Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 26 lut 2012, 21:19
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lut 2012, 21:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 26 lut 2012, 21:56
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 26 lut 2012, 22:25
Jeszcze jak Real wygrywa z kimś 3-4 bramkami to dlatego, że przeciwnik się obsrał i sam podarował trzy punkty, a jak oni wygrają wysoko to dlatego, że zagrali kosmos.MGiggs pisze:Ciekawe ze jak Barca strzela mase bramek po błedach obroncow to jest spuszczanie a jak Arsenal to jest zle.Jak nie strzelaja to zle jak strzelaja to błedy obroncow.
Typowy przykład- piekny gol Ronaldo z dnia dzisiejszego, a co sie tam pisz? Gol z tylka, szmata,przypadek![]()
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 lut 2012, 22:27
to nie jest moja stronka, ja tam w zyciu napisalem jeszcze mniej komentarzy, niz tutaj. takze pudlo. i kogo ja mam bronic? ogolu kibicow barcelony?MGiggs pisze:Moody w nocy cos skrobne bo widze ze dalej starasz sie bronic swojej stronki co akurat rozumiem ale nie mozna czegos bronic na sile.
nie przypadek, bo ronaldo to sobie tak zaplanowal, ale fart, ze to przeszlo przez gaszcz obroncow. fajny gol, ale daj spokoj z tym nadczlowiekiem. tu masz niemal identyczna asyste pique do messiego a tu np. zlatana do pique takze znowu pudlo. dla mnie naprawde efektowne zagranie pieta to npMGiggs pisze:Gol Ronaldo to przypadek i fart, Messi byłby uznany za nadczłowieka
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2012, 3:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 27 lut 2012, 10:22
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 27 lut 2012, 10:53
Byłeś na SB na derbach z Atletico czy LM?Kesz pisze:U nas w Polsce garstka 100 osób w Madrycie by zrobiła taki hałas, że kilkadziesiąt tysięcy Hiszpańskich kibiców mogło by się schować.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 lut 2012, 12:33
Niestety tak jak liga jest gejowa tak kibice maja mniej okazji do dobrego dopingu.Ogólnie się zgodzę, na ostatnim meczu u siebie z Racingiem na SB była taka "atmosfera", jakby mecz odbywał się bez kibiców.
Ale ten stadion żyje dla wielkich meczów i widowisk, więc "budzi się" prawie zawsze tylko wtedy. Kolejny łomot sprawiony średniakowi PD nikogo tam nie rusza.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lut 2012, 12:36
Bo to nie kibice, a jedynie widownia. Ty też na przedstawienie w teatrze nie jedziesz do Krakowa, skoro tą samą sztukę będą Ci wystawiać w stolicy za 7 dni.Bienias pisze:Inna sprawa ze w Hiszpanii kibice niespecjalnie jezdza na wyjazdy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lut 2012, 16:09
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: komuch » 27 lut 2012, 17:07
OfftopDr.Football1 pisze:Kibice Atletico zawsze jezdza na wyjazdy. Na przyklad ostatnio w Rzymie przekrzyczeli z palcem w tylku kibicow Lazio na Olimpico.
komuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lut 2012, 17:21
Nie to,zebym Ci nie wierzyl,ale moze jakies linki ?komuch pisze:Offtop
Nie to żebym miał cokolwiek do Atletico, ale mimo mojej nieukrywanej niechęci do Barcelony to kibice Atletico zachowali się wczoraj poniżej jakichkolwiek standardów. Jeszcze przed golem słychać było rasistowskie okrzyki, a już po golu i po faulu na Felipe Luisie wyszło totalne chamstwo i buractwo z ich strony. Oczywiście wszystkie wyzwiska były skierowane właśnie do Alvesa.
Tak więc pewnie z kibicami Lazio po meczu poszli na piwo i wymienili doświadczenia ze wspólnych przyśpiewek.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 lut 2012, 17:47
jeszcze ultrasy z RM i mozna bawic sie w doborowym towarzystwie w hajlowanieTak więc pewnie z kibicami Lazio po meczu poszli na piwo i wymienili doświadczenia ze wspólnych przyśpiewek.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 27 lut 2012, 18:02
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio