Jan Urban

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Jan Urban

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:26

Bardzo możliwe jest, że polski trener (a niegdyś świetny piłkarz) Jan Urban może zostać trenerem Osasuny Pampeluna. Mielibyśmy polaka w primera division (tylko na ławce trenerskiej, ale dobre i to) Może w przyszłości (gdyby się sprawdził) mógłby prowadzić jakiś klub w Polsce lub samą reprezentaję. Ale jest to oczwiście "melodia przyszłości"

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 12:36

Fieldy no melodia przyszłości ale czytałeś nowa-stara "Piłke Nożna" z popszedniego wtorku [tygodnik] :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:40

pewnie , że czytałem i się zaciekawiłem, bo nie wiedziałem, że Urban jest tam tak szanowany.
więc założyłem ten temat :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 16:10

moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 16:32

mathiasek12 pisze:moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np

nie kojarzysz Jana Urbana??
Ma 43 lata w polsce grał m.in w Górniku Zabrze(85-89 3 mistrzostwa Polski)
później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów :!:
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)

Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 maja 2005, 16:34

No, fajnie, Urban trenerem pierwszoligowca, zobaczymy czy się sprawdzi. Ja tak, to potem pewnie Barca :twisted: :twisted: :twisted: ...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 16:48

fieldy pisze:
mathiasek12 pisze:moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np

później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów :!:
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)

Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku :roll:
nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest trenerem

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8705
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 maja 2005, 18:32

mathiasek12 pisze:
fieldy pisze:

nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest trenerem [/size]
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietac :D ja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim :D

wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division :) - moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny :)

pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 18:44

cloner pisze:
mathiasek12 pisze:
fieldy pisze:

nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest trenerem [/size]
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietac :D ja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim :D

wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division :) - moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny :)

pozdro

a ja mam 22 lata (skoro już sie licytujemy) i go kojarzę :twisted:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 maja 2005, 18:44

cloner pisze:

pozdro
Cloner bez urazy ale, ze ty go nie kojazysz to nie znaczy ze mathiasek go nie zna. Moze mathiasek zna sie bardziej na pilce i widzial go, zna go. Ja mam 16 lat i wiem kto to byl Boniek albo Urban. Wiek mathiaska nie ma wogole znczenia czy go zna, czy nie

agata814
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: agata814 » 28 lip 2008, 23:07

a ja mam z nim zdjęcie :D i tak jak go spotkalam to taki normalny bardzo fajny i miły facet

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lip 2008, 23:21

a ja bylem na meczu real m. z osasuna :D

byl to pierwszy mecz jaki widzialem na santiago bernabeu

ot taka ciekawostka

pozniej koledzy w szkole (a mieszkalem w madrycie) mowili na mnie 'dzian urban'

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”