Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 07 maja 2005, 0:44
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 10 maja 2005, 21:54
Nie podalem źródła bo znalazłem kilka roznych stron na ktorych byl ten sam tekst z opisem jak ćwiczyć.bellus pisze:wszystko fajnie tylko szkoda ze nie podałeś żródła tego artykułu, przyzwoitość by wymagała
http://ekulturystyka.net/modules.php?op ... =0&thold=0
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 10 maja 2005, 22:01
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 10 maja 2005, 22:30
Po co to pisalesNowaczek pisze:Dziś był trening na Tamelu i jestem wyczerpany najpierw jakieś pachołki my mijali i strzelali obiema nogami puźniej wysuwanie trenerowi a on podaje do trenującego i ten....It shoots
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 10 maja 2005, 22:43
ale to wypadało by chodź jedną z tych kilku stron podaćbobi pisze:Nie podalem źródła bo znalazłem kilka roznych stron na ktorych byl ten sam tekst z opisem jak ćwiczyć.bellus pisze:wszystko fajnie tylko szkoda ze nie podałeś żródła tego artykułu, przyzwoitość by wymagała
http://ekulturystyka.net/modules.php?op ... =0&thold=0
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 16:30
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: myky » 21 paź 2006, 17:17
myky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malolatpxp » 21 maja 2008, 14:57
malolatpxp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 23 maja 2008, 10:03
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 23 maja 2008, 10:04
malolatpxp pisze:mógłby mi ktos napisać jak mozna najszybciej nauczyc sie grac z lewej nogi?
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 kwie 2009, 11:15
To juz mamy dyskusje......cloner pisze:Może nie tyle sama infrastruktura (choć na pewno też), ale moim zdaniem przede wszystkim brak odpowiednich trenerów dzieci i młodzieży. Najczęściej dostają oni grosze od miasta bądź klubu, a nie tak to powinno wyglądać. (ale to temat na inną dyskusję)Wilmore pisze:Żart polega na tym, że talentów jest naprawdę sporo, ale infrastruktura blokuje wszystko.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2009, 11:39
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2009, 15:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2009, 16:05
Z tego się ucieka. Ja posadę trenera młodzieży mam tylko do końca sezonu - później odchodzę do lepszej i dużo ciekawszej pracy. Zarabiam nieźle, dorabiam czymś innym, ale satysfakcja mierna - co z tego, że przez ostatnie kilka lat widziałem kilkunastu przyszłych Błaszczykowskich i Smolarków, skoro męcząc się, by ich czegoś nauczyć, słyszę, że po 2/3 latach treningów oni poszli na studia i na piłkę leją? - albo jeśli już się trafi ciekawy zawodnik, to zaraz się też trafi ******** manager, który mu obieca złote góry. Bardzo niewielu juniorów, z którymi miałem styczność, wybiło się, po części pewnie też z mojej winy, choć potencjał mieli wielki. Ba, 3/4 pierwszoligowców ma potencjał X razy większy, niż obecny poziom. Po co trenerzy mają mieć kilka treningów po X godzin w tygodniu, zgrupowania, męczyć się z bandą gówniarzy (jeśli trafi się nawet chłopak o normalnej psychice, to kumple szybko go zniszczą lub zmienią i później zniszczą) za takie pieniądze?cloner pisze:Jak wygląda to u trenerów, nie wiem, ale raczej nie najlepiej.
Wilmore
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio