Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 19:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 09 kwie 2012, 21:15
estebano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 kwie 2012, 21:20
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 09 kwie 2012, 21:22
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 kwie 2012, 22:28
RealFanie ale ja nie porównujeRealFan pisze:Bart proszę Cię, nie porównujmy nieodgwizdania rzutu rożnego do niedania zawodnikowi czerwonej kartki. Tylko napomknę, że byli sędziowie w Hiszpanii analizując tę sytuację, stwierdzili, że Ruiz powinien wylecieć i Real grałby przez ponad 20 minut w przewadze. Czy zmieniłoby to wynik, nie wiadomo, ale błąd był.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 22:36
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 kwie 2012, 0:47
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2012, 0:55
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 kwie 2012, 0:57
Różne dziwne idee kłębią mi się w głowie, więc niech czas pokażeRealFan pisze:Ja natomiast nie mam pojęcia co taka zamiana miałaby udowodnić.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2012, 1:00
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 kwie 2012, 9:16
Real, Inter, Chelsea, Porto, które jest hegemonem w lidze portugalskiej. Benfica, nie liczę, bo wyleciał po miesiącu, gdyż pokłócił się z prezesem. Uniao Leiria, czyli mizeria z którą wywalczył 3 miejsce i awans do Pucharu UEFA. Do czego zmierzam.RealFan pisze:No nie! Nie unikaj rozwinięcia motywów swej ciekawości.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 kwie 2012, 10:37
Guardiola już parę razy zjadał na śniadanie Mou także tutaj się nie zgodzę. Bielsa też dobrą robotę robi w Athleticu, w lidze może kaszana, ale oprócz tego to lepiej być nie mogłobartbuks pisze:że pomijając Mou, Emery posiada największą taktyczną wiedzę w PD.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 kwie 2012, 10:48
sickstick pisze:Swoją drogą to skłania do refleksji. Niedawno tłumaczyłem mojemu młodemu kuzynkowi że ci jego idole dzieciństwa: Messi, CR czy Ronaldinho to nikt przy moich idolach z dzieciństwa - Zidane, Raulu, Owenie czy Ronaldo.
estebano pisze:NIgdy nie zgodzę się że MOurinho jest bardzo dobrym trenerem , kolo absolutnie nie dołożył cegiełki do rozwoju tej dyscypliny sportu , wszystko to co wygrał z zespołami bogatymi w swoich ligach
estebano pisze:możesz nie pamiętać ze za czas kiedy mourinho był trenerem później porto zostało ukarane odjęciem 6 punktów za wałkido tego Porto to jednak jest silna i bogata marka w portugalli
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 kwie 2012, 11:04
Krzysiu ja z oceną Guardioli poczekam do momentu kiedy zmieni Barce na inną drużynę.krzychu212 pisze:Guardiola już parę razy zjadał na śniadanie Mou także tutaj się nie zgodzę. Bielsa też dobrą robotę robi w Athleticu, w lidze może kaszana, ale oprócz tego to lepiej być nie mogło
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 kwie 2012, 11:10
Bartku, rozumiem, ze z calosciowa ocena Guardioli mozna czekac - ale z ocena jego taktycznych umiejetnosci, zwlaszcza po potyczkach z Realem i roznych zagrywkach taktycznych, ktore w owych meczach stosowal nie ma co zwlekac.bartbuks pisze: Krzysiu ja z oceną Guardioli poczekam do momentu kiedy zmieni Barce na inną drużynę.
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio