Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 10 maja 2005, 22:17
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 11 maja 2005, 7:57
kakarott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 11:08
nie bylbym taki pewien, a w fm'ie wcale nie jest taki [***], mialem go u siebie w liverpoolu przez 6 sezonow i nic wielkiego nie pokazal, zobaczymy jak bedzie gral w europie,kakarott pisze:Ten zawwodnik rządzi i w FM'ie i na prawdziwym boisku a ten gol i 2 asysty to dopiero początek jego wspaniałej kariery!!!!!!!!
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 maja 2005, 16:18
hubertd pisze:nie bylbym taki pewien, a w fm'ie wcale nie jest taki zajebisty, mialem go u siebie w liverpoolu przez 6 sezonow i nic wielkiego nie pokazal, zobaczymy jak bedzie gral w europie,kakarott pisze:Ten zawwodnik rządzi i w FM'ie i na prawdziwym boisku a ten gol i 2 asysty to dopiero początek jego wspaniałej kariery!!!!!!!!
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 maja 2005, 23:48
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 0:01
No to wg mnie sprawa prezentuje sie nastepujaca. Koles jezeli poleci za kasa do Europy to zrobi bardzo wielkie glupstwo ...Miko77 pisze:Jest naprawde dobrym zawodnikiem, bedzie gwiazda, o ile juz nia nie jestmysle ze na wyjazd do Europy jest stanowczo za wczesnie, a w MSL zbiera cenne doswiadczenie ktore napewno zaprocentuje
wielu pilkarzy zaliczylo falstart np. Saviola ktory nie zagrzal miejsca w pierwszej jedenastce ''Dumy Katalonii'' (co wcale nie znaczy ze jest slabym pilkarzem, wrecz przeciwnie )
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 02 cze 2005, 17:25
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 cze 2005, 18:36
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 lip 2005, 16:54
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 lip 2005, 17:17
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 lip 2005, 17:38
Scyzoryk pisze:Nie wiem dalczego tak już wszyscy mówią że będzie w przyszłości wielką gwiazdą , jeszcze ic nie wiadomo jak jego talent który na pewno jest duży się rozwinie .
P.S czy nie wydaje wam się że Adu wygląda na więcej niż 16 lat ??
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 05 sie 2005, 15:23
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 19 sie 2005, 21:24
WestCoast
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 sie 2005, 21:28
Clichy, Flamini, Sanderos, a to sam ArsenalWestCoast pisze:ja tez a w angli sie zmarnuje. jaki ostatnio talent sie rozwinal w angli ( nie anglik)??
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 21:35
a ja myślę że Ronaldinho czy Adriano są juz wiekszymi gwiazdami od Pele czy Maradony i on też bendzie lepszy bo ,gdy grał Maradona czy Pele to futbol nie był jeszcze tak rozwinięty i piłkarze nie byli az tak rozwinięci technicznie . Tylko pomyśl logicznie czy jakby dać maradone Czy Pele z dawnych lat do dziśiejszej jakiejś drużyny to czy by sobie tak dobrze pogrywali , i z taką łatwością mjali by Chivu, Puyola czy ferdinanda nie sondzę .Dombroś pisze:Według mnie będzie gwiazdą, ale nie pokroju Pele czy Mardony a raczej Ronaldinho czy Adriano. Jest bardzo rozwinięty piłkarsko jak na swój wiek i ma dużą szanse na jeszcze większe rozwinięcie skrzydeł.Ale po ostatnim meczu DC United vs. Chelsea sam powiedzial że jego ulubionym klubem na świecie jest właśnie Chelsea i ma nadzieję na gre w tym klubie...
Ja chętni widział bym go w trykocie Barcy..........
_Romanista_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio