Zaprzeczam, ale rozumiem, że jako fan Barcelony możesz mieę skrzywione postrzeganie rzeczywistości.Emerald pisze:Ale gdybyś był fanem bayernu miałbyś inne zdanie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 kwie 2012, 23:20
Zaprzeczam, ale rozumiem, że jako fan Barcelony możesz mieę skrzywione postrzeganie rzeczywistości.Emerald pisze:Ale gdybyś był fanem bayernu miałbyś inne zdanie
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 kwie 2012, 23:21
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 kwie 2012, 23:22
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 17 kwie 2012, 23:22
Ja miałem ale nie widziałem powtórki więc powinno mi być wybaczoneEmerald pisze:Tutaj nie było żadnej ręki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 kwie 2012, 23:24
Kilku? Jak na razie widzę, że wypowiedzial się tutaj jeden. I to z szyderką w strone twojego klubu.No to kamilu naucz się czytać bo kilku kibiców Bayernu karne widziało...
ja dyskutuję o meczu a nie o lewych obrońcach więc nie pieprz fani Barcy bo jeden fan Barcy to nie wszyscy..
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 17 kwie 2012, 23:25
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 kwie 2012, 23:27
Rozumiem... tylko Barca kradnie, nikt inny nie! Chyba, że ten ktos inny wygra finał LM z MU to wtedy też się może zmienić!
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 17 kwie 2012, 23:28
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 kwie 2012, 23:29
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 kwie 2012, 23:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 17 kwie 2012, 23:32
a co za różnica jaki faul skoro piłka byla w grze?Etus2 pisze:jako taki faul gdy piłka była juz daleko?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 kwie 2012, 23:34
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 kwie 2012, 23:38
Nie wiem czy pamiętasz. Ebi pisał o drukarni(po pierwszej i przed drugą(tą zapowiedział) w meczu Barcelona - Milan. Tu pewnie pisząc o drukarni przepowiadał ją w drugiej połowieEmerald pisze:Ebi pisał o drukarni jeszcze po pierwszej połowy... poszukaj.
Nie lubi go DUŻO osób z Polski, którzy nie wiedzą, za co jest karny.BarcaQzYN pisze:Webba można lubić lub nie lubić.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 kwie 2012, 23:39
pyerdolisz chyba troszkęMGiggs pisze:choć to że 1 gol był nieprawidłowy żaden fan Barcy nie napisze
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 kwie 2012, 23:41
Podskoczył nad piłką, absorbował uwagę Casillasa, 100% spalony. Oczywiście Marcelo powinien wylecieć, czerwona kartka + zawieszenie za chamski faul na co najmniej 3 mecze.Emerald pisze:MGiggsie - gol powinien być uznany bo spalony jest wtedy kiedy ktoś bierze udział w akcji. kolo przed bramkarzem stał a to był strzał.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio