Liverpool (zbiorczy) - Strona 417

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 mar 2012, 19:20

Ma zadanie i mam nadzieję, że podopieczni Moyesa go nie spierdolą. Trzymam za Was kciuki.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 mar 2012, 12:31

Suarez powiedział we wczorajszym wywiadzie, że chce chce zostać w klubie, ponieważ jest tu szczęśliwy. To tak odnośnie rzekomej wypowiedzi Luisa, że chce grać w PSG.

No i zadedykował bramkę Muambie. Ładne zachowanie.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6348
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2012, 13:10

Daaaamian pisze:Całkiem ładna akcja przy tej bramce Downinga, chociaż odegranie Gerrarda raczej przypadkowe.
Tak to wyglądało bo Downing zagrał mu nie w tempo, zaś odegranie Gerrarda z piłki której 70% piłkarzy by nie zauważyła, że ma ją pod nogą, pierwsze klasa. Nie przestaje mnie ten piłkarz zadziwiać.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 18:43

No i zadedykował bramkę Muambie. Ładne zachowanie.
Wielki człowiek.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2293
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 mar 2012, 18:47

W zasadzie tak wielki jak Ryan Giggs.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 mar 2012, 18:54

Wpadł Kamilek z cyferkami i po raz kolejny popisał się marną napinką.

Czy powiedziałem coś niezgodnego z prawdą? Chyba każdy normalny człowiek potwierdzi, że to ładne zachowanie ze strony Suareza. Tylko zaznaczam - normalny człowiek.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 18:57

W zasadzie tak wielki jak Ryan Giggs.
I myślisz, że mi dojechałeś? :lol:
Jako, że na tym forum co poniektórym trzeba wszystko podawać na tacy, bo pewne rzeczy ich przerastają zrobię to w punktach.

1. Mój powyższy post jest tzw. ironią, sarkazmem( co tzn. odsyłam do wujka google) do jarania się szanownego pana Daaamiana osobistościami z środowiska Liverpoolu i nazywaniem każdego z nich wielkim.
2. Moja szanowna osoba ma podobne zdanie jak Red, podziwiam piłkarzy na boisku, ale poza nim to żadne dla mnie autorytety. Ktoś kto potrafi kopać balona, nie jest dla mnie żadnym wielkim człowiekiem i osobą godną do podziwiania poza boiskiem.
3. Swoje zdanie na temat Ryana Giggsa i jego zachowania wyraziłem najdosadniej jak tylko można, co już tutaj parę razy cytowałem, a co można z łatwością odszukać. Ja nie fan Liverpoolu i najbardziej obrzydliwych zachowań nie będę bronił, tylko dlatego, że ktoś zakłada koszulkę mojego klubu.

Tak więc krótko mówiąc kulą w płot.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 mar 2012, 19:01

Miałem podstawy do tego by nazwać wielkim człowiekiem i Gerrarda, i tym bardziej Dalglisha. Jeśli Ci się to nie podoba, to nie mój problem.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 19:23

Jak dla mnie to możesz nawet i Paula Gascoigne nazwać wielkim człowiekiem. Będzie jeszcze więcej dawki dobrego humoru, a nigdzie w necie nie znajduje jej takiej sporej ilości jak na tym forum :)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6348
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2012, 19:26

A moim zdaniem ludzi nazywa się wielkimi za to, że coś czym na co dzień się zajmują robią wybitnie dobrze, z klasą i do tego zgodnie z zasadami fair play; z zaznaczeniem, że człowiek jest istotą która popełnia błędy i nawet jeśli ktoś miał kiedyś jakiś incydent to można mu go zapomnieć, pod warunkiem że na to zasłużył.

