uważa się za najważniejszą osobę w klubie. Nie wiem na ile to prawda, ale podobno Mały bardziej niż grą zaabsorbowany jest wyrywaniem małolat w klubach i goszczeniem w agencjach, gdzie jako chłopak trzymający z miastem ma otwarte abonamenty. Facet ewidentnie ma w dupie to, żeby pomóc drużynie. Jeśli woli zostać ikoną trybun, a nie boiska, to jego sprawa. Jak tak dalej będzie działał, to wybrykami może przebije samego Sypniewskiego.Arwin pisze:Z tego co wiem wczoraj Patryk wydał oświadczenie w którym przepraszał trenera, kolegów i kibiców. Dziwi mnie trochę decyzja Wisły, tym bardziej, że odsuwają go od pierwszego składu zamiast sprzedać póki jeszcze jest w cenie.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 12:40
Żebyś się nie zdziwił. Teraz będzie miał trochę wolnego, to może z ziomkami z miasta zacznie haracze ściągać?Arwin pisze:Wątpię, żeby Małecki dobił do poziomu Sypniewskiego, moim zdaniem nie ten kaliber.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 12:42
Twarowski także użył tego porównania w Lidze+ Extra. No cóż, jaka liga taki Tevez.Arwin pisze:Wczoraj Wojtek Jagoda porównywał jego sytuację do tej Teveza
ŁKS bierze wszystkich!grzegorzfcb pisze:Kto go z T-mobile kupi ?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 lut 2012, 12:43
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 12:46
Przecież Świr powiedział, że czeka na tel od Małeckiego, bo chętnie go weźmie do swojej drużyny.emdżej pisze:ŁKS bierze wszystkich!
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 12:51
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 12:57
czorny1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2012, 13:35
Hahahahahahahaha - tyle mam do powiedzenia w/s Sosnowcaemdżej pisze:Może tam wróci?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 13:45
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lut 2012, 13:57
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 21 lut 2012, 15:01
Małecki ??? ŁKS nie ma kasy na jego pensję.emdżej pisze:W wieku niespełna 20 lat Małecki, by się ogrywać, został wypożyczony na pół roku do innego klubu grającego w Ekstraklasie. Pozostawił tam po sobie dobre wrażenie i pomogło mu to przebić się na stałe do pierwszego zespołu Wisły. Może tam wróci?
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 15:02
Jemu chodzilo o Zaglebie Sosnowiec.Shlubb pisze:Małecki ??? ŁKS nie ma kasy na jego pensję.
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio