Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 kwie 2012, 11:17
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 kwie 2012, 11:21
OMG. Idąc tym tokiem rozumowania można rozgrzeszać wszystkich aktorów boiskowych, bo oni mają jakiś cel oszukując! Chłopie to jest piłka nożna a nie walka o Oscary. Nie spodziewałem się, że takie brednie wyczytam na tym forum. Takie zachowanie nie ważne co gracz chce nim osiągnąć to jest wstyd i to trzeba piętnować niezależnie od przywiązań klubowych a nie wywyższać.Tak sie przypierdalacie do tego Drogby o to jego aktorstwo, ale jakos nikomu nie przyszlo do glowy, ze te jego czeste symulki mialy jakis cel. Ewidentnie chodzilo mu o przerywanie gry, wytracanie Barcy z rytmu i irytowanie jej pilkarzy. Raz w meczu mu odpuscili i ten strzelil. Dla mnie juz stary Drogba rozegral kapitalny mecz.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 kwie 2012, 11:22
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 kwie 2012, 11:24
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 kwie 2012, 11:27
Janop.. zeby nie bylo. Chelsea zagrala wczoraj dobre zawody i nawet nie prubuje jej odbierac zaslug czy umniejszac tego sukcesu.janop pisze:Z tych postów wynika, że jeśli Barca odpadnie to dlatego, że wczoraj oszczędzali się przed GD...Nieźle.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 kwie 2012, 11:40
A Ty dalej wiezrzysz w szeroko pojęty czysty futbol jak w jaką wyższą idę. Nie ma czegoś takiego. Piłka nożna to nie tylko kopanie piłki. Liczy sie tylko zwyciestwo w nieważne w jaki sposob odniesione.mete pisze:OMG. Idąc tym tokiem rozumowania można rozgrzeszać wszystkich aktorów boiskowych, bo oni mają jakiś cel oszukując! Chłopie to jest piłka nożna a nie walka o Oscary. Nie spodziewałem się, że takie brednie wyczytam na tym forum. Takie zachowanie nie ważne co gracz chce nim osiągnąć to jest wstyd i to trzeba piętnować niezależnie od przywiązań klubowych a nie wywyższać.Tak sie przypierdalacie do tego Drogby o to jego aktorstwo, ale jakos nikomu nie przyszlo do glowy, ze te jego czeste symulki mialy jakis cel. Ewidentnie chodzilo mu o przerywanie gry, wytracanie Barcy z rytmu i irytowanie jej pilkarzy. Raz w meczu mu odpuscili i ten strzelil. Dla mnie juz stary Drogba rozegral kapitalny mecz.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 kwie 2012, 11:45
Uważaj sobie jak chcesz. Zachowanie Drogby było hańbą, tak samo jak choćby swego czasu Gilardino czy Busquetsa. Dla takich zachowań nie ma usprawiedliwienia. Jak ktoś chce odegrać jakąś role w filmie to niech jedzie do USA a nie na boisku. Takich zachowań nie można usprawiedliwiać wyższymi celami.A Ty dalej wiezrzysz w szeroko pojęty czysty futbol jak w jaką wyższą idę. Nie ma czegoś takiego. Piłka nożna to nie tylko kopanie piłki. Liczy sie tylko zwyciestwo w nieważne w jaki sposob odniesione.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 kwie 2012, 11:49
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 kwie 2012, 11:51
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 kwie 2012, 11:58
Etus2
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 kwie 2012, 12:01
Etus.. co do filmiku i zachowania Drogby: Ja bym nie powiedzial, ze to wybiela np. Busquetsa. Raczej jest pewnego rodzaju dowodem na to, ze nie tylko w Barcy sa zawodnicy, ktorzy lubia tez aktorstwo... A wlasciwie to sa oni w kazdym klubie.Etus2 pisze:koeman smutny z ciebie koleśtaki pokrzywdzony przez los kibic Barcy
masz jeszcze jakieś filmiki fajne?nie wiem czemu filmik o Drogbie od razu wybiela graczy Barcy z ich zachowania no ale twojego rozumowania nikt tutaj nie rozumie
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 kwie 2012, 12:03
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 kwie 2012, 12:57
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 kwie 2012, 13:02
Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio