AC Milan (zbiorczy) - Strona 28

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 22:02

Oficjalnie znaleziono już zwłoki porwanego w połowie 2001 roku Lewana Kaładze, brata Kachy :(...Cześć Jego pamięci...Mam nadzieję, że Kakhaber nie będzie tego przeżywał, i nie ucierpi na tym jego forma psychiczna...mimo że już wiedział od dawna, że marne szanse są na jego odnalezienie...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 22:05

[*][*][*[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Cześć Jego Pamięci :cry: :cry: :cry:

Mam nadzieję, że to się nie odbije znacznie na formie Kackhabera Kaładze.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 maja 2005, 22:09

AAAAAAA jednak nie zyje bardzo zal mi teraz Kakhy a takze jego rodziny Pewnie bedzie chcial wyjechac na pogrzeb brata wiec trzeba sie z tym liczyc i oczywiscie pozwolic mu na to.
To straszne ze na swiecie tyle jest okrucienstwa.

Trzymaj sie Kakha

[EDIT]

to jest na onecie

"W czwartek [5.5.2005]w zbiorowym grobie w zachodniej Gruzji, znaleziono ciało brata obrońcy włoskiego klubu piłkarskiego AC Milan, Kachy Kaładzego - Lewana.
Ciało młodszego z braci znajdowało się w grobie, wraz siedmioma innymi ofiarami. Informację podała gruzińska stacja radiowa MZE.
Brata znanego piłkarza Milanu, Lewana porwano w maju 2001 r. Według policji sprawcami byli członkowie czeczeńskiej mafii. Poszukiwania Lewana nakazał ówczesny prezydent Gruzji, Eduard Szewardnadze, ale nie dały one rezultatu. Jeszcze w końcu 2003 roku władze twierdziły, że Lewan Kaładze żyje i wkrótce zostanie uwolniony. Porywcze nie zwolnili go jednak, ponieważ rodzina wpłaciła tylko 200 000 dolarów, zamiast żądanej przez nich trzykrotnie większej sumy.
W przeszłości Kacha Kaładze krytykował poszukiwania prowadzone przez gruzińską policję. Rok po porwaniu groził, że zrzeknie się gruzińskiego obywatelstwa i przeniesie się na Ukrainę, by reprezentować barwy Dynama Kijów. Samobójstwem groził także ojciec obu braci, Karlo Kaładze."

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 22:14

Szczere wyrazy współczucia dla Kaki Kaładzego oraz jego rodziny.Szkoda mi Kaładzego

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 06 maja 2005, 22:18

bogi pisze:Oficjalnie znaleziono już zwłoki porwanego w połowie 2001 roku Lewana Kaładze, brata Kachy :(...Cześć Jego pamięci...Mam nadzieję, że Kakhaber nie będzie tego przeżywał, i nie ucierpi na tym jego forma psychiczna...mimo że już wiedział od dawna, że marne szanse są na jego odnalezienie...
moglbys przyblizyc historie jego brata?...
Kiedy w jaki sopoob zostal porwany kto go porwal jakies wypowiedzi Kaladze na ten temat... bo to historia bardzo ciekawa a zarazem bolesna i dramatyczna!..

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 22:21

O kurw.. a jednak najgorsze ......

[*] [*] [*]

Smutek i współczucie -- Kahka jestesmy z tobą :!: Choć co to teraz da...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 22:30

Powiem tak : Lepiej że teraz znaleziono i zaoszczędzono dalszych cierpień, wyrzutów i robienia sobie nadziei, że żyje ( i tak o 2, 3 lata za późno :( )...Ale będzie to pewnie widocznie po Kakhaberze :(...Cześć Jego Duszy...

[']

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 06 maja 2005, 22:35

współczucia dla kaladze

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 maja 2005, 0:38

Chociaż nie lubię Milanu to w takich momentach człowieka porusza. Naprawdę bardzo współczuje Kaładze tej straty bo jednak z bratem się wychował i był mu bliski. Mam nadzieje, że to nie odbije się na karierze Kakhy ( nie myślcie, że kłamie bo jestem fanem Juve ). Mam również nadzieje, że Kakha był na to przygotowany i że lepiej to odczuje.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:38

Porwano go w 2001 roku ... minelo od tamtego wydarzena juz sporo czasu wiec nie bylo to dla Kakhy jakies smiertelne zakoczenie.
Mogl miec juz swiadomosc ze nei odzyska brata, ale dopeiro teraz doweidzial sie prawdy ....

Wspolczuje mu z calego serca. Mimo ze jestem fanem Interu i nie lubie po prostu Rossonerich to teraz mam nadzieje ze odnajdzi sie on w skladzie Milanu i smierc brata nei odbije sie na jego karierze az w tak znacznym stopniu ...

3MAJ sie Kakha

LEWAN [*][*][*][/b]
[*][*][*][*][*][*][/b]

POZDRO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 12:54

:( No przykra sprawa .. że aż nie chce sie poruszać tego tematu bo w tym momencie milczenie jest chyba ważniejsze... [*][*][*]

Każdy wie że teraz sie nie liczą barwy jakie rezpezentujecie zgina człowiek i to jest przykre...

Mineło troche czasu i jak RoRo pissześ mógł byc już "przygotowany" na najgorsze ale sądze że zawsze jest nadzieje teraz nie ma....

Jesteśmy z Tobą Kahka [/b]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2005, 13:02

No takie porwanie musialo byc straszne. O smierci Kahka dowiedzial sie dopiero po 4 latach. Teraz pewnie bedzie mial przerwe w grze jednak wyjatkowo jestem z pilkarzem Milanu i zycze Mu powrotu do formy

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 15:35

Oczywiscie, w takiej chwili kazdy kibic powinien byc z zawodnikime z gruzji... Pewnie Kakha wyjedzie tylko na pogrzeb i zaraz zacznie znowu grać .....
Niech Jego brat spoczywa w spokoju [*] [*]
Kondolencje dla Kakhi

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 maja 2005, 21:34

Niestety...Dobrze, że my w Polsce nie mamy narazie żadnych wojen. Szkoda mi Kakhy tak jak i wam wszystkim. Powiem szczerze, że nie lubie Milanu, jednak w takich momenatach trzeba współczuć piłkarzowi z Gruzji. Szkoda...[*][*][*]

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 maja 2005, 18:57

Po ostatniej porazce Milanu z Juve mysle ze druzyna z turyna wygra lige. Milanowi zostala jeszcze Liga Mistrzow. Tez nie bedzie latwo ale jest faworytem.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”