Także uważam Gerrarda za wielkiego człowieka. W dodatku, w przeciwieństwie do Daaaaaaaamiana, nie kieruję się kibicostwem Liverpoolowi. Za to jakim jest graczem, za przywiązanie klubowe, za swój odrębny styl, który wielu chce naśladować ale nikt inny nie potrafi.
I nie myślcie że nie pamiętam tych przykrych incydentów z nim związanych. Sam głośno się śmiałem, gdy w jakimś wywiadzie czy gdzieś potępił graczy którzy symulują, a w tym samym sezonie wywalczył chyba ze 3 karne niefaulowany. Pamiętam o tym. Ale mimo to nadal uważam go za wielkiego człowieka.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 19:36

Za to jakim jest graczem, za przywiązanie klubowe, za swój odrębny styl, który wielu chce naśladować ale nikt inny nie potrafi.
Za brutalne faule których się dopuszczał, uderzanie łokciami itd. ? To jest wg. Ciebie Fair Play?
Odrębny styl, a jakiż on ma ten niby odrębny styl? O każdym w takim razie można powiedzieć, że ma odrębny styl.
Przywiązanie do barw klubowych? Ten sam Gerrard który chciał iść do Chelsea Mourinho i zapewne by tam trafił gdyby LFC nie wygrało Pucharu Europy w 2005 roku?

No, ale cóż każdy ma inną miarę wielkiego człowieka. Dla mnie wielkim człowiekiem jest ktoś kto zapierdala na dwóch etatach za 2 tys. złotych, żeby rodzina miała za co żyć. Który szanuje swoją wybrankę życiową, dba o swoje pociechy i postępuje moralnie w życiu. A nie ktoś kto kopie balona, bo mu Bóg dał talent, zarabia ponad 100 tys. funtów tygodniowo i na tym polega jego przywiązanie do klubu, a do tego na boisku żeby tylko wygrać mecz nurkuje w polu karnym żeby oszukać cały świat, a dodatkowo jak sędzia nie patrzy to przywala przeciwnikowi z łokcia w mordę.

No, ale cóż każdy ma swoją miarę wielkości.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2012, 19:37 przez Kamil232, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2293
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 mar 2012, 19:37

Kamil, lubię Cię bo jesteś spoko gość, ale w tym temacie Twoje wpisy mnie strasznie irytują - zauważyłem, że jest trójka fanów United, którzy uważają, że mają wyłączność na to aby mieć rację i prawda zawsze jest po ich stronie, zawsze przygotowani na każdą sytuację - począwszy od pojechania po Liverpoolu, Suarezie, Damianie i innych rasistach aż po wymówki po wpierdolu od Bilbao.Na prawdę, czasem to się czyta z uśmiechem na twarzy bo zawsze najwięcej złego macie do powiedzenia o innych, a w swoje gniazdko krytycznie nie popatrzycie.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 19 mar 2012, 19:50

Kamil, to się nazywa spamowaniem. moderator się powinien tym zająć. chyba, że tak ma być zabawniej na tym drętwym forum :chill:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 mar 2012, 19:51

Mnie natomiast irytują rasistowskie odzywki, homofobia, czy też nazywanie wielkimi ludźmi kopaczy. Żeby przynajmniej znał takiego jegomościa i był pewien na 100% co taki delikwent sobą reprezentuje. Ot taki Terry, czy Giggs też niedawno uchodzili za wzór cnót. Środowisko piłkarskie jest tak zepsute, że każdy rozgarnięty człowiek, nie zapatrzony jak dzieciak w piłkarza, wie że szukać wzorców należy daleko stamtąd. Im szybciej to pojmiesz tym lepiej dla Ciebie i tym mniej rozczarowań w przyszłości.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 mar 2012, 21:28

Argument Kamila o uderzeniach łokciami rozłożył mnie na łopatki. Ciekawe ile on tych sytuacji jest w stanie wymienić. Ja pamiętam jedną. Uderzenie Michaela Browna, kiedy ten grał jeszcze w barwach Portsmouth.

Mógł odejść z Liverpoolu. Oczywiście to prawda. Tylko co z tego, skoro nie odszedł i zostanie tu do końca kariery?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”