Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 695

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 mar 2012, 23:49

1. Naprawdę, trzeba mocno byłoby się postarać żeby przypomnieć sobie ostatni błąd w defensywie któregoś z bliźniaków (nie licząc oczywiście dzisiejszego meczu)
2. Wpadki się zdarzają, tym bardziej kiedy wypada tylu zawodników. I tak słowa uznania dla naszych, że powinęła im się noga tylko 2 razy.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6267
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 mar 2012, 18:17

Właśnie skończyłem oglądać wczorajszy mecz. Jak dla mnie Manchester po prostu przeszedł obok meczu, a SAF nie wystawiając kilku podstawowych zawodników pokazał że na Lidze Europy mu nie zależy. Dziwne, bo Szkot mógłby uzbierać do kolekcji trofeum którego jeszcze w kolekcji nie ma (?poprawcie mnie jak się mylę). Z drugiej strony to też zrozumiałe, bo Diabły nie są w tym sezonie tak mocarne kadrowo jak zazwyczaj i SAF zdaje sobie sprawę, że dodatkowy puchar może mu popsuć szyki w walce o mistrzostwo.

Jeśli było inaczej, a wczorajszy skład to zwykłe zlekceważenie rywala, to mimo wyniku pierwszego meczu Manchester dalej pozostaje w moich oczach faworytem tego dwumeczu. W końcu rozmawiamy tu o klubie zwanym Manchester United. Jeśli ta drużyna zechce i się przyłoży, to w Hiszpanii może łyknąć Athletic 2:0 lub wyżej z palcem w d.

Rafael :rotfl4:

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 11 mar 2012, 14:17

Pogba na ławce, więc wygląda na to, że jednak zostaje :)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 mar 2012, 14:18

Manchester United: De Gea - Jones, Ferdinand, Evans, Evra - Young, Carrick, Scholes, Welbeck - Rooney, Hernandez.

Ławka rezerwowych: Amos, Pogba, Rafael,Giggs, Park, Cleverley, Berbatow.

West Bromwich: Foster - Tamas, McAuley, Olsson, Ridgewell - Mulumbu, Morrison, Andrews, Brunt - Fortune, Odemwingie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 mar 2012, 14:24

Znajac zycie Nani się połamał :roll: POgba na ławce...ciekawe. Berba ławka choc nie grał z Bilbao.....nic WBA ostatnio gra dobrze ale powinno byc dobrze.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 mar 2012, 15:20

KajoFC pisze:Macie coś lepszego niż to ?? -> http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch2.html
Twój link mi nie działa, ale ja oglądam stream z RD na sopcascie, jakość chyba 1200. Dupy nie urywa, ale jak na razie to jedyny, który jako tako działa.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 mar 2012, 15:55

Mamy 1:0 i to cieszy. Szkoda, że Sinclair nie wykorzystał karnego dla Swansea, ciężko byłoby City wtedy to wygrać. Przypomnijmy, że Swansea przegrało w tym sezonie u siebie dwa razy. Z United w listopadzie i Norwich kilka tygodni temu. Oby dzisiaj podtrzymali dobrą passę u siebie.

Mecz niby pod kontrolą ale fajnie byłoby coś jeszcze wdusić żeby się nie denerwować. Dobry mecz Younga, jego miejsce jest po lewej stronie. Dobrze obrona. Sędzia jakiś bardzo tolerancyjny albo zapomniał kartek bo za wejście w Younga i taktyczny faul Jonesa żółte się należały. Liczą się dziś 3 punkty i liczmy na Swansea.

Dziwna sprawa z Pogbą na ławce. Cholera wie po co miałby siadać na ławce jeśli miałby odejść, przecież nie dostaniemy za niego żadnej większej kasy niezależnie od występów.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 mar 2012, 15:59

Niezła pierwsza połowa. Szkoda, że tylko 1:0, bo mecz jest zdecydowanie pod nasze dyktando. Z drugiej strony dobrze, że w ogóle wpadl ten gol, bo West Brom broniło się dotąd głęboko, a w końcu będą musieli to zmienić i to da nam szanse na kolejne bramki. Na plus na pewno Young, który robi najwięcej wiatru. Wkurzał mnie Hernandez z tym nietrzymaniem linii spalonego, ale w końcu się wstrzelił i przyniosło to efekt 8) Jest dobrze, a mam nadzieję, że będzie lepiej. Swansea trzyma 0-0 i tak ma być :pray:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 mar 2012, 16:01

Wba bardzo dobrze i twardo broni. Obrona bardzo fajnie poza 1 błedem przy strzale Andrewsa z 3 minuty.Nie gramy jakos super ale nie jest zle, ładnie Young sie rozkrecił,Welbeck też bardzo fajne akcje a ten jego spokoj z pilka i gra na 1 kontakt-rewelacja.Słabiej Czicza ale ma asyste( to byl chyba strzal :lol: ). Strzelic na 2-0 i kontrolowac mecz, obrona z Rio i MC w pomocy to inna bajka.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 mar 2012, 16:31

Pogba :!: No to robi się bardzo ciekawie :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 mar 2012, 16:56

[k****] powiniśmy to wygrać z 5-0. Tyle sytuacji co zmarnowaliśmy, że głowa mała. Szkoda.
Chyba wydaje się pewne, że zostaje Pogba, Fergie od razu po drugim golu go wołał, tak jakby wyglądało, ze mu obiecał wejdziesz chłopie najszybciej jak to będzie możliwe przy bezpiecznym wyniku. No i bardzo się z tego powodu cieszę. My nie jesteśmy jakimś tam Arsenalem, żeby szkolić zawodników dla innych klubów. Wobec tego, że zostaje Pogba wydaje się, że zmieniają się nieco priorytety na okienko. Jeśli zostaną Scholes i Giggs to dodając do tego Toma i Pogbe, nie wydaje się byśmy potrzebowali do środka kreatywnego pomocnika. Trzeba znaleść kogoś kto odzciąży Carricka na pozycji środkowy pomocnik obrona.

Wiedziałem po prostu wiedziałem, że City dzisiaj stracą punkty. Czułem to głęboko w moczu. Chciałem grać w BPU 1x był coś kurs powyżej 2, ale zaryzykowałem wobec porażki w pierwszym meczu, celując w 3 gole i zagrałem X. Niestety nie siadło, ale mnie ta porażka ani trochę nie martwi :smoke:

TOP OF THE LEAGUE!

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 mar 2012, 17:02

Skutecznosc dramatyczna bo powinno byc spokojnie 5 czy 6. Welbeck super grał, technika poruszanie sie- brylant, ale jego skutecznosc to cos niesamowitego :pijemy: .
Bardzo ładnie Young grał, pewna obrona , Evans z Rio to fajna para.WBA ostatnio zamiatało a dzisaj powinni wrocic z wiekszym licznikiem.

wiedziałem ze City przegrywa bo w 83 minucie na OT taka radosc ze japierdziele...najwiekszy chyba doping od lat :roftl3: .

Pytania po meczu:

Co z Nanim i Ando? i co z Pogba?

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 11 mar 2012, 17:02

Macie lidera :) Gratuluję :beer:
Dobry mecz, coś skuteczność trochę szwankuje ale najważniejsze 3 punkty.
Chciałbym zawsze wiedzieć ManU na szczycie Premiership.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 mar 2012, 17:04

Lider jest tam gdzie powinien. Dobra i spokojna gra, co cieszy. Tylko ta skuteczność... w strzałach ostatecznie 22-3, z czego 11 w światło bramki, z dzisiejszych sytuacji można było obdzielić dwa albo trzy mecze, ale to co marnowali Chicarito i Welbeck to aż szkoda komentować. Fajny mecz Younga, De Gea pewny w bramce, Rooney dwie bramki i tak jak janop wspominał to już 20 goli, więc widać że poprzedni sezon to tylko wypadek przy pracy, do tego cieszy mnie, że Rooney trafia z tym karnych, bo pewnym momencie byłem za tym, żeby ktoś inny je wykonywał. Przy pierwszej bramce wydaje mi się, że Javier próbował strzelać zamiast dośrodkowywać, ale ważne że Rooney w tym wszystkim się połapał i trafił do bramki. Martwi mnie bardzo kolejny raz brak Berbatova na boisku, i wydaje mi się, że mimo zapewnień Fergusona, że Bułgar się przyda w drużynie to niestety go pożegnamy :( Sytuacja z Pogbą rzeczywiście dziwna, niby miał zagrać dopiero po podpisaniu kontraktu, a tu SAF nagle wpuszcza go na boisku, może wiedział, że młodziak nie jest jeszcze w pełni zdecydowany i był zdeterminowany, żeby Paul pozostał, więc wpuścił go. Bardzo fajne zachowanie kibiców, którzy wiwatowali przy każdym kontakcie z piłką. Mimo wszystko mam nadzieję, że zostanie w drużynie, bo szkoda żeby kolejny talent nam uciekał, a do tego jego pozostanie to automatyczne rozwiązanie się sprawy Fryersa.

MGiggs pisze:Co z Nanim i Ando? i co z Pogba?
Szczerze powiedziawszy, to ja nie widzę miejsca Andersona w United na przyszły sezon. Mecz z Bilbao, a właściwie te 40 minuty pokazało, że nie jest to gracz na miarę United w moim mniemaniu, i przy ew. pozostaniu Pogby i ew. włączeniu go do kadry seniorskiej na przyszły sezon to jak dla mnie będzie za ciasno dla Andersona.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”