Wayne Rooney

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Jezooos
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Wayne Rooney

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jezooos » 20 lip 2004, 19:07

Jak myślicie gdzie w końcu wyląduje ten młokos Rooney?
W Evertonie na pewno nie zostanie.Rooney to zawodnik mający identyczny styl gry co Alan Shearer.Nie nazywałbym go raczej nowym Owenem czy nawet nowy Pele.To nie jest błyskotliwy piłkarz on głównie opiera swoją grę na sile fizycznej.Jest niezwykle skuteczny i myślę że raczej napewno zostanie następcą Shearera w kadrze po którym wciąż jest luka w kadrze.

Awatar użytkownika
morgus
Junior
Junior

Re: Wayne Rooney

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morgus » 20 lip 2004, 20:04

Jezooos pisze:Jak myślicie gdzie w końcu wyląduje ten młokos Rooney?
W Evertonie na pewno nie zostanie.Rooney to zawodnik mający identyczny styl gry co Alan Shearer.Nie nazywałbym go raczej nowym Owenem czy nawet nowy Pele.To nie jest błyskotliwy piłkarz on głównie opiera swoją grę na sile fizycznej.Jest niezwykle skuteczny i myślę że raczej napewno zostanie następcą Shearera w kadrze po którym wciąż jest luka w kadrze.
Ja chciałbym zeby Rooney wyladowal w MU bo "Czerwone Diabły" słyną z tego iż z młodego zawodnika umia zrobić profesjonaliste jakim już jest Wayne. MU umi pracować z zawodnikami młodszej generacji a świadczy o tym fakt żę Cristiano Ronaldo choć jest młody w duzym stponiu doprowadzić swój zespól do finału Euro, ale myśle ze znów Chelsea kupi kolejnego napastnika. Choć kto wie, kto wie...... :)

Awatar użytkownika
owen150
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owen150 » 21 lip 2004, 15:15

Rooney nie jest może złym zawodnikiem.Ale pierwsza klasa to nie jest.Ma podniete, ze został najmłodszym strzelcem mistrzostw.I odrazu chce zarabiać wiecej, chce wiecej lasek..Bosheee...Młode i głupie i tyle. :wink: Z wyglądu przypomina ogra, tego jak mu tam było...Shreka??I wogóle,zabardzo go nie lubie.Bo wcale nie ejst takim wielkim objawieniem.Ani niczym takim.

Paka!

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 21 lip 2004, 18:32

Shreka to mi Heskey przypomina, a swoją drogą to chyba prawda, dla mnie Rooney nie jest jakimś ogromnym talentem, z resztą popatrzmy teraz na Owena, poza mistrzostwami we Francji to niczego genialnego nie pokazał, w Liverpoolu nie strzela w wielu sytuacjach...

Fan_Legii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 22 lip 2004, 9:40

Według mnie Rooney może zastapić Sherera w 80%, a pozatym chyba każdy lubi laski :)miec przy sobie. Za szybko go skreślacie, on jeszcze może rozwinąć się. Owen 150 nieobrażaj Alana, jednego z najlepszych napastników Anglii w historii (ja tak przynajmniej odebrałem że obrażasz).

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 lip 2004, 17:58

no i wszystko jasne :P

Roney zostaje w evertonie . A szkoda , mogl by sie przeniesć gdzies do hiszpani albo innego kraju z dobrą liga .
jakoś mi on nie passuje w premiership :twisted:

Awatar użytkownika
skibaj
Skład C
Skład C

Re: Wayne Rooney

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 23 lip 2004, 20:23

morgus pisze:
Jezooos pisze:Jak myślicie gdzie w końcu wyląduje ten młokos Rooney?
Ja chciałbym zeby Rooney wyladowal w MU bo "Czerwone Diabły" słyną z tego iż z młodego zawodnika umia zrobić profesjonaliste jakim już jest Wayne. MU umi pracować z zawodnikami młodszej generacji a świadczy o tym fakt żę Cristiano Ronaldo choć jest młody w duzym stponiu doprowadzić swój zespól do finału Euro, ale myśle ze znów Chelsea kupi kolejnego napastnika. Choć kto wie, kto wie...... :)
No wlasnie Fergie sie starzeje ale wie jak trzeba pracowac z mlodzieza :D !!!

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 28 lip 2004, 9:41

Ja uważam że w Man Utd.Ale Real i Chelsea tez o niego walczą. :wink:

Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 28 lip 2004, 10:56

Rooney to dobry gracz ale może sie stać klasowym :lol: z evertonem jednak nie ma co walczyć o najwyższe cele :(

Klinsmann
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klinsmann » 28 sie 2004, 12:56

Rooney to najlepszy angielski napastnik . Jest lepszy od Owena!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 07 wrz 2004, 15:56

Klinsmann pisze:Rooney to najlepszy angielski napastnik . Jest lepszy od Owena!!!!!! :twisted:
Tak.To pokazał na Euro 2004.Ale zgodzisz sie ze mną że Owen jest bardziej doświadczonym piłkarzem od Roonego.Rooney jest jeszcze młody i najlepsza kariera przed nim.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 wrz 2004, 17:52

Jest dobry trzeba przyznać, ale młody Pele czy Maradona to nie jkjeste .
Zobaczymy jak teraz w MAN U poradzi sobie

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 wrz 2004, 19:06

No Rooney po Euro pokazał ze moze walczyc o najwyzsze laury ale moim zdaniem powinien sie zmienic jesli chodzi o zachowanie na boisku bo jest za chamski. Do Maradony, Pellego czy Owena mu jeszcze troche brakuje! Ale mysle ze w ManU zrobi kariere :)

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 10 wrz 2004, 21:46

W Man Utd nie wiadomo jak się bedzie sprawował.Może to tylko chwilowa forma tylko na Euro 2004 a w Lidze jest bez niej.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2004, 15:37 przez Robben, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 wrz 2004, 8:54

chyba Rooney zle zrobil przechadzac do MU bo watpie ze by grał w pierwszym składzie bo beda grali Smith RvN i jeszcze jest Saha

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”