Naj - Strona 33

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 maja 2005, 19:07

mathiasek12 pisze:jak kablowac to kablowac poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie postyw tym temacie i wyszlo miz e wiecej niz 2 razy wymieniali tutaj unojedzrzej na stronach5 i7,Metol na str.4 i5,Roro na str.4,i 2razy na 5 bodajze,serek408 4,5 bunch na str,3,4,6 jaget str.3 i 5 oraz Tomusmc str.1 i5 i co mam sie domagac dla nich wp no bez przesady rozumeim jesli ktos sie wypowiada ilka razy nie wiem w miesiacu ale z takimi odstepami to chyba mozna zrozumiec wiec prosze o wp dla wszzystkich lub cofniecie dla mnie w stronach moga byc jakies bledy ale tak mi sie wydaje pozdro :wink:
Chyba sobie wydrukuję i oprawię w ramki. Najdłuższy post w historii. Decyzja jest niepodważalna więc nie ma się o co kłócić i rozmywać...
Trud daremny, bo ja tu nie widzę typowych nabijaczy. Poza jedno ostrzeżenie ci nie zaszkodzi. To można powiedzieć tak na otrzeźwienie. Zamiast tego powinieneś pomyśleć jak chcesz rozwijac swoja forumową karierę i czy licznik jest taki ważny...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 maja 2005, 19:10

piwus tylko jest taka sprawa ze nawet jakbym sie teraz zaczal starac to i tak by nikt tego nei zauwazyl bo juz wszyscy uwazaja mne za nabijacza(przyznaje ze nim jestesm) i juz chyba nie mam szans stracic tej opinii bo wszyscy mnie skreslili i spisali na strarty

Oprócz mnie :twisted:. Ja wierzę w resocjalizację 8), ale wróćmy do tematu... // Piwus

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 04 maja 2005, 19:51

mathiasek12 pisze:piwus tylko jest taka sprawa ze nawet jakbym sie teraz zaczal starac to i tak by nikt tego nei zauwazyl bo juz wszyscy uwazaja mne za nabijacza(przyznaje ze nim jestesm) i juz chyba nie mam szans stracic tej opinii bo wszyscy mnie skreslili i spisali na strarty

Oprócz mnie :twisted:. Ja wierzę w resocjalizację 8), ale wróćmy do tematu... // Piwus
Mathiasek-skoro wszyscy Cię uwazają za nabijacza-widocznie są ku temu jakieś przesłanki.
Ja również uwazam ze jestes typowym nabijaczem.Piszzesz tysiace dwuzdaniowych postów,nic nie wnoszacych do tematu.Robisz z tego forum coś w rodzaju czatu.Czy w kazdym temecie musisz sie wypowiedziec i umiescic swój jedno czasmi dwuzdaniowy post?
Czy sprawi Ci to aż taką satysfakcję?
Naprawde wiele osób moze to odrzucac od tego forum ,gdy widzi ze królują nim osoby ,które nie mają nic do powiedzenia,nie mają bladego pojecia o futbolu -a mimo to pisze by pisać-klepią posty bez opamietania-byle było wiecej na liczniku.
Czy to ze masz wiecej na liczniku-swiadczy o tym ze jestes kim s lepszym?
Czy to ze masz wiecej postów na liczniku-swiadczy o tym ze masz wieksza wiedze na temat piłkii?
Absolutnie nie-dla mnie jest akurat odwrotnie,bo z reguły takie osoby co mają tysiace postów,to mają zerowa wiedze o piłce-a mają tyle postów ,bo niczym innym si9e w zyciou nie zajmują tylko statsują na forach.
Nie mam nic pzreciwko Tobie-ale naprawde pzremysl to trochę,bo nie wiem czemu ma słuzyc zalewanie forum przerz tysaice Twoichpostów,któe nigdy nie przekraczają dwóch zdan, w których coś takiego jak interpunkcja nie istnieje,w których daremnie mozna by szukac przecinków,kropek,jakichkolwiek zanków interpunkcyjncyh,czy nawet duzych liter rozpoczynajcych zdania.
Znajac Ciebie to odpowiesz jednym zdaniem w stylu,,ej no ja tak pisze bo mam duzo do powiedzienie ale zauwaz ze moje posty sa bardzo jakosciowo przykladam sie do nich bardzo wiec nie rozumiem o co sie czepiasz wcale nie jestem nabiaczem ".
Mimo wszytko pozdrawiam.

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 04 maja 2005, 22:37

Kiedys to bardzo dobre kiwki mial Figo! jakie od dryglingi robił! :lol:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 04 maja 2005, 22:43

Na Ronaldinho nie ma mocnych. On ma najlepsze zwody. Dobre zwody ma takze C.Ronaldo i Zidane. Ale co do Zidana to juz sie starzeje i powoli zwody mu nie wychodza ale trzeba mu przyznac ze byl dobry. :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 7:46

Widze ze tu moje pseudo sie pojawilo bo Mathiasek sie zaczyna bronic wiec cos naspisze. No i co ze mialem dwa czy trzy posty w tym temacie ?? Jeden post byl napsiany w celu wymienienia moich kondydatow do najlepszego dryblera a inne napisalem bo po prostu wlaczylem sie do dyskusji ...
becks_7 pisze:Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...
RoRo pisze:
becks_7 pisze:Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...

moim zdaniem Zidane ma najgorszy drybling z wymienionej trójki. Jego drybling to sztuczki itd.. nie robi tego na pełnym biegu (C.Ronaldo, Ronaldinho, Robinho) On poprostu ma technike ale dryblingu nie ... takie jest moje zdanie ...
Ty robisz cos takeigo ze najpierw piszesz posta typu

C.Ronaldo, Ronaldo, Etoo, Dalessandro

No a na zajutrz piszesz

No mozna dodac jeszcze Ronadlinho, Zidana i Robinho

Smieszny jestes ze swoiimi pretensjami a do tego jestes najgroszym donosicielem .... bo to prawda
ak kablowac to kablowac poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie postyw tym temacie i
:arrow: zeby nie bylo :D

POZDRO

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 10:27

RoRo pisze:Widze ze tu moje pseudo sie pojawilo bo Mathiasek sie zaczyna bronic wiec cos naspisze. No i co ze mialem dwa czy trzy posty w tym temacie ?? Jeden post byl napsiany w celu wymienienia moich kondydatow do najlepszego dryblera a inne napisalem bo po prostu wlaczylem sie do dyskusji ...
RoRo pisze:

moim zdaniem Zidane ma najgorszy drybling z wymienionej trójki. Jego drybling to sztuczki itd.. nie robi tego na pełnym biegu (C.Ronaldo, Ronaldinho, Robinho) On poprostu ma technike ale dryblingu nie ... takie jest moje zdanie ...
Ty robisz cos takeigo ze najpierw piszesz posta typu

C.Ronaldo, Ronaldo, Etoo, Dalessandro

No a na zajutrz piszesz

No mozna dodac jeszcze Ronadlinho, Zidana i Robinho

Smieszny jestes ze swoiimi pretensjami a do tego jestes najgroszym donosicielem .... bo to prawda
ak kablowac to kablowac poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie postyw tym temacie i
:arrow: zeby nie bylo :D

POZDRO
ok moze u ciebie tak nie bylo w takim razie sorry ale zobacz sobie u innych..

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 09 maja 2005, 17:56

Według mnie zdecydowanie najlepszy drybling przentują Ronaldinho i Ibrahimovic !

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 17:58

Ronaldinho, Robben, C.Ronaldo, Zidane.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 10 maja 2005, 15:47

według mnie najpiękniesze bramki LM to bramka garcii z juve, bramka trezegueta i zalayety w meczu z realem no i oczuwiscie numer jeden bramka ronaldinho z chelsea.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

ronaldinho!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 10 maja 2005, 16:00

1 ronaldinho z chelsea
2 krzynowek z realem
3 garcia z juve
jeszcze fajna byla bramka corridona ale przypadkowa

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 10 maja 2005, 16:38

1 Pizarro z Macabi
2. Garcia z Juve
3.Gerard z Olimpiakosem

jarma70
Trampkarz
Trampkarz

Jedenastka i trener Ligi Mistrzów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarma70 » 02 cze 2005, 19:31

Moim zdaniem jedenastka i trener tegorocznej Champions League wygląda tak:

-----------------------------------Dudek--------------------------------------------
-----Carragher------------Puyol-------------Terry---------------Maldini---------
---------Ji Sung Park-----------Gerrard--------Lampard-------Cocu------------
--------------------Luis Garcia----------------Beasley----------------------------
TRENER: RAFAEL BENITEZ

Czekam na wasze posty dotyczące najlepszej jedenastki Champions League.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2005, 19:34

Było.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 07 cze 2005, 13:01

Najlepsza jest zdecydowanie Ajaxu Amsterdam ! wyszli z niej wielcy pilkarze min. Kluivert, De Boerowie, Cocu i wielu innych

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”