Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1411

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lut 2012, 22:35

RealFan spójrz bardziej w prawo - szalone mamuśki na wp :d

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 mar 2012, 23:58

Glupia plotka czy jest cos na rzeczy ?

http://atleticopoland.com/news/Real-Mad ... guero-2447

Bezczelni ! Aguero lepszy od Higuaina pfff :mrgreen:

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 03 mar 2012, 0:07

No pewnie że coś jest na rzeczy. Teraz nic nie stoi na przeszkodzie transferu Sergio. Piłeczka jest po stronie City. Ja na ich miejscu nie sprzedałbym go za mniej niż 50 mln, jeżeli w ogóle rozważają taki transfer. Zaskakująco dobrze się zaaklimatyzował w Anglii i wprowadził do składu Sergio. Mourinho który zostanie na następny sezon dostanie gracza bardziej pasującego do jego koncepcji, który sam sobie potrafi stworzyć sytuację. Szczerze? Chciałbym Aguero w Realu, ale nie kosztem Gonzalo, który od 3 lat jest moim ulubionym piłkarzem.

Tak btw. to Kun ma klauzule 45 mln euro tak jak w FM12?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 0:23

Zaskakuje mnie Twoje przekonanie.

Ja nie widzę żadnych podstaw by w jakikolwiek sposób odnosić się do tego typu rewelacji w pełni sezonu.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 03 mar 2012, 0:49

RealFan pisze:Zaskakuje mnie Twoje przekonanie.
To znaczy co Cię zaskakuje? Że wydaję mi się wielce prawdopodobne fakt transferu Kuna i to że Aguero jest marzeniem Pereza? Flo jest zdeterminowany by w tym okienku ściągnąć jakiegoś cracka. W lecie żadnego mu się nie udało, bo Mou nie wyrażał takiej potrzeby. Ściągneli tylko płaczka, który do niczego się nie nadaje. Jesli o mnie chodzi to jestem pewien tego iż Real mocno monituruję możliwość transferu Aguero. Przynajmniej taka jest moja ocena całej sytuacji.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 mar 2012, 1:04

Tak btw. to Kun ma klauzule 45 mln euro tak jak w FM12?
Tyle to mial w Aletico i za tyle poszedl do MC,wiec zapewne jest sporo wyzsza.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 03 mar 2012, 1:54

O ile w ogóle taka istnieję.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 11:16

Moja ocena jest taka, że to zwykły odgrzewany kotlet z lata wymyślony w obliczu mniejszej ilości minut Higuaina od jakiegoś czasu. Z tego co przeglądam teraz pobieżnie ten Daily Mail to nie wygląda na poważne i wiarygodne źródło. Takie trochę luźne o wszystkim, żeby nie napisać brukowiec.

I na podstawie tego źródła stwierdzasz, że coś jest na rzeczy dodając do tego kilka domysłów na temat tego, czego niby chciałby Perez, choć na politykę transferową największy wpływ ma Mourinho.

Real monitoruje rynek cały czas. Ale wiesz ilu zawodników z całego świata mniej lub bardziej regularnie obserwuje klub tej wielkości i mający tylu scoutów co Real? Mnóstwo. Dużo więcej niż doktorek wymienił na swojej stronce.

Temat Aguero czy jakiegoś innego napastnika może jeszcze pod koniec sezonu lub po sezonie wrócić, ale ekscytowanie się tym na początku marca jest kompletnie pozbawione sensu, bo z ogromnym prawdopodobieństwem to plotka i na razie nie będzie nic poważnego w kwestii transferów. Mourinho wraz z dyrekcją mogą mieć już pierwsze luźne pomysły na temat letniego mercado, ale sprzedaż tak ważnego zawodnika jak Higuain i kupno w jego miejsce innego napastnika trudno nazwać luźnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2012, 21:03

Kontynuując wątek:
Mourinho pisze:Jest pan odpowiedzialnym za pion sportowy klubu, więc czy ma pan listę piłkarzy nie na sprzedaż i czy znajduje się na niej Gonzalo Higuaín?

Nie mam żadnej listy. A Gonzalo jest jednym z najlepszych napastników na świecie. Tylko głupi trener chciałby odejścia jednego z najlepszych graczy na świecie na swojej pozycji. Może nie grał dobrze w ostatnich tygodniach, nie strzelał bramek, ale nie przestał być jednym z najlepszych napastników. Gonzalo Higuaín nie przestał być dla mnie wyjątkowy. Dlatego nie mam żadnej intencji, żeby Gonzalo stąd odszedł.
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do plotek z Daily Mail? Obrazek

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 mar 2012, 21:13

Fajna kompilke na wykopie ktos wrzucil: http://www.wykop.pl/link/1063131/real-m ... tiki-taka/

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 mar 2012, 21:18

Z tego co przeglądam teraz pobieżnie ten Daily Mail to nie wygląda na poważne i wiarygodne źródło
Ta rewelacji Daily Mail, nie ma co w ogóle rozważać. To brukowiec jest.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 04 mar 2012, 21:58

Carvalho :suicide:

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 04 mar 2012, 23:32

świetny mecz Kaki o ile się nie mylę, to zebrał 3 asysty i strzelił gola. Także bardzo dobry mecz Higuaina - Ogólnie, gra się na tyle na ile rywal pozwala a dzisiaj Espanyol był jak zagubione panienki, Real jechał po nich jak walec. Nie widziałem meczu od początku, tylko od 20 min... Nie wiem co tam z Carvalho miało miejsce, ale jeśli chodzi o te minusy kadrowe jakich byłem świadkiem, to niestety ale Morata - można zrozumieć, że chłopak nie co zestresowany, dostał szansę w pierwszej drużynie, ale właśnie to zadecydowało o tym, że brakowało mu pewności - co prawda po akcji Cristiano Ronaldo sprawdził bramkarza Espanyolu i miał swoją szansę na strzelenie gola, mimo wszystko, bardziej udowodnił, że do pierwszej drużyny jeszcze mu daleko. Chociaż na podstawie kilku minutowego występu nie ma co oceniać. Ogólnie, łatwo, szybko i przyjemnie, szkoda, że Ronaldo nie zaliczył więcej bramek, bo wiadomo - Messiemu trzeba wybić z głowy złotego buta i pichichi

@cru - faktycznie, fajny filmik

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2012, 23:43

Doktorku Higuain dzisiaj dwa gole i dwie asysty. Co tam u Kuna? :smile2:

Przyjemny mecz, Espanyl chyba pomimo odgrażania się przed meczem nie wierzył, że może cokolwiek ugrać. Od początku ładnie się wypięli ogłaszając, żeby ich rżnąć. Może i tak nie było, ale tak wyglądał ten mecz.

Chyba Real wychodzi z nie najlepszego mikrocyklu ( :mrgreen: ), gdzie grał wyraźnie słabiej i męczył się z rywalami.

Carvalho dzisiaj grał jak Albiol albo nawet gorzej. Jak miał wykonać jakąś interwencję to można było tylko się zastanawiać czy spierdoli bardzo, czy tylko trochę. Dobrze, że Mou nie czekał zbyt długo i wprowadził Varana, który zdecydowanie wygrał rywalizację o miejsce numer trzy na środku obrony. Klasa.

Nie było karnego za faul na Khedirze! Skandal! :lol2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2012, 23:49

Gonzalo Higuain: Scores a goal every 64.51 minutes, the best in Europe's top 5 leagues

Nieźle :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”