Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 699

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 mar 2012, 15:32

Zwykła cerata w kratę :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 mar 2012, 15:51

Koszulka jest dramatyczna i nie wiem jak zarząd mogł dopuscic do wydania takiego badziewia, ja mam podobna w pracy tylko bez znaczkow :pijemy: Nike widze co rok czaruje...umbro i koszulka z 98/99-wroc :pray:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 mar 2012, 21:26

Berba przymierzany do Liverpoolu. Ja nie rozumiem tej polityki i to kompletnie. Od początku tego transferu mało kto zachwycał się bułgarem, bo drewno, bo za wielki, bo nie pasuje do stylu gry itp itd. Potem walnął jeden mega sezon, rozpędził się i udowodnił, że potrafi grać, ba- jest potrzebny zespołowi bo zdobywa bramkę za bramką i co? SAF posadził go na ławce. Więc cierpliwie czekał i czekał. Ale przychodziły mecze ważne i nie ważne, a on grał tyle samo- wielkie G. I nie warze czy Roo był w formie, Cziczarito w szpitalu, to i tak Dimitr wchodził na końcówki i mało kiedy zaczynał/zaczyna mecz od 1 minuty. Oddamy go więc komukolwiek a on będzie strzelał, bo potrafi to robić znakomicie, gdziekolwiek nie trafi. To samo tyczy się Pogby,bo jeśli i jego oddamy to nie wiem po co to całe gadanie o wychowankach, skoro jak na razie to Old Team trzyma ten zespół w kupie.

Wiem, ze to duże fo pa i grzech mówić o tym na głos- ale czy ktoś zastanawia się powoli nad tym, czy bez wątpienia Wielki SAF nie powinien zostać w miarę zbliżającego się upływu lat zastąpiony i kto to by mógł być?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 mar 2012, 21:33

Z całym szacunkiem dla Liverpoolu ale Berba nie pojdzie do klubu ktory walczy o LE, dodatkowo facet jest zbut bystry i nie zrobi tego MU.Prędzej Totki albo Psg

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 mar 2012, 23:40

Skąd Wy bierzecie takie bzdury jak rzekome zainteresowanie Liverpoolu Berbatovem? :lol:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 mar 2012, 12:18

BaSSu pisze:Stroje na nowy sezon potwierdzone. Nic tylko bić głową w betonowy mur :rotfl4:

Obrazek
Ja pier***ę. Kto to zatwierdza? Czy jest ktoś komu podoba się ta koszulka? Kuźwa, Nike ośmiesza się tymi projektami ale ktoś z klubu chyba musi to badziewie zatwierdzić, prawda? Brakuje jeszcze pioruna pod AONem i chmurek na rękawach. Za rok dostaniemy koszulkę w kropeczki a za dwa w delfinki albo krokodylki.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 mar 2012, 13:07

Mówisz? Masz:

Obrazek

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 mar 2012, 13:10

No. Teraz to jakoś wygląda.

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 18 mar 2012, 13:49

De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Welbeck, Hernandez, Rooney

Wolves:Hennessey Zubar Bassong Stearman Ward Davis Edwards Foley Jarvis Doyle Fletcher

Skłąd bardzo silny, ale nie ma co sie dziwic, poniewaz tylko liga nam zostaje. Cieszy powrot Valencii, nie wiem czy od razu powinniem wybiec w XI. Myśle , że powinnien wejsc z ławki. Dobrze, ze w Wolves brak rzeznika Henry'ego.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 mar 2012, 13:55

Bardzo ofensywne ustawienie. Nani i Jones poza skladem, ich dolegliwosci chyba okazaly sie powazniejsze niz myslalem. Berba tez na trybunach. Zupelnie nie rozumiem podejscia Fergusona do Bulgara.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 mar 2012, 13:58

Wypowiadam się teraz całkiem poważnie - nowe stroje, nad którymi tak się użalacie są całkiem niezłe. Krata wcale się specjalnie nie wyróżnia przez ciemną kolorystykę, ale dodaje urozmaicenia. Zobaczycie, że w trakcie sezonu się przekonacie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 mar 2012, 14:09

Z tego co wiem to Berby nie było nawet w kadrze na mecz. Nie rozumiem natomiast tych żali kibiców o stosunek Fergusona do Berby. Przecież Szkot sam sobie nie będzie szkodził - jeśli raz po raz zostawia go w domu(zakładając, że Bułgar nie jest kontuzjowany) to dlatego, że jest gorszą opcją na ławce niż pozostali.

Mam natomiast nadzieję, że brak Toma na ławce nie wynika z kolejnej kontuzji.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 mar 2012, 14:20

Gorszą opcją na ławce od kogo? 3 napastników biega w pierwszym składzie, na ławce nie siedzi żaden. W jakim sensie Szkot by sobie zaszkodził sadzając go na ławie kosztem Fabio czy Parka skoro są tam Smalling, Giggs i Young? Bułgar Twoim zdaniem jest aż tak słaby, że nie zasługuje nawet na minutę w dwumeczu z Bilbao czy miejsce na ławce kiedy będący pod formą Park gra 180 minut a nieopierzony Pogba dostaje 30 minut? Kupiliśmy Bułgara za bardzo grube pieniądze, po narzekaniach na jego grę w końcu się odblokował i został królem strzelców. W nagrodę został kompletnie odsunięty od składu, kiedy dostał szansę sieknął 6 goli w 3 meczach. Jest w tej chwili 4 napastnikiem w kolejce i nie uważam, że powinien grać kosztem graczy, których Ferguson ceni wyżej ale trzymanie go poza składem nawet w rozgrywkach, których nie traktujemy priorytetowo i gdzie dajemy grać zawodnikom rezerwy to już jest drobne przegięcie moim zdaniem, tym bardziej, że Bułgar dotychczas zachowywał się w porządku wobec klubu. Chyba, że jest jakiś konflikt na linii Ferguson - Berbatov, o którym nie wiemy.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 mar 2012, 14:23

Nie wiem. Wychodzę z założenia, że taki trener jak Ferguson wie jednak lepiej kto jest lepszą opcją na ławce. Rozumiem, że mógłby popełnić błąd raz, dwa, ale jak notorycznie nie stawia na Bułgara to powód musi mieć dość konkretny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”