Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 kwie 2012, 15:42
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 kwie 2012, 15:45
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 kwie 2012, 15:58
W jednym z finałów nawet sędzia pomógł Man Utd uznając gol Rooney'a. Jest tylko jedna mała "uwaga". Tych finałów nie byłoby gdyby... . Do Ciebie nie mam problemów bo wyrażasz się jasno, lecz jest tu jeden taki do którego nie przegadasz. A Kamil napisał posta naprawdę z sensem.Emerald pisze:Jedyna druzyna z ktora nie musieli nam pomagac bylo MU, ktore dwa razy pojechalismy bez problemu w finale LM.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2012, 16:13
Jak najbardziej rozumiem, cieżko polemizować z faktami, poza propagandowymi tekstami w które samemu się uwierzyło.Kamilu nawet mi sie nie chcce czytac Twojego posta bo dobrze wiem co tam jest napisane... I generalnie wisi mi Twoje zdanie, bo Ty wiesz wszystko najlepiej na swiecie i dyskusja z Toba nie ma sensu, mozna co najwyzej chlonac Twoja wiedze, a za to podziekuje.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 kwie 2012, 16:14
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2012, 16:30
Dobre sobie kolego, ale nie kto inny jak ty pierwszy wspomniałeś o meczu Chelsea. A to, że co rusz rok w rok idą wały na waszą korzyść, to się nie dziw, ze ciągle się o tym dyskutuje. Gdyby ich nie było to i dyskusji by nie było. Proste jak budowa cepa.Poza tym nie lubie jak ktos sie uczepi jak rzep psiego ogona i pieprzy jak potluczony przez trzy lata... Wlazi do kazdego mozliwego watku i pisze o tym samym...
Przede wszystkim przestać rżnąć głupa i po 3 latach przypominać mecz z Chelsea jakoby to tylko jakaś legenda, że tam właściwie oba zespoły skrzywodzono podobnie. Krótko mówiać nie zaprzeczać faktom.To co mamy na kolanach do Czestochowy pojsc? Czy jest jeszcze jakis kibic Barcelony, ktory nie przyznal, ze w tamtym meczu sedziowanie bylo do dupy?
Mamy mu laurki z przeprosinami wysylac? Co mamy zrobic, zeby sie wreszcie koles odczepil?
Do tego odniosłem się już w poprzednim poście, tak więc nie będę się powtarzał.No powiedz, ze nie mozna sie wreszcie zmeczyc? Moze i pisze posty z sensem, bo glupi nie jest, Ale jest niewyobrazalnie upierdliwy i od trzech lat powtarza to samo. Gdyby MU wygralo te finaly to by nie bylo zadnej gadki, a jemu sie chyba wydaje ze gdyby weszla Chelsea albo Real to by wygrali...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 kwie 2012, 16:35
Daj ktos linka do tego karnego bo za cholere go nie kojarze.Emerald pisze: No i skoro on mowi, ze na CN wtedy byl nieodgwizdany miekki karny na Henrym to ja mowie, ze on nie ogladal tego meczu, tylko zobaczyl sobie skroty ale jest na tyle oswiecony, ze moze sady wydawac.
Chlopaczek
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 kwie 2012, 16:45
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 kwie 2012, 16:47
Dodac mozna, ze ten na Drogbie z meczu numer dwa byl prawie identyczny (jesli chodzi o rodzaj faulu), albo i jeszcze lezejszy bo tam zawodnik prubowal wyciagnac pilke i to Drogba zachaczyl o jego noge a tutaj Bosingwa pilki nie szukal.kulekfcb pisze:smiem twierdzic, ze ten karny na Heniu jest bardziej do gwizdniecia niz ten z wczoraj
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2012, 16:51
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: striker » 04 kwie 2012, 16:54
striker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 kwie 2012, 16:59
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 kwie 2012, 17:09
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 kwie 2012, 17:27
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited