Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 12:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:40
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 16:10
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 16:32
mathiasek12 pisze:moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 maja 2005, 16:34
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 16:48
nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest treneremfieldy pisze:mathiasek12 pisze:moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
nie kojarzysz Jana Urbana??
Ma 43 lata w polsce grał m.in w Górniku Zabrze(85-89 3 mistrzostwa Polski)
później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów![]()
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)
Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 maja 2005, 18:32
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietacmathiasek12 pisze:nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest trenerem [/size]fieldy pisze:mathiasek12 pisze:moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów![]()
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)
Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 18:44
cloner pisze:nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietacmathiasek12 pisze:nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest trenerem [/size]fieldy pisze:
Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksykuja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim
wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division- moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny
pozdro
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 maja 2005, 18:44
Cloner bez urazy ale, ze ty go nie kojazysz to nie znaczy ze mathiasek go nie zna. Moze mathiasek zna sie bardziej na pilce i widzial go, zna go. Ja mam 16 lat i wiem kto to byl Boniek albo Urban. Wiek mathiaska nie ma wogole znczenia czy go zna, czy niecloner pisze:
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietacja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim
wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division- moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny
pozdro
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agata814 » 28 lip 2008, 23:07
agata814
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lip 2008, 23:21
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio