Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 lut 2012, 1:09
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2012, 4:32
Wymień te ostatnie.KajoFC pisze:Za każdym razem, gdy oglądam wasz mecz sędziowie robią takie rzeczy z drużyną przeciwną, że to aż nieprawdopodobne jest.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 lut 2012, 6:53
Chociażby Leverkusen, podobno tam nam sędziowie pomagali.Jarzinho pisze:Wymień te ostatnie.KajoFC pisze:Za każdym razem, gdy oglądam wasz mecz sędziowie robią takie rzeczy z drużyną przeciwną, że to aż nieprawdopodobne jest.
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 lut 2012, 8:34
Powiedziałbym, że Racing na CN to idealny rywal na grę bez Messiego, bo oni od 20(?) lat na CN nie wygrali a ostatni remis wywieźli też dawno temu, gdy nie mecze reprezentacji, a wiadomo, jak działa na Barcę wirus fifastary rupieć pisze:Za tydzień gramy bez Messiego, ale na szczęście na Camp Nou gdzie nie da się wygrać to nawet bez niego powinniśmy dać radę Racingowi.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 lut 2012, 9:19
tez jestem bardzo ciekawy. przypomnij kiklka ostatnich meczow barcelony jakie ogladales, zwlaszcza w lidze i przyklady tych nieprawdopodobnych kradziezy barcelonyJarzinho pisze:KajoFC napisał(a):Za każdym razem, gdy oglądam wasz mecz sędziowie robią takie rzeczy z drużyną przeciwną, że to aż nieprawdopodobne jest.Wymień te ostatnie.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 lut 2012, 9:30
Łatwo się domyślić: Chelsea an SB, Inter, Real i zapewne Arsenal z skrzywdzonym głuchym Van Persiemoody90 pisze:tez jestem bardzo ciekawy. przypomnij kiklka ostatnich meczow barcelony jakie ogladales, zwlaszcza w lidze i przyklady tych nieprawdopodobnych kradziezy barcelonyJarzinho pisze:KajoFC napisał(a):Za każdym razem, gdy oglądam wasz mecz sędziowie robią takie rzeczy z drużyną przeciwną, że to aż nieprawdopodobne jest.Wymień te ostatnie.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 lut 2012, 10:49
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 lut 2012, 10:52
Jest jeden zasadniczy problem. Kibice Realu nie negują tego, że Pepe powinien dostać żółtą kartkę w pierwszej połowie za nadepnięcie na stopę rywala oraz, że Michu dostał czerwoną kartkę w końcówce meczu bardzo pochopie i niezasłużenie. Nie negują też tego, że sędzia spokojnie mógł wyrzucić Ramosa za ten łokieć i podyktować karnego, co bardzo skomplikowałoby mecz. To nie jest negowane. Ale u Was podejście jest takie, że gdyby zamiast Ramosa był np.Puyol to parafrazując klasyka okazałoby się, że sędzia postąpił prawidłowo, bo Costa wbiegł na łokieć Puyola. Tak, już kiedyś kibice Barcelony stworzyli podobną teorię o wbiegnięciu na nogę i zamieszany w to był Henry jeśli dobrze pamiętam i zyskało to ogólną aprobatę. Tyler przypomnisz szczegóły kto komu wbiegł głową w nogę?stary rupieć pisze:Po tym co odstawili wczoraj Ramos z Pepe, czy po kartce dla Michu kibice Realu mają czelność jeszcze coś pisać w temacie sedziowania
Żadnego, ale wiesz, przeciwko Realowi też nie.KajoFC pisze:ile podyktowano karnych przeciwko w Barcelonie tym sezonie ?? 1? 1,5?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 27 lut 2012, 11:13
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 27 lut 2012, 11:20
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 lut 2012, 11:21
dlaczego przeinaczasz? przeciez chyba kazdy fan barcelony na tym forum przyznaje, ze spalone byly ewidentnie bledne. niby czerwona dla alvesa juz wyjasnilismy w innym temacie - nie ma mowy o kartce. co do wejscia cesca pisalem - sedzia moze i moglby pokazac czerwo, ale zolta kartka to moim zdaniem duzo sluszniejsza decyzja - w calym meczu pozwalal obu druzynom na bardzo duzo, byl to pierwszy faul fabregasa, moim zdaniem bez celowosci, wygladlao to groznie, ale takie nie bylo, juanfran nawet nie wiedzial za co sie zlapac z udawaniem, czy za noge, czy za glowe, cesc chyba nawet w pilke trafil, ale nie jestem pewienRealFan pisze:o tym co odstawili wczoraj Ramos z Pepe, czy po kartce dla Michu kibice Realu mają czelność jeszcze coś pisać w temacie sedziowania Jest jeden zasadniczy problem. Kibice Realu nie negują tego, że Pepe powinien dostać żółtą kartkę w pierwszej połowie za nadepnięcie na stopę rywala oraz, że Michu dostał czerwoną kartkę w końcówce meczu bardzo pochopie i niezasłużenie. Nie negują też tego, że sędzia spokojnie mógł wyrzucić Ramosa za ten łokieć i podyktować karnego, co bardzo skomplikowałoby mecz. To nie jest negowane.
tak, tak. ja ci moge przypomniec: zapewne chodzi ci o sytuacje z ligi mistrzow z bayernem 08/09, kiedy henry jechal wslizgiem po tradycyjnie zroszonej murawie camp nou i trafil butem w butta. po prostu fizycznie nie mial prwa sie zatrzymac, wygladalo niebezpiecznie, ale jesli tam widzisz celowosc, to pozdro. chamskie zagrania w barwach barcelony to prezentowal jedynie chyba ibrahimovic ostatnio, nie mam problemu tego przyznacRealFan pisze:Ale u Was podejście jest takie, że gdyby zamiast Ramosa był np.Puyol to parafrazując klasyka okazałoby się, że sędzia postąpił prawidłowo, bo Costa wbiegł na łokieć Puyola. Tak, już kiedyś kibice Barcelony stworzyli podobną teorię o wbiegnięciu na nogę i zamieszany w to był Henry jeśli dobrze pamiętam i zyskało to ogólną aprobatę. Tyler przypomnisz szczegóły kto komu wbiegł głową w nogę?
a wiesz kajo, ile karnych dla barcelony w tym sezonie powinno byc odgwizdanych, a nie bylo? delikatnie mowiac wiecej. ronaldo w tym sezonie strzelil bodajze 10 goli z karnych, messi w calej karierze w barcelonie chyba 14. jesli byly prawidlowe, to spoko, nie czepiam sie. bardziej mi przeszkadza, ze barcelonie nie gwizdza ewidentnych. no ale jesli juz mowisz, ze nie potrafimy wskazac nieprawidlowego karnego dla realu, to masz np. z getafe nie dosc, ze cristiano rzucil sie, jakby wdepnal w mine przeciwpiechotna, to jeszcze nawet w polu karnym nie byloRealFan pisze:KajoFC napisał(a):ile podyktowano karnych przeciwko w Barcelonie tym sezonie ?? 1? 1,5?Żadnego, ale wiesz, przeciwko Realowi też nie. Teoria o spiskowych karnych, które są dyktowane dla Realu (choć nie potrafią wskazać podyktowanego niesłusznie), a niedyktowane dla Barcelony pozostanie żywa.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 lut 2012, 11:31

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 27 lut 2012, 11:58
a dobrze wiesz, ze tam sedzia duzo bardziej forowal real, niz potem barcelone
to tak jakbyśmy my przyznawali że ostatnie chamskie zagrania w Realu to był Gravesen , nie mam z tym problemu by to przyznać.chamskie zagrania w barwach barcelony to prezentowal jedynie chyba ibrahimovic ostatnio, nie mam problemu tego przyznac
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 lut 2012, 12:08
FCbarca.comNajlepsze: Dziesięć punktów przewagi Realu nie odzwierciedla różnicy pomiędzy Barceloną a Realem. Brak szczęścia, nieskuteczność i wiele pomyłek sędziowskich sprawiło, iż sytuacja w lidze wygląda, jak wygląda. Wciąż jest jednak nadzieja. Obrońca tytułu wygrał wczorajszy mecz na wyjeździe, zwyciężył z bardzo wymagającym rywalem. Messi i jego koledzy się nie poddają i do końca będą walczyć o obronę tytułu Mistrza Hiszpanii.
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2012, 12:11
My Wy Oni Wasz. Masz jakiś problem z odróżnianiem jednej osoby od ogółu? Nie przypominam sobie żeby zaklinał ostatnio rzeczywistość, tym bardziej wczoraj, a wypowiadałem się o tym spotkaniu.RealFan pisze:Tymczasem Wy po wczorajszym meczu z Atletico zwyczajnie zaklinacie rzeczywistość i negujecie wszystkim pomyłkom jakim tylko się da, czyli wszystkim poza spalonymi (dwie czerwone kartki i karny). Pomimo tego, że sędzia pomógł w tym meczu Barcelonie dalece bardziej niż Realowi w jakimkolwiek meczu od lat. Tylko wiesz co by się działo i jak zmieniłby się Wasz pogląd na taką samą sytuację, gdyby takiego faulu, jaki popełnił Cesc, dopuścił się Pepe? Ja wiem, co by się działo. Krzyczelibyście o 10 meczach zawieszenia dodając do tego kilka fajnych epitetów, a tak to przecież było na żółtą i w ogóle bez przesady.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio