Polonia Bytom (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Re: Polonia Bytom (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lut 2012, 18:42

A o ile mi wiadomo, jesteś trenerem który nie potrafi się wybić.
- Trybunał uznał, że plany spłaty zobowiązań opieramy na ewentualnych przyszłych wpływach i w związku z tym istnieje ryzyko, że nie uregulujemy zobowiązań - powiedział Tomasz Sokoła, wiceprezes Polonii.
Dokładnie to samo, co Ty napisałeś w/s ŁKSu. Mnie jednak inne kluby nie interesują, mnie cieszy że nowy zarząd zanotował pierwszy plus na swoim liczniku.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2012, 19:04

Nie dokładnie to samo, filologu. ;) O moją karierę się nie martw.
Wiceprezes Polonii mówi o ewentualnych przyszłych wpływach, nie wiem jakich, ale słowo ewentualnych budzi we mnie podejrzenia, że te wpływy nie muszą się pojawić. ŁKS kasę z praw do transmisji i grosze od ligi dostanie na 100%.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lut 2012, 19:06

Nie, trybunał uznał, że na ewentualnych, działacze przedstawiali że te wpływy są realne, jednak ZTP nie dał im wiary.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2012, 19:07

A o jakie wpływy konkretnie chodzi?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lut 2012, 19:13

Wilmore pisze:A o jakie wpływy konkretnie chodzi?
Comiesięczne wplywy od sponsorów, a także kolejne transze od Kaiserslautern. Niemcy aż tak bogaci nie są, mają przelewać $$ w 3 ratach, do tej pory przelali chyba dopiero jedną, może druga wpłynęła niedawno. Jakby nie patrzeć, 412 tysięcy euro to przyzwoita kwota :wink: No ale pewnie ZTP wie lepiej.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2012, 19:14

A, to masz rację, głupio się zachowali. ŁKS uniknął kary z tych względów, których do was nie chcieli zastosować.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lut 2012, 19:24

Tym bardziej, że te 412 tysięcy euro jest po kursie, ktory był pod koniec grudnia, czyli dość przyzwoitym.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 mar 2012, 11:58

cloner, zmieniło się coś u was w kwestii przyjmowania kibiców gości od czasu kiedy Zagłębie grywało w Bytomiu? Nasi kibice na pewno wesprą Olimpię podczas niedzielnego meczu i ciekawi mnie ile przyjezdnych może wejść na sektor.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2012, 12:18

emdżej pisze:cloner, zmieniło się coś u was w kwestii przyjmowania kibiców gości od czasu kiedy Zagłębie grywało w Bytomiu? Nasi kibice na pewno wesprą Olimpię podczas niedzielnego meczu i ciekawi mnie ile przyjezdnych może wejść na sektor.
500 biletów, nic więcej. Ostatnio Sandecja przyjechała z GKSem Tychy nadliczbowo i ochrona nie wpuściła nadwyżki, stąd Sączersi wyszli z sektora solidaryzując się z resztą.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 mar 2012, 14:08

Czasami bytomska policja robi problemy. Nas na jesień miało być 500, jednak policja zmniejszyła nam pulę biletów i zbojkotowaliśmy wyjazd.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2012, 14:21

Na działania policji to już klub wpływu nie ma, doskonale każdy kibol wie, jak działają kaski.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 kwie 2012, 21:22

Fajny mecz w wykonaniu Polonii - na własne życzenie strata 2 bramek ale mimo wszystko 3 pkt w Bytomiu :)
Duże wrażenie zrobił na mnie dzisiaj Hermes - facet mimo wieku robił sporą różnicę na boisku i w/g mnie to dzięki niemu wygraliście te spotkanie - wiedział kiedy zwolnić,jak rozegrać,kiedy dryblować,wymusić faul = kapitalny występ :brawo:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 maja 2012, 23:38

Jak tam nastawienia przed końcówką sezonu. Będzie utrzymanie czy raczej druga zachodnia ? ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 maja 2012, 23:41

kaczy pisze:Jak tam nastawienia przed końcówką sezonu. Będzie utrzymanie czy raczej druga zachodnia ? ;)
Grają piłkę bardzo fajną dla oka, ale kurewsko nieskuteczną, dlatego moje odczucia są ambiwalentne. Z jednej strony piłkarze ciągle powtarzają że wierzą w nawet zdobycie kompletu oczek, czasem naprawdę zagrają świetny mecz, z drugiej remisują tylko 1-1 z Dolcanem czy Bogdanką.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 maja 2012, 23:42

Ciężko powiedzieć.

Niby gramy fajną piłkę bo kopacze starają się atakować, strzelać, ale jak przegrywamy [ w Naszym wypadku remis to porażka ] z jakimiś Dolcanami, Bogdankami to nie pomaga nam to w walce o utrzymanie.Płock, Grudziądz nawet sobie radzą i nie jest tylko tak, że my zdobywamy punkty, a inni wszystko przegrywają.
Mamy pięć ciekawych meczów - dwa u siebie z Zawiszą i Arką oraz trzy wyjazdy z drużynami z, którymi walczymy bezpośrednio o utrzymanie - GKS, Płock i Polkowice.-4 do bezpiecznego miejsca, mnie się wydaje, że do Polkowic będziemy jechać o utrzymanie - wóz albo przewów.Jeśli tam wygramy to się utrzymamy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”