GKS Katowice (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 mar 2012, 14:16

Fishbone, pisałem Ci wieki temu o Góraku, to najgorszy trener, na jakiego mogliście trafić. Nie wywalicie go - będzie spadek.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 mar 2012, 14:09

Jutro ważny mecz na dole tabeli z Dolcanem Ząbki. Wojna z zarządem już na całego.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 kwie 2012, 11:46

Fajne zwycięstwo 3:1 w ładnym stylu. Pierwsza połowa, to kopanina, ale dobrze zrobiła bramka wyrównująca na 1:1 dla nas, bo piłkarze zaraz ruszyli do ataku. W tabeli nadal wygląda to fatalnie, ale grunt, że 3 punkty. Mam nadzieję, że w Stróżach co najmniej remis wywieziemy.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 kwie 2012, 11:52

Fishbone pisze:Fajne zwycięstwo 3:1 w ładnym stylu. Pierwsza połowa, to kopanina, ale dobrze zrobiła bramka wyrównująca na 1:1 dla nas, bo piłkarze zaraz ruszyli do ataku. W tabeli nadal wygląda to fatalnie, ale grunt, że 3 punkty. Mam nadzieję, że w Stróżach co najmniej remis wywieziemy.
Wracając do postu. W Stróżach remis 0:0, jednak po fatalnej grze ale grunt, że punktujemy. Wczoraj z Bogdanką Łęczna bo dobrym spotkaniu wygrywamy, niespodziewanie 1:0. Piłkarze od samego początku ruszyli do ataku, czego efektem była bramka. W drugiej połowie z oczywistych względów przewagę miała Bogdanka, jednak mądre kontry i kondycja napastników z uciekaniem piłki przyniosła skutek. W środę Górnik Polkowice i mam nadzieję, że przed wyjazdem do Bydgoszczy w sobotę będziemy silniejsi psychicznie, poprzez wygraną. Warto odnotować fakt, że prócz nieudanej inauguracji z Ruchem Radzionków nie przegraliśmy żadnego meczu. Długo takiej passy nie było.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 kwie 2012, 23:47

No i proszę! Polkowice zdobyte i utrzymanie staje się powoli faktem. Jestem strasznie zadowolony, że GieKSa gra nadal skutecznie i szczęście idzie z tym w parze. W weekend czas na Zawiszę Bydgoszcz, który od dzisiaj jest bez trenera. Jak wygramy w Bydgoszczy, to misterny plan niektórym się włączy :bicz: A tak na poważnie, to trzeba być realistą i czekać na rozwój wydarzeń przez kolejne kilka kolejek i ocenić, to to tylko przebłysk, czy kolejny sezon będzie jakimś zwiastunem.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 kwie 2012, 23:53

Macie 7 punktow przewagi nad strefa spadkowa. Nie jest zle. Mam nadzieje,ze sie spokojnie utrzymacie,o co jak co,ale Gieksa w II lidze to bylaby tragedia.

Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !

Dzieki za regularne raporty Fishbone. Zawsze bardzo chetnie je czytam. Pozdro.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 kwie 2012, 10:07

Mieliście podobno dużo szczęścia, bo Polkowice zdobyło gola na 2:0, wg kibiców prawidłowego, wg sędziego był spalony. Masz może jakieś wideo z tą sytuacją?

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 kwie 2012, 12:31

Boromir pisze:Mieliście podobno dużo szczęścia, bo Polkowice zdobyło gola na 2:0, wg kibiców prawidłowego, wg sędziego był spalony. Masz może jakieś wideo z tą sytuacją?
http://www.gieksa.pl/skrot-meczu-w-polkowicach/

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 kwie 2012, 12:51

Ciężko stwierdzić, ale wydaje mi się, że spalonego nie było. Z drugiej strony poziom dziennikarstwa w regionie jest żenujący, bo gol padł już po wyrównaniu, a w relacji napisali, że było to na 2:0 :lol:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 kwie 2012, 10:59

Druga porażka w rundzie wiosennej stała się faktem. Bramki na własne życzenie i brak zdecydowanego dążenia od odrabiania strat. Zawisza Bydgoszcz dostał nowego impulsu w zespole poprzez nowego szkoleniowca. Teraz czas na Wisłę Płock. 3 punkty są jak najbardziej realne.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 kwie 2012, 11:33

Dr.Football1 pisze:Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !
ale z czym do ludzi? Jak dla mnie to Gieksa jeszcze dlugo bedzie zimowac w 1lidze. Miala byc Ekstraklasa albo smierc... no coz jest smierc. W sumie nie jestem teraz na biezaco odnosnie tego co dzieje sie w klubie ale raczej ta sama kaszana.
W przyszlym sezonie rowniez bedzie ciezko o awans, bardziej nalezy liczyc na Arke, Zawisze, Cracovia - budowana na nowo + ich kasa, Warta, w razie spadku Lechia, Piast/Termalica/Pogon

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 kwie 2012, 20:32

czeher pisze:
Dr.Football1 pisze:Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !
ale z czym do ludzi? Jak dla mnie to Gieksa jeszcze dlugo bedzie zimowac w 1lidze. Miala byc Ekstraklasa albo smierc... no coz jest smierc. W sumie nie jestem teraz na biezaco odnosnie tego co dzieje sie w klubie ale raczej ta sama kaszana.
W przyszlym sezonie rowniez bedzie ciezko o awans, bardziej nalezy liczyc na Arke, Zawisze, Cracovia - budowana na nowo + ich kasa, Warta, w razie spadku Lechia, Piast/Termalica/Pogon
Prawda jest taka, że kibice jedynie prezentują poziom ekstraklasy. Piłkarsko, organizacyjnie jak i ze stadionem, to trzeba trochę poczekać. Z tym "Ekstraklasa albo śmierć", to akurat zachowałem dystans chodź nie jeden w głowie miał fajną wizję, jak to Centrozap naobiecywał. Prawda po raz kolejny okazała się brutalna. Mi jest przykro, że poprzednia tradycja klubu, która była dumą Polski jest już powoli zapominana, jak się patrzy gdy np. Puszcza Niepołomice czy Ruch Zdzieszowice leje GieKSę w Pucharze Polski. O lidze nie wspomnę, że GKS Katowice po wioskach typu: Nieciecza, Stróże czy wcześniej Turek, Janikowo i Zabierzów.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 kwie 2012, 13:23

Fishbone pisze:GKS Katowice po wioskach typu: Nieciecza, Stróże czy wcześniej Turek, Janikowo i Zabierzów.
Chętnie zamienię się na nieuniknionych rywali takich jak: Swornica Czarnowąsy, Polonia Łaziska Górne lub TOR Dobrzeń Wielki. Dobrze chociaż, że Foto-Higiena Gać to inna grupa.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 kwie 2012, 16:24

emdżej pisze:
Fishbone pisze:GKS Katowice po wioskach typu: Nieciecza, Stróże czy wcześniej Turek, Janikowo i Zabierzów.
Chętnie zamienię się na nieuniknionych rywali takich jak: Swornica Czarnowąsy, Polonia Łaziska Górne lub TOR Dobrzeń Wielki. Dobrze chociaż, że Foto-Higiena Gać to inna grupa.
Doping Zagłębia Sosnowiec wrócił na II ligę, więc nie narzekaj na rywali :P

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 kwie 2012, 10:44

No i niestety dobra lecz krótka passa zakończyła się definitywnie. Wczoraj na Bukowej, po żałosnym widowisku wygrywa Wisła Płock 0:1. Walka o utrzymanie zapowiada się do ostatniej kolejki a terminarz nie będzie tam sprzyjał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”