Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 lut 2012, 16:36
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 lut 2012, 18:30
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 lut 2012, 20:05
Cały Vincent, może nawet nie wie o jego istnieniuDaaaamian pisze:Brak powołania dla Jose Enrique to jakaś kpina.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2012, 20:10
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 lut 2012, 20:18
A Liverpool to nie moje klimatyDaaaamian pisze:Alba jest lepszy od Enrique? Poważnie pytam. Gejliga to nie moje klimaty.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lut 2012, 20:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2012, 20:36
Niekoniecznie, ale powołanie dla kopiącego się w tym sezonie w czoło Negredo świadczy o desperacji. Można było poeksperymentować z Adrianem, Callejonem, Michu albo nawet Raulem. Nie wszyscy są typowymi środkowymi napastnikami, ale od tego powinny być sparingi, jak trzeba znaleźć kogoś na tę pozycję.cru pisze:Wyjdzie na to, ze jesli Villa nie zdazy, to Soldado bedzie napastnikiem nr 1.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2012, 21:45
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 lut 2012, 22:13
Trochę masz wysokie mniemanie o zawodnikach Liverpoolu. Twierdzisz, że Enrique powinien być w kadrze, mimo że nie wiesz jak Alba gra i w jakiej jest formie...Daaaamian pisze:fieldy, Enrique to w tym sezonie jeden z najlepszych lewych obrońców w Premier League (chyba jedynie Assou-Ekotto i Baines mogą się z nim równać) i naprawdę ciężko mi uwierzyć w to, że Jordi Alba, o którym niewiele wiem, jest od niego lepszy.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 lut 2012, 22:42
Pierwsza sprawa - Jordi Alba to tak naprawdę jest skrzydłowy, a nie obrońca. Powiedzmy, że od dwóch sezonów gra w obronie, ale często jest to na zasadzie wymienności pozycjami z Mathieu. Ofensywnie i technicznie Alba na pewno jest lepszy od zawodnika Liverpoolu. Wybacz, oglądałem obu w akcji i wiem co piszę. W defensywie nie chcę oceniać, bo jestem świadom, że Alba to przekwalifikowany skrzydłowy, więc pewne braki ma. Co nie zmienia faktu, że wg mnie przy jego stylu gry i taktyce oraz koncepcji selekcjonera powinien sobie spokojnie poradzić. Jeśli DM będzie asekurował tyły, to przy szybkiej i kombinacyjnej grze, oraz z jego wrzutkami, spokojnie sobie poradzić na lewej obronie. Oczywiście nie chcę ujmować umiejętności Enrique, do tego możesz uważać, że jestem stronniczy, bo to zawodnik Valencii.Daaaamian pisze:fieldy, Enrique to w tym sezonie jeden z najlepszych lewych obrońców w Premier League (chyba jedynie Assou-Ekotto i Baines mogą się z nim równać) i naprawdę ciężko mi uwierzyć w to, że Jordi Alba, o którym niewiele wiem, jest od niego lepszy.
Mylisz się. Gra tam bardzo często. To że na taktycznej prezentacji przed meczem jest ustawiany na skrzydle, nie znaczy, że tam gra. Mathieu jest bardzo ofensywny i są mecze, że Alba więcej pracuje z tyłu i stamtąd wybiera się do przodu.grzegorzfcb pisze:Valencii na lewej obronie nie gra
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2012, 22:55
Akurat to działa w dwie strony. Jestem co najmniej tak samo stronniczym, jak Ty. Pewnie nawet bardziej.bartbuks pisze:Oczywiście nie chcę ujmować umiejętności Enrique, do tego możesz uważać, że jestem stronniczy, bo to zawodnik Valencii.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 lut 2012, 0:28
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 lut 2012, 13:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2012, 17:59
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 lut 2012, 18:29
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin