Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lut 2012, 22:35
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 mar 2012, 23:58
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 03 mar 2012, 0:07
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 0:23
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 03 mar 2012, 0:49
To znaczy co Cię zaskakuje? Że wydaję mi się wielce prawdopodobne fakt transferu Kuna i to że Aguero jest marzeniem Pereza? Flo jest zdeterminowany by w tym okienku ściągnąć jakiegoś cracka. W lecie żadnego mu się nie udało, bo Mou nie wyrażał takiej potrzeby. Ściągneli tylko płaczka, który do niczego się nie nadaje. Jesli o mnie chodzi to jestem pewien tego iż Real mocno monituruję możliwość transferu Aguero. Przynajmniej taka jest moja ocena całej sytuacji.RealFan pisze:Zaskakuje mnie Twoje przekonanie.
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 mar 2012, 1:04
Tyle to mial w Aletico i za tyle poszedl do MC,wiec zapewne jest sporo wyzsza.Tak btw. to Kun ma klauzule 45 mln euro tak jak w FM12?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 03 mar 2012, 1:54
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 11:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 21:03
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do plotek z Daily Mail?Mourinho pisze:Jest pan odpowiedzialnym za pion sportowy klubu, więc czy ma pan listę piłkarzy nie na sprzedaż i czy znajduje się na niej Gonzalo Higuaín?
Nie mam żadnej listy. A Gonzalo jest jednym z najlepszych napastników na świecie. Tylko głupi trener chciałby odejścia jednego z najlepszych graczy na świecie na swojej pozycji. Może nie grał dobrze w ostatnich tygodniach, nie strzelał bramek, ale nie przestał być jednym z najlepszych napastników. Gonzalo Higuaín nie przestał być dla mnie wyjątkowy. Dlatego nie mam żadnej intencji, żeby Gonzalo stąd odszedł.

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 mar 2012, 21:13
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 mar 2012, 21:18
Ta rewelacji Daily Mail, nie ma co w ogóle rozważać. To brukowiec jest.Z tego co przeglądam teraz pobieżnie ten Daily Mail to nie wygląda na poważne i wiarygodne źródło
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 04 mar 2012, 21:58
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 04 mar 2012, 23:32
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2012, 23:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2012, 23:49
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin