Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1432

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2270
Kibicuję: AC Milan

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 kwie 2012, 23:42

Bienias pisze:Mirek15 chcialbys. Obejrzyj mecz za nim zaczniesz pisac.
Myślę, że Mirek widziałem mecz w CdR także zapewne widział.Mnie się wydaje, że nie jest do końca tak, że większość forumowiczów nie lubi Barcelony ale bardziej takiego pierdolenia w Waszych wpisach, że się czytać nie da, tj. zawsze dostosujecie sytuacje tak do aby Wasze było na wierzchu, a nie wziąć na klatę i przyznać, że się pierdolnął na Waszą korzyść, tak jak m.in dziś zrobili kibice United, u Was nigdy to nie przejdzie przez co narażacie się na śmieszność.

Fajne zakończenie weekendu - na prawdę bardzo dobre spotkanie, sytuacje z oby dwóch strony, Iker pierwsze dwie sytuacji wyłapane w sezonie [ wybaczcie, że tak piszę, ale w tym sezonie jak widziałem Real to Iker wpuszczał wszystko co leciało w bramkę :P ], sporo zmarnowanych akcji, ale sam mecz emocjonujący na wysokim poziomie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 kwie 2012, 23:42

Bienias pisze:Etus2 idz zacznij trenowac niczym twoj idol Pepe.

:boruta:

rasowym warszawiakiem to moze byc Pih. Ja jestem rodowitym :chill:
Naoglądał się Farsy to teraz próbuje ich naśladować skoro takie teatrzyki przynoszą sukcesy.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 23:44

Bienias pisze:Mirek15 chcialbys. Obejrzyj mecz za nim zaczniesz pisac.
Widziałem pewne spotkanie w listopadzie.
Kamil232 pisze:Ja osobiście w tym momencie gdybym miał stawiać hajs to postawiłbym na Barcelona na majstra.
Niekoniecznie. Primo mecze na Calderon oraz na San Mames są do wygrania. Co do meczu na CN to niekoniecznie Barca go wygra. Osobiście zastanawiam się czy nie wpłacić kasy do buka i zagrać Real z Atletico oraz na Milan z Chievo.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 kwie 2012, 23:52

Z perspektywy postronnego kibica świetny wynik bo sprawa tytułu znowu otwarta. Mourinho niby jako mistrz regularności nie powinien tego wypuścić bo najgorsze nie licząc GD już chyba za Realem ale z drugiej strony Portugalczyk nie miał też prawa dopuścić do takiego roztrwonienia przewagi. Ciekawie się to pozmieniało, tam gdzie wydawało się, że wszystko już przesądzone (La Liga) sprawa się skomplikowała a tam gdzie zanosiło się na walkę do ostatniej kolejki (Premier League) MU wyrósł na pewniaka do majstra.

Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 kwie 2012, 23:56

Morrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Wygląda na to, że tak skoro Bienias już pogratulować Realowi mistrzostwa :rotfl:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 23:56

Morrow pisze: bo najgorsze nie licząc GD już chyba za Realem
Nic bardziej mylnego. Spójrz na terminarz. Mecze z Bilbao i Atletico na wyjeździe zostały.
Morrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Spytaj się Chaosa oraz samego Guardioli.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2012, 23:58

A kto Ci się do tego przyzna w obliczu ostatnich wydarzeń w La Liga? :lol: Teraz zapewne przyjdzie pora na teksty w stylu: "do końca wierzyłem w Barcę", "piąteczka" itp :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 0:04

Arwin pisze:
Wygląda na to, że tak skoro Bienias już pogratulować Realowi mistrzostwa :rotfl:
owszem. Ja sam juz gratulowalem. W sumie dalej nie wierze ze Real nie zdobedzie mistrzostwa. Majac 10 punktow przewagi i sumarycznie dobry uklad gier, tak znakomicie prezentujacy sie Real nie powinien stracic lidera.
Bylem i dalej jestem pesymista.

Morrow pisze:Z z drugiej strony Portugalczyk nie miał też prawa dopuścić do takiego roztrwonienia przewagi.
Zobacz na jego statystyki z poprzednich klubow. On czesto pod koniec sezonu roztrwanial przewage. Jednakze zawsze wychodzil obronna reka.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2012, 0:06

Jak odpuściłem ligę po meczu z Osasuną, to Babel po mnie jeżdził, z resztą o przegranej lidze najwiecej mówił Guardiola :lol:

Barca przed GD ma jeden potencjalnie bardzo trudny mecz - wyjazd do Lewante

btw Przeciw czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodze na konferencję prasową ?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 0:08

nte Przeciew czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodzena konferencję prasową ?
na sedziowanie. on widzial karnego.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 kwie 2012, 0:09

Bienias pisze: Zobacz na jego statystyki z poprzednich klubow. On czesto pod koniec sezonu roztrwanial przewage. Jednakze zawsze wychodzil obronna reka.
Dlatego dla mnie nadal faworytem jest Real.

Nie patrzyłem w terminarz ale wyprawa do Bilbao to faktycznie może być wyzwanie o ile nie będzie się to pokrywało z grą Athleticu w LE. W każdym razie zapowiada się ciekawa końcówka La Liga i dobrze 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 0:13

grzegorzfcb pisze:btw Przeciw czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodze na konferencję prasową ?
Przecież poszedł Karanka. To coś nowego?

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2012, 0:18

RealFan pisze:
grzegorzfcb pisze:btw Przeciw czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodze na konferencję prasową ?
Przecież poszedł Karanka. To coś nowego?
A to norma u was ?
Gurdiola chodzi na konferencje prasowe i Villanową sie nie wyręcza
Wydawało mi się, Tłumacz zreguły wysyła Karankę na pomeczową konferencji, gdy jest obrażony na sędziego ?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 0:26

Mourinho wysyła Karankę na konferencje kiedy ma taki kaprys. Robił to kilkadziesiąt razy i w różnych okolicznościach. Szukasz dziury w całym Grzesiu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 kwie 2012, 1:48

RealFan pisze:Irytuje mnie takie pisanie z nastawieniem, jak to Real nie będzie miał łatwo. Bart bodajże też pisał, jaki to będzie wielki wpierdol we wczorajszym meczu, a wystarczy właśnie gorszy dzień, nieskuteczność i jest problem.
No juz to widze jak Real gra dwa slabe mecze w przeciagu 3 dni :roll: Juz przed waszym meczem z VCF zapowiadalem wpierdol,a teraz jest jeszcze gorzej,bo podraznione Kryski wyjda na Calderon i zapewne zmiota patalachow z powierzchni ziemi.

Zreszta co Ty mi tu pieprzysz RF. Widziales co sie dzialo wczoraj z Levante. Doskonale wiesz Ty,ja i wszyscy inni,ze nawet sie nie spocicie,a derby i tak znowu beda dla Was.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”