Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lut 2012, 15:03
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:03
Popatrz podobne mam wrażenie na Twój temat. Twoje wypowiedzi są jakieś takie bardziej tak jak chciałbym, a nie tak jak jest.Arwin pisze:To widać, że mało oglądasz piłki i niewiele wiesz o futbolu.
Polecam Football Managera 2012 tam też jest wyceniony każdy graczArwin pisze:Polecam stronę transfermarkt.de
czorny1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 lut 2012, 15:04
Raczej każda opinia bez argumentacji jest odrzucana i krytykowana. Jeżeli nawet wziąć za argumentację twój post z wklejonym tekstem za jakiegoś portalu, to trochę mało jak na 'dyskusję' na dwie strony. Bo jak na razie powiedziałeś, że futbol Cypryjski przewyższa ten Polski i nie przedstawiłeś SWOICH przemyśleń tylko zasłaniasz się czyimś tekstem.czorny1990 pisze:To jest argumentacja, mam przepisał własnoręcznie i Ci wysłać ?Arwin pisze:Oj czorny, furory nie zrobisz na tym forum, jeżeli nie będziesz argumentował swoich teorii spiskowych, jakoby Cypr był lepszy piłkarsko od Polski. Napisz coś od siebie, uargumentuj swoje tezy, a nie wklejaj suchy tekst.
Widzę tu macie swój 'klubik' i każde opinie różne od waszych są przez Was od razu odrzucane i krytykowane.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 lut 2012, 15:05
Czorny... por que?czorny1990 pisze: Polecam Football Managera 2012 tam też jest wyceniony każdy gracz![]()
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:05
emdżej pisze:czorny1990, a teraz z wymienionych przez ciebie piłkarzy wymień mi tych, którzy w glorii udanych występów w Ekstraklasie trafili na Cypr. Bo ja widzę na tej liście wyłącznie piłkarzy, który trafiali na wyspę Afrodyty na zakręcie kariery, pod jej koniec lub po nieudanych wojażach po lepszych ligach.
czorny1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:09
Arwin pisze:Jeżeli nawet wziąć za argumentację twój post z wklejonym tekstem za jakiegoś portalu, to trochę mało jak na 'dyskusję' na dwie strony.
Nie ma za co jaskółkoArwin pisze:Ale dzięki, poprawiłeś mi humor, jakobym był Legionistą
czorny1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 lut 2012, 15:10
Pogrążasz się z każdym następnym postem. Myślisz, że Żurawski dostawał fortunę na Cyprze? Grał tam, bo nigdzie indziej go nie chcieli, a nie dlatego, że skusili go ofertą finansową. Piłkarzem który chciał zarobić jest Smolarek idąc do Kataru, a nie Żurawski idący do Cypru.czorny1990 pisze:emdżej pisze:czorny1990, a teraz z wymienionych przez ciebie piłkarzy wymień mi tych, którzy w glorii udanych występów w Ekstraklasie trafili na Cypr. Bo ja widzę na tej liście wyłącznie piłkarzy, który trafiali na wyspę Afrodyty na zakręcie kariery, pod jej koniec lub po nieudanych wojażach po lepszych ligach.
Właśnie, dlaczego trafiają tam a nie do Polski od razu?
- bo chcą zarobić
- bo mogą zagrać w LM
- bo tamta liga nie jest taka zła, ma kibiców także żywiołowych oraz klimat jest fajny
Oj chyba to przemawia za Cyprem. Bo trafiają najpierw tam, a potem do Polski znów.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lut 2012, 15:12
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:17
Zaciąłeś się? Bo chyba już to słyszałem.Arwin pisze:Pogrążasz się z każdym następnym postem.
Wisła go chciała, a on nie chciał jeszcze wracać do Polski. Więc chyba mało wiesz o futboluArwin pisze: Grał tam, bo nigdzie indziej go nie chcieli
Arwin pisze:a nie dlatego, że skusili go ofertą finansową.
Arwin pisze:No tak, drużyny Cypryjskie rok w rok grają w tych jakże elitarnych rozgrywkach, często nawet bez konieczności przechodzenia eliminacji![]()
Arwin pisze:I tak, nasza liga też nie jest zła, tylko u nas kibiców, stadionów nie ma no i klimatu, bo jest -20 'C
czorny1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lut 2012, 15:18
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:19
Więcej niż TYbartbuks pisze:czorny1990 mam do Ciebie niesamowicie ważne pytanie. Ile spotkań ligi cypryjskiej w tym sezonie widziałeś?
czorny1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lut 2012, 15:21
Pytam poważnie, więc jeśli uważasz się za partnera do dyskusji to odpowiedz, a nie pajacujesz.czorny1990 pisze:Więcej niż TY
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lut 2012, 15:22
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:22
czorny1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 22 lut 2012, 15:23
emdżej pisze:Bart i Arwin. Powodzenia w dyskusji. Ja poległem przy argumencie o kibicach na Cyprze.
czorny1990
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio