Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 09 maja 2005, 21:06

Też jestem pewny że to będzie inny mecz niż ten ligowy z Legią.Wczoraj Reiss powiedział że są bardzo zmotywowani do gry i bardzo chcą wygrać zrobić to dla poznańskich i wielkopolskich kibiców.Mam nadzieję że tak będzie.Też jutro nie będę mógł pojechać ale nna szczęście będzie w telewizji.Jestem pewny że pokażą dobry futbol i pokonają Legię.

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 09 maja 2005, 22:44

Jutro Lech musi wygrać i stawić tym samym mały krok w drodze po obronę Pucharu Polski. Mam nadzieję, że podopieczni Michniewicza będą starać się zdobyć bramkę jak najszybciej i nie marnować sytuacji podbramkowych ( to do Zakrzewskiego :wink: ). Koniecznie musimy ten mecz wygrać.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 10 maja 2005, 22:53

no i skończył się mecz na Bułgarskiej.Bardzo podobał mi się mecz.Lech grał bardzo dobrze,tylko szkoda ze nie wygrali.Szkoda że w niektórych sytłacjach nie mieli szczęścia,albo piłkarze Lecha nie potrafili wykorzystać dogodnych sytuacji.Szkoda że Piotr Reiss nie wykorzystał kilku akcji. Jeszcze nie jest przesądzone kto awansował,Jak Lech zagra tak jak dzisiaj zagra w Warszawie.Bardzo dobrze grał bramkarz Waldemar Piątek.Naprawdę zagrali świetnie.

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 10 maja 2005, 23:28

Mecz z legią uważam, że mogł się podobać. Przede wszystkim z tego powodu, że możnabyło zauważyć walkę ze strony poznańskich piłkarzy. Szkoda tylko tych dwóch sytuacji sam na sam z borucem Reissa i Wachowicza. Mam nadzieję, że z warszwy uda się przywieść korzystny dla Lecha rezultat, który zapewni podopiecznym Michniewicza na grę w 1/2 Pfinału Pucharu Polski.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 11 maja 2005, 2:32

mam mieszane uczucia, z jednej strony Lech dobrze zagrał, widac było ze chłopaki sie zaangazowali i chcieli zrewanzowac sie za fatalny wystep na łazienkowskiej przed 3 dniami, z drugiej jednak strony żal ze nie wykorzystalismy autut własnego boiska, teraz bardzo ciezko bedzie przejsc legie bo jak wiemy gra na łazienkowskiej nam nie leży. Przypomne tylko ze rok temu wygralismy w finale PP z legią u siebie 2-0, a w warszawie legia i tak była o krok od doprowadzenia do dogrywki, teraz nie mamy tej dwu bramkowej zaliczki i bedzie piekielnie ciezko wywalczyc awans, wiem ze to bardzo pesymistyczne podejscie bo wystarczy nam bramkowy remis, ale patrze realnie na szanse Lecha. Mam jednak nadzieje ze moje czarne scenariusze sie nie sprawdzą..... wkoncu TEN PUCHAR JEST NASZ !!!! :D

aaa własnie ...... cos mi sie obiło o uszy ze jednak ma byc podgrzewana murawa na stadionie Lecha juz w tym roku :D podobno miasto przekazało na ten cel 2 mln zł, kolejne 2 ma pochodzić z budżetu państwa. No to świetnie .... a jeszcze niedawno czytalem ze w tym roku nie przewiduje sie takiej inwestycji a tu prosze :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2005, 2:47

nowok pisze:wkoncu TEN PUCHAR JEST NASZ !!!! :D
Już niedługo :wink:
nowok pisze:własnie ...... cos mi sie obiło o uszy ze jednak ma byc podgrzewana murawa na stadionie Lecha juz w tym roku
Widać, że państwo funduje... po 10 latach przyglądania się.

Aha i nie pisz posta pod postem :twisted:.

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 11 maja 2005, 12:35

Puchar koniecznie musi zostać w Poznaniu i niektórym trzeba koniecznie udowodnić niektóre rzeczy. W Warszawie Lech powinien pokazać, że jest podobnie jak Świerczewski- drużyną z charakterem i nie da sobie odebrać Pucharu w łatwy sposób. Legia-Lech 1:2. 1/2 finału Pucharu Polski, a później wygrany finał. To wcale nie muszą być tylko marzenia. 8)

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 11 maja 2005, 13:03

dokładnie, puchar musi zostac w Poznaniu ..... tylko przy Bułgarskiej jest tak niesamowita atmosfera i frekfencja jakiej nie bedzie jeszcze dluuuuugo w warszawie .... tylko Poznan zasługuje na PP :D

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 14:20

jestem też przekonany ze puchar będzie należał do Lecha.Jestem pewny że taką grą jaką pokazali wczoraj mamy duże szanse.Tylko muszą dobrze zagrać w obronie nie mogą dać sobie strzelić bramki.Jestem pewny ze Waldek Piątek bedzie dobrze teraz bronił.
Na zawsze tylko Lech.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 13 maja 2005, 12:04

soorki że zaraz po sobie ale nikt nie pisze.
Dzisiaj o godz 19 Lech Poznań podejmuje Górnika Zabrze
Dzisiaj niepokonany do tej pory na własnym stadionie Lech Poznań podejmować będzie Górnik Zabrze, który tej wiosny przegrał tylko jeden mecz ligowy. Zapowiada się ciekawe i emocjonujące spotkanie.

Lechici odczuwają jeszcze trudy wtorkowego meczu z Legią Warszawa, gdzie przez 90 minut walczyli niesamowicie ambitnie. Jutrzejsze spotkanie będzie dla nich bardzo ważne. Gdyby udało się wygrać to jest olbrzymia szansa na powiększenie przewagi nad Odrą Wodzisław do 7 punktów, ponieważ przedostatnia drużyna w tabeli gra z Wisła Kraków.

Jestem pewny ze Lech wygra i odsunie się od strefy spadkowej

Na Zawsze Tylko LECH POZNAŃ

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 13 maja 2005, 12:37

Lubię bardzo Lecha, ale jednej rzeczy nie rozumiem. W kadrze kolejarz ma naprawde dobrego napastnika, który wogle nie gra. Chodzi mi o Gabończyka Savaneh'a. Myślę, że w parze z Reiss'em mógłby sporo namieszać. Lech musi przede wszystkim zdobywać bramki, jeśli chce wygrywać więc Savaneh powinien dostać szansę gry.

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 13 maja 2005, 13:55

Jeżeli Lech zagra podobnie jak z legią w Pucharze Polski na Bułgarskiej, to jestem pewien w 100%, że zdobędziemy 3 punkty. Mam nadzieję, że Lech w końcu zachwyci nas swoją grą i zdobędzie komplet punktów w wilekim stylu. Nie można u siebie grać z kontry, trzeba narzucić zabrzanom ofensywną grę i nie dać im przeprowadzać kontr. Mam nadzieję, że tym meczem Kolejorz udowodni wszystkim, że jest drużyną, która potrafi się przebudzić i grać chociażby tak jak w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu, kiedy to zdobyliśmy Puchar Polski.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 13 maja 2005, 20:04

W Poznaniu narazie jest 1:1 bramki strzelili dla Lecha Scherfchen a dla górnika Chałbiński.Widać że Lech toczy ciężki bój o zwycięstwo.
na Zawsze Tylko LECH POZNAŃ

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 maja 2005, 20:31

ZAKIIII i 2:1

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 13 maja 2005, 23:07

no brawo !! nareszcie Lech skutecznie ucieka ze strefy spadkowej ..... zeby tylko odra straciła punkty z wisłą i bedzie juz genialnie ;D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”