chyba Middlesbrough...Trojan pisze:Dosatłem paczke od Minsborołn dosatłem odnich plakat,magnez na lodówke, pocztówke z pilkazrem i muzyczną i jakas reklame meczu anglia -azeibejdzan
dostałem też to samo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 maja 2005, 19:48
chyba Middlesbrough...Trojan pisze:Dosatłem paczke od Minsborołn dosatłem odnich plakat,magnez na lodówke, pocztówke z pilkazrem i muzyczną i jakas reklame meczu anglia -azeibejdzan
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskii92 » 11 maja 2005, 16:15
Ktoś wie o co chodzi? I not understandDěkuje ti za fotky a chtěl by informační brožuru o ČMFS.
AK
oskii92
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 11 maja 2005, 16:27
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 maja 2005, 16:34
Pezet pisze:Moze mi ktos to przetlumaczyc????
Uczynny moderator Pisakk już tłumaczył tego maila, w którym to tłumaczeniu pisze: Dziekujemy za Twojego e-maila do klubu Arsenal Londyn. Z powodu przytłaczającego zalewu listów od fanów na adres info@arsenal.co.uk nie możemy na każdy odpowiedzieć od razu. Odpowiemy na każdego e-maila, jednak nasza odpowiedź będzie uwarunkowana datą otrzymania tegoż listu. Bylibyśmy wdzięczni za Twoją cierpliwość, aż do momentu otrzymania odpowiedzi. W międzyczasie być może chciałbyś odwiedzić naszą stronę internetową pod adresem www.arsenal.com bądź zadzwonić do głównego biura pod numer + 44 (0) 20 7704 4000.
Proszę przyjąć do wiadomości, że info@arsenal.co.uk działa tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17
Ten e-mail oraz przesłane z nim pliki są "poufne" (tzn. nie bardzo ale nie mogę znaleźć dobrego określenia) i mogą być wykorzystywane przez jedną osobę, do której zostały zaadresowane. Jeśli otrzymałeś tego maila z błędem skontaktuj się niezwłocznie z działem technicznym (komputerowym) klubu.
Wszystkie opinie wyrażone w tym liście są podlądami autora i niekoniecznie muszą odzwierciedlać poglądy innych osób związanych z klubem.
Pomimo iż Arsenal stara się uchronić wszystkie wysyłane od siebie e-maile przed zawirusowanien to jednak nie bierze na siebie odpowiedzialności za wszelkie szkody wynikłe przez użytkowanie tego listu.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 11 maja 2005, 17:40
paszkwil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 11 maja 2005, 18:05
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 11 maja 2005, 18:09
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 11 maja 2005, 18:37
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 18:41
Trojan to leci mniej więcej tak:Trojan pisze: Dear Friend,
Thank you for your mail. It is important for us to meet our fans all over
the world. We send you a photo of Fernando Torres, and a ticket of the last
season.
Thank you very much and best regards,
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 11 maja 2005, 18:52
Bez kitu, naprawden dostales??? Ile musiales czekac na paczke? Jakich pilarzy dostales???Trojan pisze:Dzisaj dosatłem paczke od Realu Madrid w niej było 5 pocztówek pilkarzy z autografami i plakat
I tez dosatłem odp od Atlentiko Madryt odp na maila i niewiem co tam pisze
Dear Friend,
season.
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 11 maja 2005, 18:57
Bez kitu dostałem czekalemna paczke prawie miesiac i dosatłem Ikera Casillasa, Robrto Carlos, Raul Bravo, Guti i Micheal Owenwozny pisze:Bez kitu, naprawden dostales??? Ile musiales czekac na paczke? Jakich pilarzy dostales???Trojan pisze:Dzisaj dosatłem paczke od Realu Madrid w niej było 5 pocztówek pilkarzy z autografami i plakat
I tez dosatłem odp od Atlentiko Madryt odp na maila i niewiem co tam pisze
Dear Friend,
season.
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 11 maja 2005, 18:58
Napewno tam pisze ze mi przesla? Bo dosatłem tez to co tam napsizali na e-maila te zdjeciaTomusmc pisze:Trojan to leci mniej więcej tak:Trojan pisze: Dear Friend,
season.
Drogi Przyjacielu,
Dziękuję za Twojego maila. To dla nas ważne, że możemy poznać fanów
z całego świata. Prześlemy Ci zdjęcie Fernando Torresa i bilet z zeszłego sezonu.
Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 19:06
Na to wychodzi, że tak. Nic nie napisali, że w mailu. Niewiem czy o to im chodzi.Trojan pisze:Napewno tam pisze ze mi przesla? Bo dosatłem tez to co tam napsizali na e-maila te zdjeciaTomusmc pisze:Trojan to leci mniej więcej tak:Trojan pisze: Dear Friend,
season.
Drogi Przyjacielu,
Dziękuję za Twojego maila. To dla nas ważne, że możemy poznać fanów z całego świata. Prześlemy Ci zdjęcie Fernando Torresa i bilet z zeszłego sezonu.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 11 maja 2005, 19:07
Oki dzieki za przetłumacznieTomusmc pisze:Na to wychodzi, że tak. Nic nie napisali, że w mailu. Niewiem czy o to im chodzi.Trojan pisze:Napewno tam pisze ze mi przesla? Bo dosatłem tez to co tam napsizali na e-maila te zdjeciaTomusmc pisze:
Trojan to leci mniej więcej tak:
Drogi Przyjacielu,
Dziękuję za Twojego maila. To dla nas ważne, że możemy poznać fanów z całego świata. Prześlemy Ci zdjęcie Fernando Torresa i bilet z zeszłego sezonu.
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 maja 2005, 20:44
ja mailem trojantak samo i tylko mejlem przyslai i narazie czekam tydzien ale paczki nie widacTrojan pisze:Oki dzieki za przetłumacznieTomusmc pisze:Na to wychodzi, że tak. Nic nie napisali, że w mailu. Niewiem czy o to im chodzi.Trojan pisze:
Napewno tam pisze ze mi przesla? Bo dosatłem tez to co tam napsizali na e-maila te zdjecia
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio