Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 324

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
11%
Real 2016/2017/2018
3
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
33%
Bayern 2020
1
6%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
2
11%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
6%
Inny
3
17%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 mar 2012, 14:07

cru pisze:Bayern na lekcewaznie zapracowal swoja wyjazdrowa forma z ostatnich 2mcy bodajze
Spójrz na daty półfinałów, a potem oceniaj. W tym czasie możecie Wy być w czarnej dupie, a Bayern w mega formie.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 16 mar 2012, 14:07

cru pisze: jesli odzyskaja forme z poczatku sezonu
Wydaje mi sie ze dwa ostatnie mecze to o wiele lepsza forma niz na poczatku sezonu....
edit: ktorys z ekspertow Europsortu mowil ze z tym trenerem zawsze jest ciezko na poczatku rundy wiosennej bo dostaja mocny zapiepsz w zimie, za to w srodku sezonu lapia bardzo dobra forme...

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 mar 2012, 14:22

Ja tam jestem bardzo daleki od lekcewazenia Bayerny. Wrecz przeciwnie, co widac chyba w moim wczesniejszym poscie :)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 16 mar 2012, 15:24

Martwią mnie te ćwerćfinały, bo wszystko wskazuje, że mafia zwana potocznie UEFĄ dopięła swego i będzie GD w finale. Ćwerćfinały bardzo ładnie rozstawione - średniacy teoretycznie wylatują, ale za to fascynujące półfinały (chyba dokuczały im "niemedialne" półfinały jak Bayern - Lyon 2010 czy Schalke - Manchester 2011 - teraz tego unikną). Widząc taką drabinkę od razu mam obawy, że możemy mieć powtórki z cudacznych spotkań jak Milan - Barca 2006 czy największą drukarnię świata - Stamford Bridge 2009. Wszystko byleby przepchnąć hiszpański klyb. Być może w maju wspomnicie moje słowa.

Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądało losowanie tzn. czy Breitner znów, jak w przypadki Bazylei, namierzył kuleczkę ze słabszym klubem i dumny z siebie podał prowadzącemu?

Swoją drogą zwróćcie uwagę jak się tworzy mit gigantycznego Realu. Rok temu półfinał po ograniu Lyonu i Tottenhamu, teraz prawdopodobnie po ograniu CSKA i Apoelu - same mocarze [k****]. Niech dostaną kiedyś jakąś trudniejszą drabinkę.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 mar 2012, 15:38

Ebi pisze:Swoją drogą zwróćcie uwagę jak się tworzy mit gigantycznego Realu. Rok temu półfinał po ograniu Lyonu i Tottenhamu, teraz prawdopodobnie po ograniu CSKA i Apoelu - same mocarze [k****]. Niech dostaną kiedyś jakąś trudniejszą drabinkę.
Na Twoim miejscu poczekalbym z takimi tekstami do wyniku potencjalnych meczow Realu z Bayernem, bo moze sie okazac, ze bedziesz musial odszczekiwac...
A to, ze Bazylea i Marsylia do europejskich poteg nie naleza to inna sprawa :)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 mar 2012, 15:42

Ebi, spojrz moze jeszcze na mecze Realu z Milanem w grupie, to raz, a dwa - ten Tottenham jest w tabeli przed druzynami pokroju Chelsea czy Arsenalu. Kurva, wiedzialem ze zaraz ktos wyskoczy z tekstem Real jest ujowy bo nie pokonal MU - co z tego, ze nie ze swojej winy nie ma okazji z nimi zagrac. 10pkt przewagi w lidze nad najzajebistsza Barca w historii a i tak co chwila ktos neguje klase, ja jebie. Ciekaw jestem kiedy do niektorych dotrze, ze to nie jest juz ten Real sprzed 3+ lat, ktorego kazdy w 1/8 lal jak chcial, chyba nigdy.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 16 mar 2012, 15:42

Ebi pisze:Martwią mnie te ćwerćfinały, bo wszystko wskazuje, że mafia zwana potocznie UEFĄ dopięła swego i będzie GD w finale. Ćwerćfinały bardzo ładnie rozstawione - średniacy teoretycznie wylatują, ale za to fascynujące półfinały (chyba dokuczały im "niemedialne" półfinały jak Bayern - Lyon 2010 czy Schalke - Manchester 2011 - teraz tego unikną). Widząc taką drabinkę od razu mam obawy, że możemy mieć powtórki z cudacznych spotkań jak Milan - Barca 2006 czy największą drukarnię świata - Stamford Bridge 2009. Wszystko byleby przepchnąć hiszpański klyb. Być może w maju wspomnicie moje słowa.
Oj tam, wróżenie, że mecz Barcelony w Lidze Mistrzów będzie wydrukowany, to tak jak przepowiedzenie, że o określonej godzinie przejedzie pociąg - bo dany wizjoner wyuczył się rozkładu jazdy - Ostatnie sezony to norma, tradycja nie mal Ligi Mistrzów - Tak wiec przewidzieć coś co jest oczywiste, to nie trudne... Chociaż w tym sezonie Barcelona płacze na sędziów i mówi, że Ci sprzyjają Realowi, więc może tym razem sędziowie upodobali sobie Real ? Cholera wie, ale jak nie będzie żadnego druku na korzyść Barcelony - to już nie będzie ta sama Liga Mistrzów, to jak finał bez pucharu, jak sex bez prezerwatywy, jak stopa bez skarpetki, jak kutas bez napletka... Zupełnie coś co jest zaskakującego na tyle, że jelita się skręcają...

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 mar 2012, 16:07

cru pisze: ten Tottenham jest w tabeli przed druzynami pokroju Chelsea czy Arsenalu.
W tym sezonie. W poprzednim, czyli wtedy, jak gral w LM, nie byl.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 16 mar 2012, 17:40

Co nie zmienia faktu, że jest raczej drużyną mniej medialną niż Chelsea,Arsenal czy nawet Liverpool.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 mar 2012, 17:50

Kesz pisze:Cholera wie, ale jak nie będzie żadnego druku na korzyść Barcelony - to już nie będzie ta sama Liga Mistrzów, to jak finał bez pucharu, jak sex bez prezerwatywy, jak stopa bez skarpetki, jak kutas bez napletka... Zupełnie coś co jest zaskakującego na tyle, że jelita się skręcają...
Mnie tam sie jelita skrecaja jak czytam takie rzeczy...

Co do czepiania sie Realu... poczekajmy do konca sezonu. Okazje zeby cos pokazac beda w LM jeszcze mieli.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 mar 2012, 17:53

Widać, że Kesz to prawiczek. Seks bez prezerwatywy jest zajebisty przecież.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 mar 2012, 17:54

Hyypia123 pisze:Co nie zmienia faktu, że jest raczej drużyną mniej medialną niż Chelsea,Arsenal czy nawet Liverpool.
tak, ale argument cru był ws. siły tej drużyny.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 mar 2012, 18:16

Kesz pisze:Cholera wie, ale jak nie będzie żadnego druku na korzyść Barcelony - to już nie będzie ta sama Liga Mistrzów, to jak finał bez pucharu, jak sex bez prezerwatywy,
nie pisz tak bo przestaną sędziować pod Barcę i nie będzie się o co napinać.

Biegacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biegacz » 27 mar 2012, 19:56

No dobra, czyli mówicie, że jednak Blaugrana? Bo chcę to jutro tak zagrać live:
http://www.heineken.com/pl/ucl/star-pla ... tures.aspx
Ale trochę mam rozkminę, bo jednak grają na wyjeździe a z Milanem nie gra im się łatwo.

eite
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eite » 02 kwie 2012, 12:15

Biegacz - jestem też ciekaw jak typuje gość daros64 w Heineken Star Player. Wygląda na jakiegoś maniaka i dobrego ma farta - http://www.heineken.com/pl/ucl/star-pla ... board.aspx

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”