Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 22:21

Andreyew - aha czyli tak to wyglada że równie dobrze może zostać w klubie. Dzieki :!:

Mikusinski - Masz racje świetny obrońca i ciągiem na brame i szybkościa [w gazie] troche przypomina mi [też Aggentyńczyka] Gabriela Heinze z Manchester

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 1:32

Placente ostatnio jest kuszony przez Romę...kontrakt się kończy, więc będzie łakomym kąskiem dla Romy, która poszukuję wzmocnień na defensywę...ciekawe w jakim stroju zobaczymy go w przyszłym sezonie...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 20:39

HSV ZREMISOWAŁO

Dla ludzi ktorzy na bierzaca sledza Bundeslige rozumieja moja radosc. Dzisiejszy dzien byl dniem wymazonym dla fana Bayeru - dwaj potencjalni rywale (Werder, HSV) do miejsc premiowanych P.UEFA przegralo lub zremisowalo swoj mecz. Najbardziej sie ciesze z remisu HSV gdyz na 2 kolejki przed koncem mamy nad nimi 2 pkt przewagi... :lol: .

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 maja 2005, 20:42

Bayer niech się skupi, europejskie puchary będzie miał jak w banku. Krzynek dobrze się zaprezentował w meczu z Hansą.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 21:03

Gratulacje dla Bayeru.Cieszę się że pokonali Hansę.Bardzo dobrze grał Berbatov.Wierze że bayer bedzie grał w przyszłym roku w Europejskich pucharach.Mają świetną drużynę.W następnej kolejce jadą do Wolfsburga jestem pewny ze wygrają ten mecz.Pozdrawiam kibiców.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 21:20

Wolfsburg to dziwna druzyna - raz gra dobrze by zaraz zawalic po calosci, graja w kratke i mam nadzieje ze za tydzien trafi im sie zly dzien. Nie ma co Bayer z tego meczu MUSI wyniesc 3 punkty - remis rowny jest porazce. Ostatnio "aspirynki" graja bardzo skuteczny futbol czego dowoden jest ich dorobek punktowy z 4 ostatnich meczy (Freiburg +3, Werder +3, Schalke +1, Hansa +3) tzn. 10 punktow. Mam nadzieje ze za tydzien ta dobra passa zostanie podtrzymana.

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 08 maja 2005, 21:34

Bayer rozwali Wilkow na strzepy mam nadzieje ze w przyszlych pucharach uefa Bayer nie zle namiesza. Tak wiec Bayer wygra 2 ostatnie spotkania i puchar uefa ich :P

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 09 maja 2005, 10:50

Wilki Erica Geretsa sa szczegolnie grozni na swoim boisku!...

A wlasnie chyba Bayer gra na wyjezdzie wiec bedzie bardzo ciezko wywiez 3pkt!.. stawiam ze bedzie 1:1 :wink: Petrov, Voronin :wink:

Andreyew ma racje VfL jest druzyna nieobliczalna co pokazalo ich pierwsza czesc sezonu gdzie grali rewelacyjnie a w drugiej graja fatalnie ale walcza i nie maja zamiaru opuscic miejsca 9 ktore zajmuja i bedzie ostara walka na VW Arena!..

Bayer zrownal sie z punktami z Werderem :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 09 maja 2005, 21:14

Ale ostatnimi czasy media zrobily zamieszanie w sprawie rzekomych transferow na lini Bayer-Bayern. Najpierw sprawa Juana, puzniej niby Bayer jest zainteresowany Deisnerem, nastepnie Augenthaler wszystko dementuje, a transfer Juana staje sie powili coraz bardziej rzeczywisty. To mnie wqrza ze Bayern wszycho co dobre zabiera Bayerowi - podobna sytuacje ma Werder z Schalke.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 09 maja 2005, 21:29

Andreyew pisze:Ale ostatnimi czasy media zrobily zamieszanie w sprawie rzekomych transferow na lini Bayer-Bayern. Najpierw sprawa Juana, puzniej niby Bayer jest zainteresowany Deisnerem, nastepnie Augenthaler wszystko dementuje, a transfer Juana staje sie powili coraz bardziej rzeczywisty. To mnie wqrza ze Bayern wszycho co dobre zabiera Bayerowi - podobna sytuacje ma Werder z Schalke.
mnie rowniez wkurzaja takie powiazanie!..
Werder sprzedaje najlepszych zawodnikow raz do klubu ktorego nie lubie!.. dwa za darmo!..

Co do Bayeru podobna sytuacja tylo ze oni maja jakos kase a Werder nic :cry:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 maja 2005, 0:45

Cos sie jednak boje ze Placente nie przyjmie kontraktu poniewaz Bayer zaczyna grac trojka obroncow, a jak wroci Nowotny to moze dla niego miejsca nie byc...no chyba ze sprzedamy Juana...tak czy siak oddawac za darmoche Placente to by mi nie lezalo.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 11:22

bayer ma pecha do obroncow pasowaloby kogos kupic i wzmocnic te obrone

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 maja 2005, 1:38

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 9:24

Wolfsburg, to bardzo dziwna drużyna, w tym roku była skazana na sukces skoro aż była na miejscu pierwszym. Potem słabsze wyniki i duży spadek z miejsc. Hertha ostatnio z nimi wygrała 3:1, więc myślę, że bayer nie powinien mieć dużych problemów z uporaniem się.

Wolfsburg-Bayer 0:2 Voronin, Krzynówek

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 11:29

ja też myślę że to nie będzie łatwy mecz dla Bayeru,na pewno Wolfsburg będzie chciał wygrać,ale myślę że Bayer jest lepszy od Wolfsburga
Tacy piłkarze jak Krzynówek,Voronin ,Barbatov czy Schneider są lepsi od piłkarzy Wolfsburga.Mój typ na ten mecz to 0:2 dla Bayeru bramki Voronin i Berbatov.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”