Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 29 kwie 2005, 16:52

A co myslicie o informacji, ze Manchester United oraz Liverpool sa zainteresowane Luisem Figo? Wedlug mnie to powinna byc plotka, ale ktoz to wie. Wydaje mi sie, ze to nie bylby dobry transfer, w koncu Figo mam juz swoje lata, a nitk nie zagwarantuje, ze szybko przestawi sie na angielski styl gry i bedzie blyszczal.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 kwie 2005, 17:03

Mona_ pisze:A co myslicie o informacji, ze Manchester United oraz Liverpool sa zainteresowane Luisem Figo? Wedlug mnie to powinna byc plotka, ale ktoz to wie. Wydaje mi sie, ze to nie bylby dobry transfer, w koncu Figo mam juz swoje lata, a nitk nie zagwarantuje, ze szybko przestawi sie na angielski styl gry i bedzie blyszczal.
Nieeeeee.... To jest chyba jednak jakiś żart.
Nie lubię Figo - to fakt, ale patrząc obiektywnie - na co bardzo dobrej angielskiej drużynie stary piłkarz, który najlepsze lata gry ma już za sobą?!
Ja myślę, że on do końca kariery będzie grał w Realu....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2005, 17:08

Figo nie będzie do końca kariery grał w Realu raczej. Najprawdopodobniej odejdzie już po tym sezonie i to nie będzie żadna niespodzianka. Jego kontrakt dobiega końca tak więc pewnie ktoś się po Portugalczyka zgłosi. Nie sądze jednak aby to był Manchester United (takiego błędu chyba nie popełnią). Figo jest może jeszcze w stanie pokopać na przyzwoitym poziomie ale nie w każdym spotkaniu tak więc albo niech wybierze sobie jakiś średniej klasy klub i gra pierwsze skrzypce albo klub z górnej półki i pracuje ostro na treningach aby grać w pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 29 kwie 2005, 18:45

Ja bym nie chciał aby Figo grał w Liverpoolu. Jest już troche za stary.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 19:48

Mona_ pisze:A co myslicie o informacji, ze Manchester United oraz Liverpool sa zainteresowane Luisem Figo? Wedlug mnie to powinna byc plotka, ale ktoz to wie. Wydaje mi sie, ze to nie bylby dobry transfer, w koncu Figo mam juz swoje lata, a nitk nie zagwarantuje, ze szybko przestawi sie na angielski styl gry i bedzie blyszczal.
To jest żart, <lol>, <lol2>, plota i plotka!!!!!
Ja go raczej widze w QATAR LIGUE :D :D

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 kwie 2005, 21:40

A może odejdzie tam, gdzie go w piłkę grać nauczyli ?? :arrow: SPORTING LIZBONA. To by było najlepsze rozwiązanie. Myślę, że sam Figo zgodził by się na taką opcję.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 22:25

olek j pisze:A może odejdzie tam, gdzie go w piłkę grać nauczyli ?? :arrow: SPORTING LIZBONA. To by było najlepsze rozwiązanie. Myślę, że sam Figo zgodził by się na taką opcję.
Bylby do tego jeszcze duzym wzomocnieniem bialozielonych ... Moze zagralby nie tylko dla pieniedzy ale wlozylby troche serca w to co robi ze wzgledu na ukochany klub :?: Slyszalem ze juz do Interu, Manu, The Reds, do Qataru wogole wszedzie go przymierzaja.

Nie mozna mu jednak odmowic umiejetnosci :!: :!: Jest znakomity technicznie i jeszcze moglby pochasac nawet w silnych ligach. Jest wielu slabszych od neigo i graja jakos wiec czemu on niem moze ?? Jak chce to nie ma problemu .. :wink:

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Ja slyszalem!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 02 maja 2005, 20:21

Ze Dennis Romedhal pomocnik Charltonu ma trafic do Interu ale to pewnie plotka.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: Ja slyszalem!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 23:08

artur.makaveli pisze:Ze Dennis Romedhal pomocnik Charltonu ma trafic do Interu ale to pewnie plotka.
Przestań w końcu te zdjęcia dodawać! Tym bardziej, że nie są potrzebne! Następnym razem będzie WP!

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 11:39

właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
myślę ze będą dużym wzmocnieniem dla klubów.Będę bardzo wdzięczny za odpowiedż.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 13:10

maciejdas26 pisze:właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
o diego tristanie nic nie slyszalem, ale luque podobno interesowala sie barcelona, a nie wiem nic o angielskich klubach

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2005, 16:16

hubertd pisze:
maciejdas26 pisze:właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
o diego tristanie nic nie slyszalem, ale luque podobno interesowala sie barcelona, a nie wiem nic o angielskich klubach
Na onecie przeczytałeś :?: :?:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 maja 2005, 17:11

Nie mam pojęcia, kto interesuje się Tristanem, ale wiem, ze Rafael Benitez ma na oku Alberta Luque. Podobno Liverpool szykuje sie do transferu pilkarza z Deportivo.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 maja 2005, 17:24

Co do Tristana to najlepiej zrobiłby Bayern gdyby sprowadził tego piłkarza. Jestem pewny, że dalej rozumiałby się tak dobrze z Makaay'em jak w czasach kiedy grali razem w Deportivo.

A Luque.....hmm...wydaję mi się że przejdzie do Barcy, bo nie chce mi się wierzyć, że Liverpool ściągnie tego pomocnika. Wydaję się młody, ale on ma już 27 lat! Jedno jest pewne: kto go ściągnie do zespołu będzie miał wielki pożytek!

Ostatnio głośno jest o sprawie Essiena. Chelsea niby przymierza się by go kupić, ale Aulas stawia na swoim i za wszelką cenę chce go zatrzymać w OL. Słyszałem, że Robert Gill przyjaźni się z Aulasem, więc być może zobaczymy go na OT :wink: Ja jestem ZA!!!
Chelsea przegina! Kenyon i spółka chcą rozwiązać kontrakt John'a Obi Mikel'a, który trafił do ManU. Prezydent Lynu Oslo powiedział jednak, że ManU zgłosiło się po tego utalentowanego pomocnika i to oni go kupili!
Chelsea OUT!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2005, 17:29 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 17:27

The Blues są co rok łączeni z róznymi nazwiskami piłkarzy.
W tym roku m.in Dede, Adriano, Gilardinio idt.

Mi się marzy Gilardinio, o tego piłkarza walczy bardzo dużo klubów m.in. Milan, Real, Juventus itd...
Obrazek
Świeżo upieczony mistrz Anglii, Chelsea Londyn, już myśli o wzmocnieniach na kolejny sezon. Tym razem działacze "The Blues" zarzucili swoje sieci na napastnika Parmy Alberti Gilardiniego - pisze w dzisiejszym wydaniu turyński dziennik.

Chelsea oferuje za włoskiego snajpera 40 milionów euro, ale działacze Parmy twierdzą, że wart jest co najmniej 50 mln.

23-letni Gilardino w tegorocznych rozgrywkach strzelił już w Serie A 22 gole.

Dziennikarze przypominają jednak, że Chelsea może mieć kłopoty z pozyskaniem Włocha, bowiem wcześniej podpisał on wstępny kontrakt z Milanem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”