Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 13:47

mathiasek12 pisze:A ja mam takei pytanko co sie dzialo z moim kontem gdyz nie moglem sie zalogowac a gdy wzialem zapomnialem hasla bo nie mialem innego wyjscia to moje konto bylo nie aktywne dopiero musialem pisac do adminow i ci zreaktywowali mi moje konto nie mama tez swojego avatra co sie stalo z mim kontem, czemu bylo nieaktywne?
Może Ci je na chwilę wyłączyli za to, że tyle razy już Cię prosili abyś pisał w miarę wyraźnie....a ty ciągle nic....dalej piszesz tym swoim dialektem
POZDRO :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 maja 2005, 13:49

fieldy pisze:
mathiasek12 pisze:A ja mam takei pytanko co sie dzialo z moim kontem gdyz nie moglem sie zalogowac a gdy wzialem zapomnialem hasla bo nie mialem innego wyjscia to moje konto bylo nie aktywne dopiero musialem pisac do adminow i ci zreaktywowali mi moje konto nie mama tez swojego avatra co sie stalo z mim kontem, czemu bylo nieaktywne?
Może Ci je na chwilę wyłączyli za to, że tyle razy już Cię prosili abyś pisał w miarę wyraźnie....a ty ciągle nic....dalej piszesz tym swoim dialektem
A mozliwe ale myslisz ze specialnie to zrobili :evil: mam pytanie czy moge odzyskac moj avatr

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 13:51

Nie wiem, czy specjalnie. Może chcieli cię tylko nastraszyć :shock:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 maja 2005, 14:47

mathiasek12 pisze:
fieldy pisze:
A mozliwe ale myslisz ze specialnie to zrobili :evil: mam pytanie czy moge odzyskac moj avatr
Niestety, nie ma takiej możliwości.

No chyba, że zmienisz swoją postawę na forum..

PS. Jeżeli zaraz dopiszesz na tego posta kilkoma wyrazami to wylecisz z forum. Masz sprawe - pisz na priv do modów.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 maja 2005, 14:54

dajcie mu jego avatar, chyba to nie przeszkadza i nie kloci sie z tekstem "zenujacy nabijacz"??? albo lepiej - dajcie mu avatar, ktory jednoznacznie kojarzy sie z nabijaniem. najlepiej jak na banknotach wzorcowych sie pisze "wzor" po przekatnej, to na jego avatarze po przekatnej "nabijacz".

dobre, nie?? :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 maja 2005, 15:02

Ja mam problem z wejściem do tematu 'FC Barcelona - dookoła klubu'. Kiedy klikam na odnośnik do tematu, wyświetla mi się:

Fatal error: Call to undefined function: sync() in /home/b2b/swiatpilki.com/viewtopic.php on line 477

Może ktoś coś z tym zrobić? Pozdrawiam. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 15:06

Anka pisze:Ja mam problem z wejściem do tematu 'FC Barcelona - dookoła klubu'. Kiedy klikam na odnośnik do tematu, wyświetla mi się:

Fatal error: Call to undefined function: sync() in /home/b2b/swiatpilki.com/viewtopic.php on line 477

Może ktoś coś z tym zrobić? Pozdrawiam. :wink:
nikt nie może wejść do Barcy niestety a dziś może zostać mistrzem :twisted:

jest jakiś problem ze skryptem i musimy czekać aż sobie z nim poradzą

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 maja 2005, 15:06

ja mam podobny temat gdy chce wejsc do tematu footbal,videos..

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 14 maja 2005, 15:42

mathiasek12 pisze:ja mam podobny temat gdy chce wejsc do tematu footbal,videos..
zapewne jest to specjalnie zrobione, abys nie mogl w tym temacie nabijac :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 maja 2005, 22:34

qczak pisze:
mathiasek12 pisze:ja mam podobny temat gdy chce wejsc do tematu footbal,videos..
zapewne jest to specjalnie zrobione, abys nie mogl w tym temacie nabijac :lol: :lol:
Qczak, przestań już z tym nabijaniem... :P Chłopak się stara, a Ty dalej na niego najeżdżasz... ;) Ale co prawda to prawda - za błędy się płaci. :lol:

PS Czy Moderatorzy mogliby coś zrobić z tym fantem (czyt. 'FC Barcelona - dookoła klubu, a nie nabijanie mathiaska ;) ), bo to męczące jest.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8706
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 maja 2005, 22:43

Anka pisze:
qczak pisze:
Qczak, przestań już z tym nabijaniem... :P Chłopak się stara, a Ty dalej na niego najeżdżasz... ;) Ale co prawda to prawda - za błędy się płaci. :lol:

PS Czy Moderatorzy mogliby coś zrobić z tym fantem (czyt. 'FC Barcelona - dookoła klubu, a nie nabijanie mathiaska ;) ), bo to męczące jest.
a mnie tam dzial dot. barcelony dziala

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 23:27

Anka pisze:PS Czy Moderatorzy mogliby coś zrobić z tym fantem (czyt. 'FC Barcelona - dookoła klubu, a nie nabijanie mathiaska ;) ), bo to męczące jest.
Aniu to nie do nas, a do adminów składać prośby :) całe szczęście już jest dobrze...to są chyba błędy w skrypcie, ale niech na to pytanie odpowie admin :P

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 20 maja 2005, 11:30

Czy przez te kilka dni były tego typu problemy czy już wszystko w porządku?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 maja 2005, 11:49

dział o barcelonie już działa. :lol:
Jednak cięgle wyskakuje info o juve poland i nie tylko na tym forum więc pewnie nic w tejsprawie nie da się zrobić :cry:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 maja 2005, 16:09

fieldy pisze:dział o barcelonie już działa. :lol:
Jednak cięgle wyskakuje info o juve poland i nie tylko na tym forum więc pewnie nic w tejsprawie nie da się zrobić :cry:
u mnie już jest elegancko... pewnie dlatego, że juvepoland już działa :lol: :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”