Forumowe zaklady - Strona 7

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Forumowe zaklady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 kwie 2012, 8:25

Jak bedzie kontrowersyjny karny tj. taki jak z Milanem (ten drugi) to zaklad wygrywasz. Jak bedzie karny w stulu meczu ligowego na Cuence to ja wygrywam
tek karny podchodzi pod Cuence wiec nie wiem o jakiej wygranej myslisz. Nie bede sie spieral z czlowiekiem ktory juz po slusznej czerwonej kartce latal z golymi jajami i spiewal "wygralem, wygralem" Pisalem ze zaklad rozstrzygniemy po dzentelmensku. Jak widzisz na tym forum gdzie wiekszosc reaguja jak ty przy karnym podzielone sa zdania. Powinno ci to wiele uzmyslowic. Ponadto mam pewnosc swoich racji.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 kwie 2012, 8:35

Brawo Kamil i Bienias! Nawet temat służący zabawie potraficie rozpieprzyć. :brawo:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 25 kwie 2012, 8:38

emdżej pisze:Brawo Kamil i Bienias! Nawet temat służący zabawie potraficie rozpieprzyć. :brawo:
To było do przewidzenia,że z tego zakładu wyjdzie awantura.Chyba nikt nie jest specjalnie zdziwiony...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 kwie 2012, 9:58

Kamil ma rację, a Janua ... Bienias blefuje.
Ja chyba jestem obiektywny ? Barcy nie lubie, bo zabrała nam Ceska, a United - wiadomo dlaczego :P
Bienias powinien z honorem poddać się karze, choć co to za kara zmienić sobie avka na tydzień czy dwa (tzn dla mnie by była, ale ja bym sie o avka nie zakładał :P )

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2012, 10:16

No to ja dodam od siebie:
Arku.. sedzia jak najbardziej mial powody, zeby gwizdac. Po takim zdarzeniu w polu karnym jest albo karny, albo karta dla Fabregasa za dive... poczekal z decyzja, zeby sie skonsultowac z sedziami.
Pytanie brzmi co mu powiedzieli sedziowie... bo sytuacja miala miejsce de facto przed nosem ziomka, ktory stoi za bramka... Trzeba to rozkminic.

No i Bienias... niestety - zakladales sie o kontrowersje. Nie ma znaczenia, czy karny bbyl prawidlowy czy nie. Widac wyraznie, ze kontrowersje sa.
Trzeba bylo sie zakladac o prawidlowosc karnego - mowilem zreszta, ze zaklad jest z dupy.
Dales sie Kamilowi wydymac.
Moim zdaniem Kamil wygral zaklad a Ty powinienes zmienic avatar.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 25 kwie 2012, 10:50

Wczorajszy półfinał LM rozstrzygnął jeszcze jeden forumowy zakład.Mam nadzieję,że w tym przypadku jegomość Arwin podejdzie do sprawy honorowo i obejdzie się bez zgrzytów i jakichkolwiek szopek.
Wchodzę...
Arwin:w finale LM będą Grand Derbi
ryba_82:nie będzie
stawka:sygnaturka z herbem City(Arwin) lub United(ryba_82) na tydzień :whistle:
Później sygnaturka została zamieniona na avatar na prośbę Arwina.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 kwie 2012, 15:12

ryba_82 pisze:Wczorajszy półfinał LM rozstrzygnął jeszcze jeden forumowy zakład.Mam nadzieję,że w tym przypadku jegomość Arwin podejdzie do sprawy honorowo i obejdzie się bez zgrzytów i jakichkolwiek szopek.
Wchodzę...
Arwin:w finale LM będą Grand Derbi
ryba_82:nie będzie
stawka:sygnaturka z herbem City(Arwin) lub United(ryba_82) na tydzień :whistle:
Później sygnaturka została zamieniona na avatar na prośbę Arwina.
Możemy się nie zgadzać w pewnych kwestiach, ale zakład to zakład :wink:

Widzisz Ryba, ja jestem honorowy w przeciwieństwie do niektórych 'cieniasów' z tego forum
Wp

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 kwie 2012, 16:27

Brawo Kamil i Bienias! Nawet temat służący zabawie potraficie rozpieprzyć.
:lol: O co się do mnie rzucasz? Możesz mi wyjaśnić? Gdzie tutaj jest moja wina, skoro wygrałem uczciwe zakład, a koleś robi z siebie ...?

Prawda Emdżeju nie zawsze leży po środku, jak ja bym powiedział, że 2+2=4, a Bienias by powiedział, że 6, to wcale wynik 2+2 nie równa się 5.

W tym przypadku wygrałem ten zakład co widać gołym okiem i co przyznaje wiekszość forum, więc nie bardzo widzę gdzie tutaj jest moja wina, że łaskawie pisze posty, że wygrałem? :lol:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 kwie 2012, 16:36

Kamil232 pisze:
Brawo Kamil i Bienias! Nawet temat służący zabawie potraficie rozpieprzyć.
:lol: O co się do mnie rzucasz? Możesz mi wyjaśnić? Gdzie tutaj jest moja wina, skoro wygrałem uczciwe zakład, a koleś robi z siebie ...?

Prawda Emdżeju nie zawsze leży po środku, jak ja bym powiedział, że 2+2=4, a Bienias by powiedział, że 6, to wcale wynik 2+2 nie równa się 5.

W tym przypadku wygrałem ten zakład co widać gołym okiem i co przyznaje wiekszość forum, więc nie bardzo widzę gdzie tutaj jest moja wina, że łaskawie pisze posty, że wygrałem? :lol:
Serio Kamil liczysz, że ktoś taki jak Bienias przyzna się do błędu i ustawi ten avatar czy o co się tam zakładaliście?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2012, 16:57

Kamil232 pisze:Prawda Emdżeju nie zawsze leży po środku, jak ja bym powiedział, że 2+2=4, a Bienias by powiedział, że 6, to wcale wynik 2+2 nie równa się 5.
Dopiero co skończyłem czytać tekst Mazurka w nowym Uważam Rze i użył on dokładnie takiej same figury :P

btw, Kamil wygrał zakład. Rzekłem.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 25 kwie 2012, 17:13

jaka spina starych chlopow o jakies hazardy internetowe :roftl3:. znajdzcie sobie kobiety bo to podchodzi pod autyzm. zamiast olac sprawe jak oponent nie chce przyznac racji tym bardziej ze zdania sa podzielone wsord wszystkich uzytkownikow to wy sie wkrecacie w sprawe w ktorej chodzi o avatar na pare dni na internetowym forum. BEKA

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1801
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 kwie 2012, 17:16

ryba_82 pisze:To było do przewidzenia,że z tego zakładu wyjdzie awantura.Chyba nikt nie jest specjalnie zdziwiony...
Oczywiście, wystarczyło spojrzeć kto z kim zawiera zakład i jak ciężko obu stronom przychodzi przyznawanie racji innym :wink: Przynajmniej dzień po odpadnięciu Barcelony można się teraz pośmiać tu :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 kwie 2012, 17:25

Oj oj oj jak zwykle wielki Salasek narzeka na poziom tematu. Cóż za nowośc. Chyba nikt specjalnie nie jest zdziwiony co? :lol:
To było do przewidzenia.
Dopiero co skończyłem czytać tekst Mazurka w nowym Uważam Rze i użył on dokładnie takiej same figury :P
:glass: Spodobał mi się ten przykład Mazurka, bo w swojej prostoscie oddaje wszystko, więc go użyłem :wink:
Serio Kamil liczysz, że ktoś taki jak Bienias przyzna się do błędu i ustawi ten avatar czy o co się tam zakładaliście?
Serio to mam to gdzieś. Daje tylko o sobie świadectwo nie wykonując warunków zakładu, już dzieci na podwórku wiedzą co myśleć o takich osobach 8)

Ja tutaj się wpisywałem żeby jasno i wyraźnie podając konkretne argumenty wykazać kto wygrał ten zakład i żeby nikt nie miał wątpliwości. Poza stałą lożą narzekaczy na wszystko, widzę, że raczej wszyscy są zgodni. Także oto chodziło.
WP

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 kwie 2012, 20:02

CIeniasa masz w majktach :roftl3:

Faktycznie uznam, ze byly kontrowersje( jak zwykle dla hej hejtow ) chociaz jak napisalem byl to faul w stylu Cuenci. Nie uwazam zebym przegral co pare osob potwierdzilo. Jak napisalem tak robie po dzentelmensku. Teraz zobaczymy kto jest bez honoru Kamilu. Pilka czyt. honor po twojej stronie.

ed: Suarez

kilka postów usuniętych, kolejne wycieczki osobiste będą i usuwane i nagradzane // fieldy
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, 20:18 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 kwie 2012, 20:52

Zakłada się ktoś o to, że Bayern dzisiaj strzeli bramkę?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”