Liga Haxball - Strona 63

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 mar 2012, 22:59

Drużyno LOT, gotowi?

E:

Jak coś kontaktujcie się ze mną na gg pod numerm: 3334208. Bo będę boksa se oglądał w międzyczasie.

kieloo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kieloo » 04 mar 2012, 13:47

czy któraś z drużyn potrzebuje jeszcze chętnych?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 mar 2012, 15:42

Czy któraś z drużyn zrobi mi łaskę(nie mylić z laską :P) i pojawi się dzisiaj? :?

Co do kieloo narazie sądzę że kadry zespołów są zamknięte - napisz też kilka rozsądnych postów a wtedy pomyślimy bo narazie jesteś nowy a już mam wystarczająco problem z takimi osobami :D

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 04 mar 2012, 15:51

Co jak co, ale kieloo zarejestrował się już dawno :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 mar 2012, 18:11

DRbF, gramy coś dzisiaj?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 mar 2012, 18:45

Obecny max. do północy :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 mar 2012, 19:07

Juventus też raczej w komplecie.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 mar 2012, 20:25

Drużyna DRBF mogłaby coś jednak zagrać ja wiem że u Was jest węwnętrzny luz - prawie zawsze jesteście na forum tyle tylko że nie ma to przełożenia na rozegrane spotkania - tylko 4 :/ Także radzę skończyć patrzeć że tego lub tamtego gracza nie ma - lecz uzbierać trójkę i grać :)

Jeszcze raz do użytkownika kieloo zdania nie zmieniam :) Niech popiszę kilka dni na forum a będziemy myśleć...Jedyna drużyna nad którą teraz myślę która potrzebuje zawodnika jest właśnie DRBF ale myślę że chłopaki na tyle się ogarną że jednak zbiorą się :) Choć jeśli kapitan Arwin uzna że potrzebują zawodnika na już - będziemy myśleć...

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 mar 2012, 22:55

ddemon jestem dziś na forum pierwszy raz od 3 albo 4 dni. To, że się udzielamy nie znaczy, że wszyscy z nas mają możliwość gry późnym wieczorem kiedy większość drużyn jest dostępna. Jak sam widzisz padła propozycja gry ale sbq dziś nie pasuje i to nic dziwnego IMO, mi nie pasowało wczoraj i przedwczoraj, trudno żeby ktoś ustawiał swoje plany pod granie w kulki przez Internet. Jakby Arwin był dziś dostępny możemy zagrać, jeśli nie, możemy próbować zgrać się na jutro albo pojutrze :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 mar 2012, 23:17

Ktoś gra dzisiaj?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2012, 1:21

Morrow
Ja rozumiem,można nie mieć czasu itd ale po to drużyna liczy więcej niż 3 osób aby to jednak szło do przodu tymczasem u Was jest tak że jak nie ma pana X to nie gramy, jak nie ma pana Y też nie gramy choć może udałoby Wam się uzbierać 3 to mimo wszystko nie gracie(dwukrotnie był taki przypadek)...Rozumiem też gdybyście mieli zaległości max 2 no może 3 spotkań tymczasem odstajecie na 5 spotkań a przypominam że liga kończy się w marcu :/
Zawsze można spróbować grać wcześniej nie koniecznie to musi być późny wieczór jak napisałem a może być to np godz. 19-20 - owszem mogą być wtedy lagi ale nikt powiedział-napisał że muszą!! Pytanie tylko czy wogóle chcieliście grać o tej godzinie? Ktoś nie mógł pytaliście? I najważniejsze bo w tym tkwi w cały problem mam wrażenie że Wy ze sobą wogóle nie rozmawiacie tylko piszecie na forum - będę,nie będę i na tym Wasz kontakt się urywa i tu jest Wasz największy problem wiesz dlaczego? Bo niepiszecie nawet codziennie...
Ja nie jestem jak petr dla którego hax to życie itd..:D Staram się być wyrozumiały wiadomo nie każdy ma czas ale oczekuje abyście byli też fair wobec mnie !! Tymczasem większość olewa moje PW,już się przyzwyczaiłem że Juve ma pretensje o byle gówno ale Wy bylibyście odrobine mili i odpisywali i pojawiali się częściej a nie o pretensje że stawiam Wam jakieś ultimatum itd...A okazało się że te ultimatum jednak pomaga :/
Dobra żeby nie być smętnym...

Która z drużyn pojawi się w poniedziałek lub z poniedziałku na wtorek - PISZĘ TO DO WSZYSTKICH DRUŻYN
A już może z 2-3 pojawią się i uda się coś rozegrać.Nie zwlekać do końca miesiąca!!

I na koniec czy użytkownik strunin został zbanowany? Owszem może brać udział w lidze jak petr tyle tylko że dobrze byłoby wiedzieć wtedy zmieni się kapitana drużyny Por Que...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2012, 1:25

ddemon pisze:I na koniec czy użytkownik strunin został zbanowany?
nie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 mar 2012, 18:36

Tez myślę, że to jest tylko zabawa i nie można z tego robić poważniejszej rzeczy niż jest. Kwasy zawsze rujnują ligę i trzeba je minimalizować. Trzeba po prostu starać się zbierać, jak się nie uda to następnego dnia to samo, aż do skutku. Ekipa strunina grała bardzo fair play, a w Little Britain ludzie mają mało czasu i ciężko im zebrać pełen skład jednak udało im się zagrać w zeszłym tygodniu dwa spotkania. O Lot nie ma co się martwić, bo już mają trzech zawodników, którzy mają dobra frekwencję. Piszę privy i przynajmniej wiem jaka jest sytuacja, jak ktoś nie może jak Róża czy Matt to nie ma problemu ;). Po prostu prosiłbym o trochę cierpliwości, przecież to tylko gra.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby ustalić wczesniejszą godzinę rozgrywania meczów, tylko z kolei wtedy moja i parę innych drużyn miałoby problem. Ciężko znaleźć kompromis, ale myślę, że możemy spróbować umówić się na 22.30. Jak nie dziś to jutro.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2012, 20:36

Wiem że ta liga miała być zabawą i mimo wszystko chcę aby taka nadal była - to że macie takie a nie inne odczucia trudno :P
Wiedźcie że chce dobrze chcę aby liga zakończyła się w marcu więc pisze PW,piszę wtemacie bywam często olany - życie mam nadzieję że Piwusowi będziecie odpisywać i uda się ten wózek dociągnąć dalej :)
Chcę przedstawić Wam klarowną sytuację,szkoda że mimo wszystko tak się zakończy ale myślę że jednak to jest najlepsze wyjście z sytuacji aby ta liga zakończyła się w marcu tak jak wszyscy do niej się chórem zapisali :)

Dla drużyn LubięOdTyłu,Damy Radę bez Fieldiego oraz Little Britain rozgrywki zakończą się na 1 rundzie którą jeszcze nie zakończyli - reszta spotkań z rundy rewanżowej zostaną uznane walkowerem 0-6 dla drużyn przeciwnych a w przypadku bezpośrednich potyczek tych drużyn spotkanie zakończy się wynikiem 6-6 chyba że uda Wam się wtedy rozegrać spotkanie z inną drużyną wtedy walkower nie zostanie przyznany...Daje Wam wybór ale Liczę że te 3 zespoły postarają się aby ta liga zakończyła się aby było sprawiedliwie i rozegrają te zaległe spotkania

Tym samym drużyny:

LubięOdTyłu rozegrała 2 spotkania(Alpaka,GPE)
Do rozegrania z 1 rundy: Damy Radę bez Fieldiego, Little Britain, Haxoholicy, Por Que, Barcelona, Juventus - łącznie 6 spotkań do końca marca

Little Britain rozegrała 3 spotkania(Juventus,Barcelona,GPE)
Do rozegrania z 1 rundy: Damy Radę bez Fieldiego, LUbięOdTyłu,Haxoholicy, Por Que,, Alpaka - łącznie 5 spotkań do końca marca

Damy Radę bez Fieldiego rozegrała 4 spotkania(Barcelona,GPE,Alpaka,Juventus)
Do rozegrania z 1 rundy: LUbięOdTyłu,Little Britain,Haxoholicy, Por Que łącznie 4 spotkań do końca marca

Co do drużyny Por Que która rozegrała 7 spotkań w tym rewanżowe z Juve i pozostało jej do rozegrania z 1 rundy 2 spotkania z Damy Radę bez Fieldego i z LubięODTyłu oraz może rozgrywać spotkania z rundy rewanżowej - ile rozegra tyle rozegra - a najwyżej będziemy kombinować co dalej...

Także dla drużyn LOT, LB i DRBF priorytem są spotkania z przeciwnikami którymi się nie udało jeszcze rozegrać meczu lecz nie ma żadnej przeszkody jeśli któryś z przeciwników nie chciałby walkowera i chciał z Wami rozegrać spotkanie...
Sądzę żę ten komunikat jest jasny dla wszystkich drużyn aby potem nie było zdziwień że my zaryzykowaliśmy walkowera z rundy rewanżowej - macie wybór...

Może drastycznie ale myślę że tak będzie najrozsądniej :cry: Wiem że macie mnie dosyć ale do każdego z kapitanów zostaje wysłane PW - odpisywać już nie musicie - przeczytanie tego PW jest równoznaczne z akceptacją :)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 mar 2012, 20:46

No nareszcie dałeś te walkowery czy tez masz zamiar dać, nawet tego nie czytam :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”