AC Milan (zbiorczy) - Strona 29

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 maja 2005, 21:01

Milan przegrał 1-0 z Juve i już raczej nie obroni tytułu. Trzy mecze do końca zostały jeszcze, jednak wątpie by Juventus sie gdzieś potknął i stracił punkty. Także tylko 2 miejsce w tym sezonie. Teraz musicie walczyć w LM. Życzę wam powodzenia, jednak mimo tego będę za drużyną Jurka Dudka.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 maja 2005, 21:06

No raczej pogrzebał, przegrana 1:0 na własnym stadionie=wstyd!!!Był tak blisko Scudetto, brak skupienia i chyba koniec marzeń o kolejnym mistrzostwie Włoch.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 21:13

Dlaczego wstyd ? Nie przegrał z byle kim, bo Juventus tyż dobra marka...Co do meczu...chyba jednak zakradło się zmęczenie, bo widać było, że Milaniści albo nie mają siły, albo pomysłu na akcję...Zabrakło trochę efektywności, bo coś tam sobie stworzyli...szkoda...Czy Juve wypuści taką przewagę ? ... Oj chyba nie :(

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 maja 2005, 21:17

Juve nie da sobie wyciągnąć przewagi, będzie skupiony do końca sezonu. Może też tak być, że Bainconerich popadną w euforię, przegrają, Milan wygra i zdobędzie trofeum. Jeszcze do końca nic nie wiadomo.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 maja 2005, 21:47

Milan jest wkurzający. Jak chciałem żeby przegrali z odpadli z LM to przeszli, jak chciałem żeby wygrali z Juve to przegrali. :evil:

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 08 maja 2005, 22:18

Nie szkoda mi Milanu bo nie jestem kibicem tego klubu , ale szkoda mi fanatyków takich jak Zaza , zawsze wierni oddani .
A niby fani Juve co pokazali , napinka na całej stronie , wpierdzielają sie do wszyskich komentarzy z ligi włoskiej i klepią co to oni nie są , aż agresja we mnie wzrasta .
To już nie można być kibicem i opowiadać się za swoim klubem , być pozytywnie nastawionym przed każdym meczem i liczyć na dobry wynik swojej drużyny .
Mam was w dupie napinacze , pieprze jednodniowych pikników , pozdro dla prawdziwych fanów .
Milaniści trzymać się .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 maja 2005, 22:24

boca pisze:Nie szkoda mi Milanu bo nie jestem kibicem tego klubu , ale szkoda mi fanatyków takich jak Zaza , zawsze wierni oddani .
A niby fani Juve co pokazali , napinka na całej stronie , wpierdzielają sie do wszyskich komentarzy z ligi włoskiej i klepią co to oni nie są , aż agresja we mnie wzrasta .
To już nie można być kibicem i opowiadać się za swoim klubem , być pozytywnie nastawionym przed każdym meczem i liczyć na dobry wynik swojej drużyny .
Mam was w dupie napinacze , pieprze jednodniowych pikników , pozdro dla prawdziwych fanów .
Milaniści trzymać się .
Boca nie mów ogółem bo są fani (tacy jak ja), którzy oatrzą na to zupełnie z innej perspektywy. Jestem pod wrażeniem zachowania Milanistów. Nie gadają głupot tylko nam gratulują i to mnie naprawdę cieszy.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 08 maja 2005, 23:04

hmm..ja bym nie byla co do tego tak bardzo przekonana, ze stracilismy Scudetto, co prawda przed nami trudna przeprawa z Lecce, Palermo i Udinese, ale Juve gra m.in. tez z Palermo i Cagliari i ostatnio stracili z nimi 4 pkt :D tak ze mimo wszystko jestem dobrej nadzieji :D

co do dzisiajszego meczu, to zastanawiam sie, jak i pewnie wszyscy, czemu Carlo nie postawil od poczatku na Serginha i Ruia...no ale mam nadzieje, ze ma jakis plan, moze chce ich wykorzystac pozniej z Liverpoolem, no nie wiem :roll:
w kazdym razie i tak jestesmy Campioni Comunque :)

FORZA MILAN
FORZA ROSSONERI!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2005, 0:46

hehehehe Boca -- tacy fanatycy jak Zaza są zawsze :!: Tylko pili i palili po porażce..... bo mecz był dla mnie wspaniały tylko nie do końca..

Tym bardzie że klasyków był ciąg dalszy Aresnal Lverpool 2;1 mecz mex prze 60 minut.... Valencja : Barca 02 i 2 minuty zadecydowały .. Lyon Ajaxio 2;1 MISTRZE FRANCJI :!: a to ty możesz wiedzieć ...

forzaROSSONERI boli mnie leb bo faza zchodzi i nie bede pisał ksiażki ale wystarczy napisac że mieli 8 i stracili a Milan pokonał już tych trzech rywali :!: A Juve swoich nie :!: 2 remisy i zwyciestwo. :roll:

Pozro **FORZA MILAN**

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2005, 12:26

Już na spokojnie ....

No i teraz mamy 3 pkt. straty. Jeszcze 3 mecz i nadal wszytsko mozliwe. Wczorajszy mecz nie pokazał zmeczenia aż takiego. Bo mimo ze rezerwowo nieśli max to tylko Andrea i Cafu byli nie na swoich obrotach ni i Seedorf :roll:

Teraz mnie ciekawi co Carlo zrobi przed finałe LM. Do tego finału gramy jeszcze z Lecce na wyjażdzie i Palermo z domu. Coś mi mówi ze powinień znów rotacje zastosować. nie dla tego że nie wyragiaja ale zawsze to im pokaże.

Lecce to rywal z którym trzeba przed wszytkim bronić a bramke oni sami sobie strzela. Takie jest Lecce ze jest nie strzela to na bank traci !!

Z Palermo gramy u siebie i to tez jest dobry rywal. Bo oni tylko u siebie graja w piłke no i na stadionie Regginy i Messiny..

Także chyba mimo wszystko te mecze idzie wygrac składem "B" i zastosowac rotacje przed fnałem Champions Legue a patrząc na to jak wczoraj grali Costa Serginho i Pippi to sadze że skad "B" z wieksza łatwosia rozniesie znów Lece w pierwszej rudnie 5:2 Hattrick Crespo i 2 razy Sheva i Bozinov...

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 09 maja 2005, 19:36

z lecce chcialbym zobaczyc sklad(w ktorym brak zawieszonego za kartki Nesty:

DIDA-CAFU,STAM,COSTACURTA,MALDINI-AMBROSINI,RUI COSTA,DHORASOO,KAKA-SZEWCZENKO,INZAGHI

czy nie warto wystawic taka pomoc??a juz zagra lepiej jak podstawa, ktora ostatnio w formie fatalnej....chyba ze vikash w srodku, rui za kake a na lewej flance serginho??---mysle ze taki sklad zagralby z ambicja i otwarcie powalczyl o 3 pkt...przeciez lecce musi pamietac o 2:5 na San Siro!!

NA ZAWSZE WIERNI---FORZA MILAN!!!

P.S.:co do tottiego to z mila checia zobaczylbym go na zgrupowaniu w Milanello....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2005, 3:22

hehe no właśnie nie należy pisać, że mamy już scudetto, że już nie damy sobie wyrwać przewagi itp. sezon sie jeszcze nie skończył, a Juve już nie takie przewagi trwonił w tym sezonie!! z Parmą bedzie ciężko, bo z nimi zawsze się ciężko gra... nie popadam w euforie, bo na to stanowczo za wcześnie choć grzechem byłoby teraz wypuścić z rąk prowadzenie... takie punkty są bardzo cenne i mam nadzieje, że nie zaprzepaścimy tak ogromnej szansy!!

Milan nie ma się czego wstydzić, jak to ktoś napisał... mecz był bardzo emocjonujący do samego końca i dla fana calcio(choć pewnie nie tylko) klasyk i ozdoba tego sezonu... chociażby ze względu na sławe i wielkość obu klubów, a także na stawke... z Milanem zawsze się gra ciężko no i od paru ładnych lat (chyba od 8 ) nie wygraliśmy z Wami na wyjeździe...

piękna postawa obu klubów, piękny mecz i piękny wynik ;) :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 maja 2005, 9:43

Mysle , ze Carlo powinien teraz w szczegolnosci skupic sie na wygraniu LM. Juve musi sie potknac aby Milan ich dogonil , a w koncowce sezonu gracze z Turynu beda potrojnie zmotywowani i beda chcieli wygrac 3 mecze co oczywiste ( ale wszystko sie moze zadrzyc ). Z kolei jesli Milan przegra walke o scudetto i final to mozna powiedziec , ze z wielkich staran nic nie wyszlo

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 10 maja 2005, 11:03

no fakt, ten mecz rzeczywiscie byl ozdoba tego sezonu, bo ten poprzedni klasyk na delle alpi to byl chyba najnudniejszy mecz jaki w zyciu widzialam, no a teraz dochodza jeszcze te mecze Juve z Liverpoolem ;)

nie mam pojecia, co tak wlasciwie chce zrobic Carlo. widzial jak jego podstawowa 11 gra z PSV, a mimo to wystawil taka sama w najwazniejszym meczu sezonu z Juve...chociaz mam nadzieje, ze teraz na Lecce to moze sie pokusi o inny sklad..oby :roll: ja bym najchetniej widziala taka jedenastke jak w drugiej polowie z Juve, tylko ze zamiast Pippo Crespo. mi jest wlasciwie obojetnie, moze byc nawet ten sklad "B", byle by nie gral Seedorf.

Zaza, do tych co grali nie na swoich obrotach bym dodala Gattuso zamiast Cafu, dzieki niemu wlasciwie powinien byc karny dla Milanu 8) , natomiast Gennaro to wyjatkowo nie blyszczal w tym meczu..

w kazdym razie, narazie musimy wygrac wszystkie 3 mecze + 4 z Liverpoolem i czekac na jakies ewentualne potkniecie sie Juve..

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 12:29

Do Lecce jeszcze troche czasu. udaje sie że jednak da odpocząc kilku gracza przed finałem Champions League. Tak jak MariuszMilan pisze moze wkońcu zagrac Dhrorsoo, zagra na 100% Pippo by wejśc bardzie w rytm meczowy. Ragramy bez Nesty czli albo Maldini Stam albo Stam - Billy środek defensywy. No ale trzeba sie wstrzymać bo moze bedzie niespodzinaka z składem. Pewne jest jedno że nie odpuszcza ligi by skupić sie na LM.

forzaROSSONERI Rino nie grał na obrotach swoich :?: No wiesz zawsze jest na boisku po to by walczyć i walczył brakowało mi jego wejśc bo rywale na ogu zostawiają go by kryć innych.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”