Wasze prywatne typy - Strona 1241

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 kwie 2012, 15:47

Dziś handicap 2:0 na Chelsea wydaje się być pewny, więc gram grubo. Barcelona na wyjazdach wypada średnio, na Stamford nigdy nie grało im się lekko, a do tego mają w sobotę mecz z Realem. Za 500 PLN.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 kwie 2012, 15:59

Ja dzisiaj skromnie, po wczorajszym upokorzeniu :lol:

Arka x2
Barca x2

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 kwie 2012, 17:34

Salas11 pisze:Dziś handicap 2:0 na Chelsea wydaje się być pewny, więc gram grubo. Barcelona na wyjazdach wypada średnio, na Stamford nigdy nie grało im się lekko, a do tego mają w sobotę mecz z Realem. Za 500 PLN.
A Chelsea ma w sobotę ważny mecz z Arsenalem na wyjeździe, którego odpuścić nie mogą, bo póki co są po za pucharami w lidze. Ja ten mecz może zagram na live ale pożyjemy, zobaczymy...

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 kwie 2012, 17:35

Guardiola zapewnia że w tym dwumeczu padnie bardzo mało bramek. Szczerze mówiąc jestem innego zdania.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 kwie 2012, 22:38

Arwin pisze:Ja dzisiaj skromnie, po wczorajszym upokorzeniu :lol:

Arka x2
Barca x2
Trzeba odpocząć na kilka miesięcy od typowania, bo to jakaś klątwa :shock:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2012, 22:41

a ja dzisiaj single

Piast

Chelsea +1 po kursie 2,10

Chelsea under 2,5
wiec jest zajebiscie

wczoraj wtopa na .... Real dnb....

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 kwie 2012, 22:50

Salas11 pisze:Dziś handicap 2:0 na Chelsea wydaje się być pewny, więc gram grubo. Barcelona na wyjazdach wypada średnio, na Stamford nigdy nie grało im się lekko, a do tego mają w sobotę mecz z Realem. Za 500 PLN.
Eazy 210 PLN do przodu 8) Szkoda że wcześniej zleciłem przelew i zostałem z tymi pięcioma stówami, bo aż korciło żeby pograć jeszcze na live. Thanks The Blues :wink:

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 19 kwie 2012, 0:24

rzeznik pisze:Na jutro Chelsea-Barcelona over 2,5 i Arka z podpórką.
Znowu w plecy, niby okazje były, ale ani przez moment nie pachniało overem.

Macie jakieś pomysły na LE na jutro? Bardzo dobry kurs na Bilbao over 2,5 , Atletico-Valencia obie strzelą też brzmi realnie, może Bilbao X2 - sam nie wiem.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 kwie 2012, 12:15

Wolverhampton - Man City 2
FC Barcelona - Real Madryt 1 dnb
Borussia Dortmund - Borussia M'gladbach 1 dnb
Reading - Crystal Palace 1 dnb
1030 Bet365 1,978

jak siądzie to wpadnie 1k, moim zdaniem bardzo pewny kupon, no ale poczekamy, zobaczymy :glass:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 kwie 2012, 12:39

Reading chyba już ma zapewniony awans, zważ na to, chociaż Crystal Palace o nic już zupełnie nie walczy.
No i o City nie byłbym taki pewien.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 kwie 2012, 12:57

Zarowno Crystal Palace jak i Wolves laczy jedno, obie ekipy sa w fatalnej formie, najgorszej sposrod wszystkich ekip w swoich ligach, zazwyczaj przegrywaja wszystko jak leci. Tak sie sklada ze Wolves juz spadlo i jest pogodzone ze spadkiem, a CP juz ma pewne utrzymanie i tak jak slusznie wspomniales o nic juz nie walczy. Wolves u siebie dostaja non stop baty gdy graja z czolowka, maja najgosza obrone w lidze, traca najwiecej bramek, a wiemy jak takie zespoly traktuje City, zazwyczaj handicapem. City wciaz wierzy ze dogoni Unied, wrocili do formy, ofensywe maja imponujaca, moim zdaniem handi w tym meczu to pewniak, ale jak sie da zauwazyc gram asekuracyjnie bo wyzsza stawka jest w grze. Reading klepnelo awans to prawda, ale myslisz ze ich ambicje sie na tym koncza? Oni sa ostatnio w rewelacyjnej formie, jada wszystkich jak leci, nie wazne czy graja u siebie czy nawyjezdzie, a na swoim terenie radza sobie najlepiej ze wszystkich w lidze, w ostatnim czasie nawet bramek u siebie nie traca, a teraz przyjezdza beznadziejne CP, myslisz ze odpuszcza? Ja nie sadze, nalezy sie w dobrym stylu pozegnac z kibicami bo to ich ostatni mecz u siebie w tym sezonie, a jak wygraja to o ile sie nie myle zapewnia sobie juz mistrza Championship. Moim zdaniem oni wygraja do zera, cos w stylu 2:0/1:0.

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PjtR » 19 kwie 2012, 15:19

jak dla mnie z tego co podałeś to śmierdzi jedynie 1dnb na Barce, no ale, Twoja sprawa, wczoraj Katalończycy dali popis nieskuteczności, a Real może coś podpatrzył oglądając mecz CFC-FCB; City zmiażdży z jakieś 0-4, 0-5 wilki; reading handi powinno mieć, choć i tak może być, że po strzeleniu gola sobie odpuszczą i może nawet Afobe sobie pogra :D, co do ich obrony to kluczem jest Federicci, najlepszy bramkarz ligi; BVB to nawet nie śmiem krytykować, nie znam się w takim stopniu jak Ty na BL, ale ostatni mech Gladbach trochę daje do myślenia, wiem, że to tylko Kolonia, ale jak widziałem jak grali Arango, Reus czy Hanke czy jak cały zespół momentalnie przechodził do ataku to ręce same składały się do oklasków

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 kwie 2012, 15:40

dnb na Barcę Ci śmierdzi?
Ja się zastanawiam czy grać -1 czy -2 bo szykuje się porządny wpier**l ! Zamierzam grubszą kasę na Barcę postawić.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 kwie 2012, 15:48

BarcaQzYN pisze:Ja się zastanawiam czy grać -1 czy -2 bo szykuje się porządny wpier**l ! Zamierzam grubszą kasę na Barcę postawić.
Mi może nie śmierdzi dnb, ale wytłumacz Mi co masz na myśli "szykuje się porządny wpier**l". Ostatnio padł remis 2:2 i naprawdę nie wiem czemu szykuje się taki wynik.

Co do kupon Akera. Pamiętaj, jeśli stawiasz na Championship to nie możesz niczego być pewnym.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 kwie 2012, 16:49

Nie rozumiem jak drużyna z potencjałem Szczakowianki może przegrać z czerwoną latarnią ligi i to aż 0:4. Szombierki miały komplet wygranych u siebie, to oczywiście jak na nich postawiłem musieli przegrać z drużyną, która miała na koncie cztery porażki z rzędu. :lol: Przynajmniej się Zagłębiak przełamał.

Trzeba poszukać czegoś na weekend. 1,57 - kurs na poniżej 2,5 w meczu Legia - Lech. Nie taki najgorszy, a wiadomo jak wyglądają nasze "hity". Można się nawet pokusić na u1,5 za 2,70.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”