Liga Haxball - Strona 64

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2012, 21:04

Zmieniania zasad ciąg dalszy. Po co był ten regulamin?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2012, 21:10

DRbF, gramy dzisiaj? :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2012, 21:15

RealFan pisze:Zmieniania zasad ciąg dalszy. Po co był ten regulamin?
A widzisz jakieś rozsądne rozwiazanie aby ta liga zakończyła się w marcu zgodnie z regulaminem? Wydaje mi się że to jest najrozsądniejsze rozwiązanie - z niektórymi zespołami pożegnać się na 1 rundzie...Nikomu nie zabraniam grać spotkania rewanżowego - nie chce ktoś walkowera uda się 2 zespołom zebrać w komplecie to gracie - nie chcecie tracić czasu którego macie mało to nie gracie = prosta piłka - nikogo nie będę zmuszał do grania w haxa :P
Oczekuję tylko że skoro te drużyny zapisały się dobrowolnie to uda się im rozegrać te zaległe spotkania aby było jak najsprawiedliwiej i WSZYSCY zrozumią że chcę dla dobra ligi :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2012, 21:19

Jakbyś postępował zgodnie z regulaminem to już zostałyby wyrzucone z ligi, a wyniki anulowane. Bo tak napisałeś w regulaminie, a próśb o grę było mnóstwo. Potem kazałeś im rozegrać określoną ilość spotkań do końca lutego - już duże ustępstwo i znów dużo proszenia się o grę. Teraz p[osuwasz się jeszcze dalej, a potem przedłużysz ligę o następny miesiąc. A niby miałeś się nie pierdolić. Jesteś niekonsekwentny. Nie zaprzeczysz?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2012, 21:20

sbQ pisze:Mnie dzisiaj nie ma. Może jutro się zbierzemy? Jak reszta? Co sądzicie?
Jeszcze się okaże ale powinienem być :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 mar 2012, 21:30

Jest ktoś z LB?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 mar 2012, 21:38

Uważam, że forma zaproponowana przez DDemona nie jest najgorsza, do przedyskutowania. Widać, że będę problemy ze skończeniem całej ligi przez te zespoły i jeśli by wywalić je z ligi i wszystkie wyniki anulować to cała ta liga traci sens. Myślę, że forma że zagrają po jednym meczu z każdym a potem się wycofają nie jest najgorsza, jako tako sprawiedliwa i pozwoliłaby na dokończenie ligi w miarę obiektywnych warunkach. Na pewno nie będzie zgody na to, ze Ci którzy potracili punkty z tymi zespołami pierwsi tutaj będa krzyczeć, żeby te wyniki anulować bo jest im to wybitnie na rękę. Było się wykazać na boisku, a nie teraz już drugi zawodnik z owego zespołu krzyczy o walkowery. Śmiech.

Albo kończymy ligę w miarę obiektywnych warunkach np. takich zaproponowanych przez DDemona, albo wypierdalamy to wszystko w pizdu i zaczynamy od nowa powiedzmy w w 6 zespołów regularnie grających GPE, Juventus, Barcelona, Haxoholicy, Por Que, Chłopcy Walkowerowcy vel. Alpaka i może jakaś forma fazy pucharowej jak np. w NBA do 4 zwycięstw.

PS. Internacjonalistyczny nie obrażaj się i dokończ ligę ze swoim zespołem. Myślę, że to że wyszło na jaw, że Strunin to Ty nie wiele zmienia, nikt Ci bana nie daje, pośmialismy się trochę z twojego zakamuflowania, a teraz wracaj do gry.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 21:40 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2012, 21:40

RealFan pisze:Jakbyś postępował zgodnie z regulaminem to już zostałyby wyrzucone z ligi, a wyniki anulowane. Bo tak napisałeś w regulaminie, a próśb o grę było mnóstwo. Potem kazałeś im rozegrać określoną ilość spotkań do końca lutego - już duże ustępstwo i znów dużo proszenia się o grę. Teraz p[osuwasz się jeszcze dalej, a potem przedłużysz ligę o następny miesiąc. A niby miałeś się nie pierdolić. Jesteś niekonsekwentny. Nie zaprzeczysz?
Tak jestem i nie będę tego ukrywał - doszedłem do wniosku że skoro już tak trudno było się zebrać niektórym drużynom z różnymi problemami to byłoby szkoda wkońcu to miała być - mam nadzieję że nadal jest - zabawa...Co do przedłużenia ligi o następny miesiąc hm...jeśli drużyny które starają się grać regularnie będą nadal tak grać to nie widzę problemów aby ta liga nie zakończyła się w marcu...Owszem są znaki zapytania - Por Que ale sądzę że dadzą radę w runda reważowa będzie składać się z 7 druzyn także powinno być lepiej a jak nie to zobaczymy w jakiej będą sytuacji - dokończenie zaległych spotkań i przedłużenie ligi o max tydzień lub anulowanie spotkań z rundy rewanżowej w zależności od postępów - będziemy z Piwusem myśleć :) Narazie bawmy się tą ligą proszę o zaakceptowanie tego co napisałem gdyż jest to naprawdę najrozsądniejsze rozwiązanie :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 mar 2012, 21:54

Mi juz to obojetne. Chce tylko zakonczyc lige poniewaz nie lubie zostawiac spraw niedokonczonych.

Nastepnym razem niech sie zapisuja ci ktorzy chca grac a nie na zasadzie "co mi tam zapisze sie" bo tylko psuja innym zabawe.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 mar 2012, 21:58

Ktoś zagra dziś z Juventusem? Alpaka, GPE...?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2012, 22:01

jak będziemy w komplecie ok północy / 1:00 to zagramy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 mar 2012, 22:02

Arwin pisze: No nareszcie dałeś te walkowery czy tez masz zamiar dać, nawet tego nie czytam
Privów też nie czytasz, czy to dywersja :lol:?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 05 mar 2012, 22:06

Niech piwus i ddemon do Mnie nie piszą "Czy się zbierzemy" bo to nie ma sensu. Ja jestem praktycznie zawsze.
Zapamiętam

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 mar 2012, 22:18

piwus pisze:
Arwin pisze: No nareszcie dałeś te walkowery czy tez masz zamiar dać, nawet tego nie czytam
Privów też nie czytasz, czy to dywersja :lol:?
Czytam, ale jak widzę słowo haxball, to od razu wyłączam :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2012, 22:24

O 1.00 to ja nie będę nadawał się do gry. Zmęczenie, a jak zmęczenie to i farfocle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”