Potem w Nce to analizowali i pokazali, że zaczęli sygnalizować grę pasywną 14 sekund przed końcem. Wenta potem się jakoś gęsto tłumaczył, że nie wziął czasu bo mieli inny wariant rozegrania i mieli wymusić faul, Bielecki miał rzucać zależnie od sytuacji w bramkę albo obok żeby zyskać na czasie. No i że nie brał czasu od razu bo bał się, że sędziowie od razu zasygnalizują pasywną a on chciał jeszcze zyskać kilka sekund i generalnie to Tkaczyk dał dupy tą karą, która wszystko skomplikowała.Boromir pisze:Naprawdę? Kurde, patrzyłem na sędziów i wydawało mi się, że żaden ręki nie podniósł ale już byłem tak nabuzowany po kartce Tkaczyka, że mogłem się przewidzieć.
Ktoś w studiu jeszcze sugerował, że Rosiński powinien przewrócić Nikcevica i złapać czerwo ale ten były trener powiedział, że za coś takiego sędziowie w takiej sytuacji przyznają rzut karny.
Hiszpania planowo łatwo ogoliła Algierczyków, już są pewni awansu choć nie wierzę, że się przed nami położą. W głowach jednak mogą mieć już ten awans i tu jest szansa dla nas.