Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1437

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 kwie 2012, 12:16

estebano pisze:akurat to co ktoś tam sobie pisze nie mając pojęcia o przepisach gry w piłkę nożną mam w dupie :)

do mej wypowiedzi załączyłem odpowiedni filmik :)
Oj uwazaj bo zaraz zobaczysz kilkanascie linkow do filmikow z meczu z Chelsea...

Dla mnie koniec tematu bo dyskusja jest jalowa.

estebano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 10 kwie 2012, 12:25

mecz z Chelsea to jest temat rzeka i nie zamierzam go tu poruszać bo akurat o nim to chyba powiedziano już wszystko :P pomijam fakt ze nie jest też to odpowiedni watek aby o tym pisać :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 kwie 2012, 13:48

Co za polemika...tez doloze cegielke.
Mou kiepskim trenerem? Jest to bardzo wybitny trener i trzeba mu dodac ze umiejetnosci ma.
Pep nie musi nic udowadniac bo juz to zrobil. W innym klubie moze ale nie musi sobie poradzic zeby potwierdzic swoja klase. SAF nie jest swietnym trenerem bo trenuje praktycznie tylko z MU? Zaraz bedziemy dochodzic do absurdalnych wnioskow.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 10 kwie 2012, 14:15

estebano pisze:akurat to co ktoś tam sobie pisze nie mając pojęcia o przepisach gry w piłkę nożną mam w dupie
Ma się rozumieć, że masz w dupie opinie tych wszystkich, którzy nie wielbią Barcelony i nie oddają jej pokłonów? Wrzucasz śmieszny filmik, próbujesz podważać umiejętności trenerskie Mourinho, wymijasz się od dyskusji na temat meczu z Chelsea, bo ewidentnie Ci nie pasuje - nie masz żadnych logicznych wyjaśnień jak sądzę więc szybciutko wycofujesz się z dyskusji.

Wyjdź, i powiedz swoim kolegom z Cules,pl, żeby nie przychodzili tutaj więcej.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 10 kwie 2012, 14:35

Arwin pisze:Wyjdź, i powiedz swoim kolegom z Cules,pl, żeby nie przychodzili tutaj więcej.
ważniak się znalazł :lol:

estebano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 10 kwie 2012, 16:54

Arwin pisze:Ma się rozumieć, że masz w dupie opinie tych wszystkich, którzy nie wielbią Barcelony i nie oddają jej pokłonów? Wrzucasz śmieszny filmik, próbujesz podważać umiejętności trenerskie Mourinho, wymijasz się od dyskusji na temat meczu z Chelsea, bo ewidentnie Ci nie pasuje - nie masz żadnych logicznych wyjaśnień jak sądzę więc szybciutko wycofujesz się z dyskusji.

Wyjdź, i powiedz swoim kolegom z Cules,pl, żeby nie przychodzili tutaj więcej.
1) rozkazywać możesz swoim koleżkom z osiedla a nie mi

2) nie pisze tu po to abyście kochali Barcelonę , jednak wielce irytuje mnie gdy ktoś sobie pierdoli o kradzieżach albo o udawaniu graczy Barcelony , kiedy sędzia spojrzał łąskawym okiem to spojrzał ale nie jest tego aż tyle aby cały czas pierdolić o kradzieżach ...

3) nie wymiguję się od dyskusji o meczu z Chelsea , napisałem tylko ze to nie jest odpowiednie miejsce do tego

4) to nie jest śmieszny filmik tylko dowód na to że gdyby nie ślepy liniowy to Porto nie wygrałoby wtedy LM .

5) czytanie ze zrozumieniem to nie jest chyba Twoja mocna strona ale to nie jest mój problem

Rosberg
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 10 kwie 2012, 19:42

Babel pisze:...W finale mu sie udalo, zreszta Bayern chyba odpuscil wtedy LM.
O co chodzi w tym zdaniu ? Pytam powaznie ;)

Tak ogolnie od siebie dodam.
Czapki z głów przed tym panem (Rijkardem) co ustawił Guardioli zespół na kilka lat. Czegos takiego jeszcze nie widziałem.
A juz całkiem na powaznie. Ilośc młodzików wprowadzana przez Pep'a jest imponująca. czy ryzykowałby tak bardzo gdyby nie chciał przedłuzyc kontraktu ? Po co by mu to było zeby ogrywac młodzież gdy stawka jest wysoka ? Pewnie walczy o to zeby kazdy ze sztabu miał godziwe warunki i zapłate.
Moze nie chce zeby powtorzyła sie sytuacja jaka miala kilkanascie lat temu z pewnym tłumaczem :D co teraz za wszelka cene szuka zemsty. (Przypominam niskie zarobki tego tłumacza ;)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 kwie 2012, 20:16

Można nienawidzić Mou...ale powiedzieć o kolesiu,który z największych nieudaczników i wiecznych przegranych (Inter,a o Porto nie wspomnę ;) zrobił najlepsza drużynę świata,że jest słaby...to nie jest narażenie się na śmieszność - to KOMPROMITACJA.Człowiek zdobył 2x LM (i po drodze parę mistrzostw) z 2 różnymi klubami,swoje zrobił też w Chelsea,z Realem ma...realne ;) szanse na misia i co najmniej na finał LM...to już bardziej można przyczepić się Guardioli (jeden,dość mocny klub...geniusz,czy powtórzy karierę Ryjka?) czy SaFa (dałby radę we Włoszech?W Hiszpani?Nigdy się nie dowiemy)...a o takich cieniasach jak Capello czy Ancelotti to nawet nie wspomnę...

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 10 kwie 2012, 21:20

Capello jak na cieniasa przystało przychodził dwa razy do rozbitego Realu (w niemal dwóch różnych "epokach" piłkarskich) i robił z niego mistrza kraju w pierwszym sezonie, w obu przypadkach pokonując mocniejszą personalnie Barcelonę. Za pierwszym razem zostawił też drużynę, która w następnym roku zdobyła po 32 latach Puchar Europy, drużyna ta była oparta w dużej mierze na zawodnikach sprowadzonych przez Capello. Milan i Roma też "coś tam" z Capello zdobyły ;)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 kwie 2012, 22:03

Rosberg pisze:O co chodzi w tym zdaniu ? Pytam powaznie ;)
chyba klasyczny sarkazm :D

A co do początków dyskusji to bart chyba (?) pisał że taktycznie Emery i Mou są najlepsi w lidze, wtedy się sprzeciwiłem, bo nie uważam żeby Mou w jakimś stopniu był lepszy od Pepa w tej kwestii. I pisałem tylko o taktyce, nie o całokształcie kariery, bo wiadomo że chłopaki młode są i jeszcze potrenują :D Natomiast umniejszanie zasług Mou w jego wcześniejszych klubach to przesada, nie lubię go, ale cenię za wyniki.

estebano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 10 kwie 2012, 22:59

Napisałem że nie jest Bardzo dobry a tu widze ze szybko ktoś dorobił teorię ze jest słaby :)

za lepszyvh od MUo uważam choćby tu wymienionych Capello i Ancelottiego ...

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 kwie 2012, 23:03

Ancelotti :?: Dobrze, że nie jesteś fanem Milanu.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 kwie 2012, 10:08

Cholera, 650zl za wyjazd na mecz z Bayernem ze wszystkim wliczonym, powaznie zastanawiam sie czy nie jechac hm...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 kwie 2012, 11:19

cru warto pojechac. To moze byc niepowtarzalna okazja do zobaczenia stadionu w Monachium ;)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 kwie 2012, 11:59

Wyslalem zgloszenie, zobaczymy jak bedzie. Jedyne co boli to kolejne -2 dni urlopu, zostanie mi cale 5 dni do konca roku, troche slabo. No i oczywiscie dam glowe, ze jesli tam pojade, to Real to przedupcy :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”