Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 16 kwie 2012, 8:28
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2012, 9:35
Ja myslę, że w takim razie to pozycja obowiązkowaDr.Football1 pisze:Battlestar Galactica - myslicie,ze jako dla fana SF ten serial mi sie spodoba ? Juz od roku sie przymierzam do niego i sie przymierzyc nie moge
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 kwie 2012, 9:55
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 kwie 2012, 10:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 kwie 2012, 10:35
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 kwie 2012, 14:20
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 16 kwie 2012, 14:37
O które Gwiezdne Wrota pytasz? SG1, Atlatlantis czy Universe? Mi sie osobiście najbardziej podobała ostatnia odsłona tj. Universe ale po 2 sezonach zrezygnowano z dalszej kontynuacji gdyż tworzona była w zupełnie innej koncepcji niż poprzednie i nie przypadła do gustu fanom StarGate. SG1 strasznie mi się dłużyło i chyba zakończyłem oglądanie na 8 sezonie. Atlantyda bardzo ciekawa, szybko zleciało mi te 5 czy 6 sezonów. Battlestar galactica w ogóle mi nie przypasowała i dałem sobie z tym spokój już chyba po 3 odcinkach.Dr.Football1 pisze:Panowie,a jak juz tak sie znacie,to powiedzcie: co lepsze Battlestar Galactica czy Gwiezdne Wrota ?
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 kwie 2012, 14:45
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pan_Eryk » 16 kwie 2012, 15:24
Pan_Eryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2012, 20:52
Oglądaj teraz brata Claya w "Imieniu Róży" na Kulturze. Rola życiaGall pisze:W weekend skonczylem pierwszy sezon Sons of Anarchy i musze przyznac, ze tak jak z poczatku nie podobala mi sie otoczka w jakiej osadzona jest akcja serialu, czyli gangi motocyklowe, harleyowcy i bary motocyklowe gdzies w Kalifornii - to z biegiem czasu fabula, szybka akcja wciagnely mnie bardzo mocno. Szczegolnie koncowka bardzo udana, chociaz pozostaje niedosyt bo wiele watkow nadal nierozwiazanych. Ale od czego powstal drugi sezon- za ktory niedlugo sie zabiore z wielka ochota
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 24 kwie 2012, 1:57
BadBoy

Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Movieman » 07 maja 2012, 1:43
Movieman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 maja 2012, 0:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 maja 2012, 2:14
1 i 2 sezon ok, ale 3 jest tak beznadziejny, że nie da się oglądać...Dr.Football1 pisze:Smialo moge polecic "Misfits". Na poczatku myslalem,ze serial bedzie zbyt cukierkowy,dla tzw. nowoczesnej mlodziezy,ale z odcinka na odcinek rozkreca sie i po obejrzeniu I sezonu spokojnie daje mu 9/10.
Lisek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio