Od czego się zaczęła dyskusja od tego, że Bienias który zna smak konfrontacji z Realem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 22:05
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 mar 2012, 22:12
Jeszcze nikt mu nie odpisał, więc pewnie nie, ponieważ tam nie ma NIC zabawnego.Kamil232 pisze:wyjaśni mi ktoś co jest zabawnego w tym co napisał Bienias?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 22 mar 2012, 22:17
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 mar 2012, 22:26
co pokazales bo nic takiego nie przeczytalem o czym teraz wspominasz.Od czego się zaczęła dyskusja od tego, że Bienias który zna smak konfrontacji z Realemnapisał, że Mou ma mentalność bachora, bo jak błędy sędziowskie są na jego korzyść to mówi, że nie widział sytuacji, a jak na jego niekorzyść to krzyczy o złodziejstwie. No to ja śmiałem przypomnieć, że podobnie zachowują się osoby związane z Barceloną, więc pan Bienias jest hipokrytą krytykując za to Mo
2 pieczenie na jednym ogniuMirek15 pisze:Jeszcze nikt mu nie odpisał, więc pewnie nie, ponieważ tam nie ma NIC zabawnego.Kamil232 pisze:wyjaśni mi ktoś co jest zabawnego w tym co napisał Bienias?
Na tym forum paru osobom na haslo sedziowie i Barca zalaczaja sie klapki na oczy i pisza standardowe posty. Jak nawiazales czasem zbyt czesto.O czym Wy tu znowu piszecie?! Wypierdalać, znudziło mnie to. Wszyscy wiemy jacy źli sąludzie związani z Barceloną i ten klub ogólnie, ale nie trzeba tego przypominać aż tak często.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 22:31
? WTF, niech mi ktoś to przełoży na język polski to odpowiem bo ja jestem zbyt głupi i nie potafię dojść do tego co ma ta odpowiedź o pokazywaniu(czy ja tam coś pisałem, że coś pokazałem?) do zacytowanego fragmentu mojej wypowiedzi.co pokazales bo nic takiego nie przeczytalem o czym teraz wspominasz.
Kamil232 pisze:Barcelona i Guardiola może się inaczej zachowują?Mou potwierdza ze jest doroslym czlowiekiem o mentalnosci bachora. Sedzia pomoga nam to jest dobry/ stalem daleko nie widzialem/ mogl sie pomylic/ to tylko czlowiek/dobrze sedziowal/ itp jak juz nam nie idzie i nie ma pomocy to mamy kolejny przyklad jego zachowania. to nie jest pierwszy raz i pewnie nie ostatni. ten typ tak ma. Szkoda ze wizeunek Realu na tym traci![]()
Opary hiPOkryzji...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 mar 2012, 23:37
Bienias
KajoFC
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 mar 2012, 16:18
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 mar 2012, 16:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 mar 2012, 16:37
No to Ty powinienes wiedziec, bo decyzja byla podejmowana dzisiaj, wiec skoro wiesz o Pepe to moze doczytales o Pique?RealFan pisze:Pepoe za swoje słowa do sędziego dostał dwa mecze kary. Niech ktoś przypomni ile dostał Pique?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 mar 2012, 16:42
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 mar 2012, 16:47
no to ja wieczorem czegos poszukam i dam Ci znac jak znajde...RealFan pisze:W madryckich pismakach nic nie ma o Pique. Na razie miał tylko śmieszną karę finansową z tego co pamiętam.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 mar 2012, 16:53

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 mar 2012, 16:57
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio