Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 07 maja 2005, 21:01

wyszedlem sobie na piwko z nadzieją ze jak wroce bedzie dobrze .... a tu taka niespodzianka :((((((((((( ide chyba sie dobic .... bo co nam innego pozostalo, tylko sie schlac :(( ale puchar oczywiscie dla KOLEJORZA !!!!!!!!!!!!
LECH POZNAN GOOOOOOL !!!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 maja 2005, 21:06

Lech zagrał fatalnie. Nie pokazał nic, zupełnie nic. A w Legii nie ma się do kogo doczepić.
Jako fanka obu tych drużyn liczyłam na bardziej wyrównane spotkanie. No i wolałam, by 3 punkty zgarnął Kolejorz, ale jest jak jest i też jest dobrze.
A uo utrzymanie w lidze jestem spokojna 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 21:24

No właśnie lipa Lech poległ ale w Pucharze sie odegra nie popełni tych samych błedów. Nie ma co pametować Czesiu jeszcze pokaże i bedzą grali :!:

Pozdro

Jurto Groclin - Odre na zieme sprawdzi i cool - Szkoda że Pogoń wygrała ....

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 22:03

nowok pisze:wyszedlem sobie na piwko z nadzieją ze jak wroce bedzie dobrze .... a tu taka niespodzianka :((((((((((( ide chyba sie dobic .... bo co nam innego pozostalo, tylko sie schlac :(( ale puchar oczywiscie dla KOLEJORZA !!!!!!!!!!!!
LECH POZNAN GOOOOOOL !!!

to ja tak jak ty nic tylko sie upić mam nadzieje ze Lech jeszcze pokaże na co ich stać.Będę w Poznaniu na meczu z Legią właśnie się umówiłem z całą moją paczką jedziemy kibicowć kolejorzom.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2005, 22:50

cloner pisze:
maciejdas26 pisze:myślę ze Lech sobie poradzi chociaż nie będzie to łatwe w końcu grają w Warszawie a tam wiadomo jacy są gospodarze.Ale czuje ze Lech zrobi nam wielką niespodziankę i wygra na Łazienkowskiej.To już dzisiaj trzymajmy kciuki za naszych Kolejorzy.Mój typ 2;0 dla Lecha bramki strzeli Reiss - myślę ze się juz odblokował oraz Gajtkowski.
a moj typ to 3-0 dla Legii !!

pozdro
i trafilem :) :) :) :)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 07 maja 2005, 23:11

Kibicow Lecha w Wawie okolo 200

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 23:49

cloner pisze:
cloner pisze:
maciejdas26 pisze:myślę ze Lech sobie poradzi chociaż nie będzie to łatwe w końcu grają w Warszawie a tam wiadomo jacy są gospodarze.Ale czuje ze Lech zrobi nam wielką niespodziankę i wygra na Łazienkowskiej.To już dzisiaj trzymajmy kciuki za naszych Kolejorzy.Mój typ 2;0 dla Lecha bramki strzeli Reiss - myślę ze się juz odblokował oraz Gajtkowski.
a moj typ to 3-0 dla Legii !!

pozdro
i tafilem :) :) :) :)
Gratuluje Cloner że trafiłeś pozdrawiam cię bardzo serdecznie myślę że chociaż raz Lech wygra z Legią w końcu chciałbym abyLech grał w pierwszej lidze w przyszłym sezonie .Słyszałem ostatnio że Działacze Lecha chcą aby Lech grał w pucharze Intertoto.Myślę ze to jest możliwe w końcu Lech to jest Lech

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 08 maja 2005, 0:19

Niestety sędzia w warszawie był stronniczy na korzyść legii, mam nadzieję, że podczas meczu pucharowego w Poznaniu Lech będzie drużyną lepszą i przybliży się do 1/2 finału.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:30

ja już wcześniej napisałem ze moze być trudno wygrać na łazienkowskiej w końcu gospodarze można się było spodziewać że będą stronniczy.Myślę że Lech wygra puchar polski w końcu to obrońcy tytułu niech wygra LECH w końcu

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 maja 2005, 0:32

maciejdas26 pisze:ja już wcześniej napisałem ze moze być trudno wygrać na łazienkowskiej w końcu gospodarze można się było spodziewać że będą stronniczy.Myślę że Lech wygra puchar polski w końcu to obrońcy tytułu niech wygra LECH w końcu
a wg mnie dobrze sedziowal, nie byl stronniczy :) - i tak mozemy w nieskonczonosc :D
trzeba poszukac kogos kto nie kibicuje ani Lechowi ani Legii :) moze ktos taki sie wypowie :)

pozdro

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:39

niestety nie widziałem tego meczu ale mam nadzieje ze w końcu Lech wygra w pucharze Polski .Możliwe ze sedzia nie był stronniczy ale szkoda że lech nie wygrał.mam nadzeję ze ta porażka zLegią nie popsuje szans lechowi na utrzymanie się w lidze

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:12

Txp1986 pisze:Niestety sędzia w warszawie był stronniczy na korzyść legii, mam nadzieję, że podczas meczu pucharowego w Poznaniu Lech będzie drużyną lepszą i przybliży się do 1/2 finału.
A moim zdaniem sędziował na korzyść Lecha :wink: :roll:
Tyle dziwnych spalonych na niekorzyść Legii znalazł, że aż strach ;)

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 08 maja 2005, 16:39

Na korzyść Lecha??? :lol: To ładnie z wami, przecież ile razy był faulowany Świerczewski przez Djokovicia, a sędzia nawet nie przerwał gry. Ostra gra legii, ale sędzia nie kwapił sięby pokazywać kartki legionistom.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 17:07

A ja nie widzialem meczu nie mam w koncu Canalu + ... Szkoda czytałem tylko transmisje... Ale szczerze powiem ze Legia musialabyc lespza skoro wygrala latwo 3-0 szkoda

Trzeba zyc dalej pzodrawiam

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 09 maja 2005, 19:39

jutro pierwszy mecz z legią w pucharze .... mam nadzieje ze Lech pokaze sie z lepszej strony niz na łazienkowskiej i cos wkoncu strzelą .... taki wynik jak rok temu w finale PP (2-0) jest w obecnej sytuacji chyba trudny do zrealizowania ale wierze ze sie uda !! najwazniejsze by nie stracic gola na własnym boisku .... napewno atmosfera bedzie niesamowita i kibice pomogą :D szkoda ze nie moge sie tam wybrac (matura:///) ale bede trzymac kciuki i zedre gardło przed tv :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”