Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 kwie 2012, 10:25
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 kwie 2012, 20:37
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 kwie 2012, 0:51
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 kwie 2012, 17:01
a po meczu:W pierwszych minutach doszło do małego zamieszania w młynie gospodarzy. Jak się okazało, na gniazdo, bez większych problemów, wszedł Wiślak, który chciał prowadzić doping dla Białej Gwiazdy. Choć wydaje się to niebywałe, kibice z młyna TSP po prostu stali i przyglądali się. Kilka osób próbowało obalić dzielnego Wiślaka, ale ten bez problemu dawał sobie z nimi radę. Dopiero interwencja ochrony (z którą mocno przyjaźni się przecież ekipa Podbeskidzia) usunęła fanatyka krakowskiego TS-u z trybuny, przy aplauzie miejscowych.
Niedługo później w sektorze XX podpalono szal Podbeskidzia. Próby interwencji służb porządkowych zostały skutecznie odparte przez kibiców Wisły i barwy bielszczan spłonęły doszczętnie.
Wie ktoś jaki transparent wywiesił Lech wczoraj? Bo coś słyszałem że coś wywiesił, a nie wiem co.Później próbowaliśmy jeszcze z zawodnikami odśpiewać „Było ich sześciu”, ale pomni pewnych wydarzeń, piłkarze jedynie skwitowali tę piosenkę uśmiechami.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 22 kwie 2012, 21:32
"Bogusia Błędowska jest prokibicowska. Ultrasa szanuje i piro promuje".Dudek pisze:
Wie ktoś jaki transparent wywiesił Lech wczoraj? Bo coś słyszałem że coś wywiesił, a nie wiem co.
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 kwie 2012, 18:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 kwie 2012, 18:03
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 kwie 2012, 18:05
Dla mnie jako Ślązaka bardzo ważna jest dla mnie Twoja opinia, dziękuję.Bienias pisze:jaki ten slask jest malutki
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 24 kwie 2012, 18:20
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 24 kwie 2012, 18:53
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 kwie 2012, 19:29
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 kwie 2012, 19:30
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 kwie 2012, 19:37
z tym slaskiem przesadzilem bo Chorzow to nie jest caly Slask. Przepraszam jak kogos urazilem.EnJoy's pisze:
Nie gwizdali więc i tak się zachowali jako tako.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 kwie 2012, 19:44
Odwoła kolejny SuperpucharBienias pisze:Kibice Legii znowu przesadzili z piro. Ciekawe co zrobi pzpn
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 kwie 2012, 19:56
A dla mnie pozytywne zachowanie in plus. Nie wiem czy pamiętasz finał pp z Kolejorzem.Bienias pisze: Jak dla mnie zachowanie kibicow Ruchu ktorzy nie spiewali hymnu ( nie musza) a w czasie jego wykonania przeszkadzali polakom bylo zalosne.
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio