Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 mar 2012, 13:34
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 13:40
Barcelona i Guardiola może się inaczej zachowują?Mou potwierdza ze jest doroslym czlowiekiem o mentalnosci bachora. Sedzia pomoga nam to jest dobry/ stalem daleko nie widzialem/ mogl sie pomylic/ to tylko czlowiek/dobrze sedziowal/ itp jak juz nam nie idzie i nie ma pomocy to mamy kolejny przyklad jego zachowania. to nie jest pierwszy raz i pewnie nie ostatni. ten typ tak ma. Szkoda ze wizeunek Realu na tym traci
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 mar 2012, 13:41

MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 mar 2012, 13:47
Luknij w raport pomeczowy, ktory przedstawił Mentor, a jeśli chcesz się bardziej zagłębiać w to, to obejrzyj powtórkę spotkania. Ja dziś wieczorem zapoluje na retransmisję na JSC i dokładnie zobaczę co i jak.MGiggs pisze:Mam pytanie- czy Senna dostał żołta za faul Rubena? Jeśli sedziowie są tacy pro Realowscy to marnie im to w ostatnich miesiącach wychodzi
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 13:56
Kamilu... jednak mimo wszystko troche inaczej wyglada zachowanie Guardioli i zawodnikow Barcelony jesli chodzi o sedziow PO MECZu. Tzn. nie przypominam sobie takich ostrzych pojazdow po sedziach juz po meczu. Fakt zawodnicy Barcy mocno naciskaja w trakcie spotkania,a le to jednak troche co innego.Kamil232 pisze:Barcelona i Guardiola może się inaczej zachowują?
Opary hiPOkryzji...
Kurcze ja nie widzialem tego bo sie zagapilem i wlaczylem mecz dopiero po tym wydarzeniu, a na powtorce bylo widac tylko sedziego, Caniego i Rubena. Sedzia wyciagna kartke a Cani i Ruben zrobili zbolale miny... ale nie bylo widac faulu no i sama powtorka byla tak skadrowana, ze tuz obok tej trojki moglo rownie dobrze stac kolejnych kilku zawodnikow i nie bylo ich widac w kadrze.MGiggs pisze:Mam pytanie- czy Senna dostał żołta za faul Rubena? Jeśli sedziowie są tacy pro Realowscy to marnie im to w ostatnich miesiącach wychodzi
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 mar 2012, 14:26
juz paru uzytkownikow wrzucalo skany z meczowego raportu, nikt trzech zoltych kartek nie dostal.MGiggs pisze:Mam pytanie- czy Senna dostał żołta za faul Rubena? Jeśli sedziowie są tacy pro Realowscy to marnie im to w ostatnich miesiącach wychodzi
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 mar 2012, 14:50
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 14:51
A mozesz wrzucic ta powtorke ktora pokazuje gdzie byl Senna jak sedzia pokazywal kartke? Bo ja takiej wlasnie nie widzialem...arek_ahig pisze:Powtorki jednoznacznie wskazuja, ze kartke musial dostac ktos z dwojki Ruben Cani. Senna był w zupelnie innym miejscu
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 mar 2012, 14:54
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 14:56
Doprawdy a co to było ostatnio z czerwoną kartką Pique, w tunelu coś ponoć wykrzykiwał o złodziejach, myle się?Kamilu... jednak mimo wszystko troche inaczej wyglada zachowanie Guardioli i zawodnikow Barcelony jesli chodzi o sedziow PO MECZu. Tzn. nie przypominam sobie takich ostrzych pojazdow po sedziach juz po meczu. Fakt zawodnicy Barcy mocno naciskaja w trakcie spotkania,a le to jednak troche co innego.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 15:03
No tu sie musze zgodzic.Kamil232 pisze:A to, że można odnieść wrażenie, że Real robi to cześciej jest spowodowane tylko i wyłącznie tym, że Barcelona w ostatnich latach po prostu bardzo rzadko przegrywa, więc mało mają okazji do frustracji.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 mar 2012, 15:06
wiem ze ci to nie pasuje do teorii, ale chocby w zeszlosezonowym dwumeczu z arsenalem to barcelona byla krecona przez sedziego. a ze mimo tego przeszla dalej, to inna spawaKamil232 pisze:Doprawdy chciałbym zobaczyć reakcje Guardioli kiedy przegra coś ważnego, przez błąd sędziego...
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 15:22
Mówimy o tym samym dwumeczu co Van Persie wylecial ze śmieszną czerwoną kartką?wiem ze ci to nie pasuje do teorii, ale chocby w zeszlosezonowym dwumeczu z arsenalem to barcelona byla krecona przez sedziego. a ze mimo tego przeszla dalej, to inna spawa
Tam była ręką Toure, gdyby nie ona to tej piłki by nie opanował, ergo odniósł korzyść. Prawidłowo nie uznany gol.ok wczesniej podobnie. barcelona byla krecona w dwumeczu o final ligi mistrzow z interem. w pierwszym meczu nieprawidlowy gol milito i przynajmniej jeden karny (na alvesu), no i koniec koncow 3-1, ktore ustawilo dwumecz. w rewanzu nieuznana bramka bojana z ta reka/nie reka toure
Moody i te jego teorie. Ja owej rzekomej czerwonej kartki nie pamiętam to jakieś twoje fantazje. Mówimy o tym samym meczu w którym jeśli jak Fani Barcelony twierdzą Pepe słusznie wyleciał z czerwoną kartką w półfinałowych starciach to nie kto inny jak Sergio Busquets powinien w tym finale wylecieć z boiska.uardiola przegral final pucharu hiszpanii, mimo ze marcelo za zdeptanie pedro powinien wyleciec na pocztku dugiej polowy. mimo tego zawodnicy normalnie pogratulowali rywalom, tak samo guardiola na konferencji

Mówiłem szanowny panie o meczach wagi cieżkiej i ewidentnych wałkach ala 3 karne nie podytkowane Chelsea. To, że gdzieś tam na przestrzeni 38 kolejek zdarzy się pomyłka na niekorzyść jednej i drugiej drużyny to nic nowego. W lidze możesz to łatwo nadrobić masz na to 38 meczów, w dwumeczu czy jednym spotkaniu jak Cie przekręcą jesteś skończony. A tak poza tym to nie oglądam każdego meczu Barcelony w lidze, więc nie mogę zweryfikować twoich stwierdzeń. A z doświadczenie wiem, że masz bardzo bujną fantazje w sprawie rzekomych nieprawidłowości na niekorzyść Barcelony.guardiola tez stracil w tym sezonie punkty na madrigal. ktos z barcelony wyzywal sedziego, czy przeciwnikow od skur.wysynow? z osasuna barcelona byla juz bezczelnie okradziona i tamta porazka pewnie zawazy na mistrzostwie. byly wtedy w wykonaniu guardioli, czy zawodnikow takie akcje jak wczoraj realu? moze liste bledow sedziego odczytal na konferencji? albo na parkingu na atribtra sie zaczail?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 mar 2012, 15:32
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 22 mar 2012, 15:40
kamilek zapawne chodzi o ten dwumecz w ktorym anulowano prawidlowego gola messiego i nie podyktowano na nim karnego_samoth_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio