www.google.pl ale tam jest ich malo sprawdzalem ale dobre i tofieldy pisze:panowie gdzie mogę znaleźć fotki Kasi Drzyżdżyk ??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 9:27
www.google.pl ale tam jest ich malo sprawdzalem ale dobre i tofieldy pisze:panowie gdzie mogę znaleźć fotki Kasi Drzyżdżyk ??
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2005, 11:29
wiem, że w wyszukiwarce mogę sobie znaleźć zdjęcia, chodziło mi raczej o fotki z nowej sesji Playboya (przecież nie będę kupował całej gazetymathiasek12 pisze:www.google.pl ale tam jest ich malo sprawdzalem ale dobre i tofieldy pisze:panowie gdzie mogę znaleźć fotki Kasi Drzyżdżyk ??
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 12:54
fieldy pisze:wiem, że w wyszukiwarce mogę sobie znaleźć zdjęcia, chodziło mi raczej o fotki z nowej sesji Playboya (przecież nie będę kupował całej gazetymathiasek12 pisze:www.google.pl ale tam jest ich malo sprawdzalem ale dobre i tofieldy pisze:panowie gdzie mogę znaleźć fotki Kasi Drzyżdżyk ??)
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 maja 2005, 18:04

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 08 maja 2005, 18:13
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 08 maja 2005, 18:26

Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 08 maja 2005, 21:37
Siostrzyczki olsen, nie dzieki stary nie jestem pedofilemmathiasek12 pisze:a co powiecie o tych paniach bo temacik zamarl
![]()
alfabeth
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 maja 2005, 21:49

Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 08 maja 2005, 21:52
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 maja 2005, 22:00
Stary one są już pełnoletnie!alfabeth pisze: Siostrzyczki olsen, nie dzieki stary nie jestem pedofilem

Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 maja 2005, 22:33
shakira bez szału. nie widzi mi sie, ma za szerokie biodra. moze dlatego wole azjatki.Pisakk pisze:Stary one są już pełnoletnie!alfabeth pisze: Siostrzyczki olsen, nie dzieki stary nie jestem pedofilem![]()
![]()
Dobra doigraliście się. Teraz macie:
A tylko ktoś powie coś złego to polecą ostrzeżenia!![]()
![]()
A teraz żeby nie zostać posądzonym o fanatyzm (zresztą całkiem słusznie i trafnie) coś innego:
Shakira(mam słabość do blondynek, choć ta akurat farbowana):
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 maja 2005, 22:38
Ekspert wyjaśnia:zawdi pisze: co do blizniaczek, to widzialem jedna fote, na ktorej mialy naprawde duze piersi, ale pozniej widzialem inne gdzie byly calkiem malutkie. jak to jest? pytam eksperta
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 22:41
zawdi pisze:shakira bez szału. nie widzi mi sie, ma za szerokie biodra. moze dlatego wole azjatki.Pisakk pisze:Stary one są już pełnoletnie!alfabeth pisze: Siostrzyczki olsen, nie dzieki stary nie jestem pedofilem![]()
![]()
Dobra doigraliście się. Teraz macie:
A tylko ktoś powie coś złego to polecą ostrzeżenia!![]()
![]()
A teraz żeby nie zostać posądzonym o fanatyzm (zresztą całkiem słusznie i trafnie) coś innego:
Shakira(mam słabość do blondynek, choć ta akurat farbowana):
co do blizniaczek, to widzialem jedna fote, na ktorej mialy naprawde duze piersi, ale pozniej widzialem inne gdzie byly calkiem malutkie. jak to jest? pytam eksperta

Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 22:44
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 maja 2005, 23:08
widziales jak paris ladnie "pracuje" nad swoim bylym juz facetem???Andreyew pisze:Ogladalem z pare odcinkow "So little times"(czy jakos tak) i "New York Minute" i powiem szczerze ze jakos nie widze w nich super zajebiszczych kobitek, ale respekt...mi bardziej pasuje taka Hilton Paris czy Angelina Jolie
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio