LM: FC Barcelona - Chelsea FC - Strona 86

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 kwie 2012, 1:00

Jeszcze jedna sprawa co do Ramiresa. Ciekawy koleś. Z Benficą nie umie strzelić z metra, a CN taki piękny lob.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 26 kwie 2012, 1:08

Drugiej tak skromnej druzyny z takimi sukcesami nie znajdziesz.
Ten post pokazuje, że o waszych wadach nie warto się rozpisywać. Wystarczy dać pisać wam, bo wasza twórczość stanowi dostateczne świadectwo PYCHY, WYNIOSŁOŚCI I BUTY, czyli manifestowanego na zewnątrz przekonania o własnej wyższości, doskonałości i [ch**] go wie czego tam jeszcze (na pewno głupoty ). Wy jesteście najskromniejsi, najpiękniejsi, wasze gówno nie śmierdzi a w przeciwieństwie do rywali potraficie przegrywać z klasą. Poza tym wy stoicie po stronie światła, bo macie STYL, a wszystko inne co nie naśladuje waszego pożałowania godnego modelu jest tego STYLU pozbawione. Napisałbym więcej, ale po co ? Pisanie do przeciętnego kibica Barcelony jest zajęciem bezcelowym, bo z góry skazanym na niepowodzenie, a że nie szukam poklasku u kibiców Realów to daruje sobie.

Rosberg
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 26 kwie 2012, 14:41

czarny_samael pisze:Rosberg--->
To nie jest kwestia moich opinii, tylko stwierdzenia faktu.
Wiesz ze taka sama lista istnieje tylko w drugą strone. Nawet w tych samych meczach co ty wymieniasz Barca rozwniez byla poszkodowana.

Nawet do głupich zraszaczy mozna by sie przyczepic... Barcelona została polana na Wembley i jakos nikt tego nie wymienia przez kolejne lata.

Spozytkuj sie na czyms innym bo w tej wyliczance ... jak by to łagodnie okreslic zebys znowu nie poczul sie urazony... sam nie wiem. W kazdym badz razie wyglada to komicznie.

@MarcinW
"bo macie STYL, a wszystko inne co nie naśladuje waszego pożałowania godnego modelu jest tego STYLU pozbawione."

Poniosło cie.
To nie moja wina ze wiekszosc chce kopiowac styl Barcelony. I staraja sie do tego dązyc. Na szczescie masz wybor.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 26 kwie 2012, 14:46

Przecież zraszacze były bo to żeby przegonić Mourinho i jego hołotę, którzy zaczęli pajacować. Oczywiście hejtu, hejtu, że przegrywać nie umieją. Tyle, że po CDR czy porażce na Camp Nou z Realem/Chelsea wszyscy gratulowali rywalom, nie to co pewne drużyny.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 kwie 2012, 15:23

Rosberg---> Rozmowa z Tobą jest bezsensowna. Ty nie rozumiesz podstawowych pojęć i jesteś tak zaślepiony miłością do Więcej niż ..., że zauważenie FAKTU jest ponad Twoje siły, niezależnie od tonu i rzeczywistego sensu rozmowy. Wciąłeś się, a nie wniosłeś nic do poruszonego tematu.

I co jest faktem, je nawet nie mogę mieć racji w sporze z Tobą, bo Ty nawet nie wiesz na czym owy spór polega. To jest żenujący.

Rosberg
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 26 kwie 2012, 18:30

@czarny_samael
To stwierdzaj sobie dalej te "FAKTY". Przepraszam ze ci przeszkodziłem w tym.
Moge nawet od siebie cos dodac ... Barcelona beee tfuuu

Tak jak juz wczesniej napisałem pielegnuj i podlewaj te swoje "FAKTY". I nie zapominaj o tych meczach. Ostatnio przestałeś dodawac do tego Fc Porto 2012. Tak tylko przypominam.
I wg mnie dołącz jeszcze Sampdorie 1992. Ale to juz moje prywatne zdanie zrobisz jak bedziesz uwazal za słuszne.
Po drodze bylo jeszcze Fc Porto 1994 (tez tam był rzut karny-nawet niewykorzystany) Pamietam dokladnie ;)

Aha i jeszcze taka mała uwaga pewnie cos przekrece ale to sa FAKTY.

Nie tak dawno jakis sedzia powiedzial ze zostal oplacony zeby jeden z klubow wygral wysoko (conajmniej 3 bramki) Dzialo sie to w meczu towarzyskim na dalekim wschodzie.
Klub ktory miał wygrac to Manchaster United. Wygrał 4-0. Pewnie i bez tego sedziego by wygrał... tak jak ostatnio w lidze angielskiej, ale mysle ze jest to FAKT godny do przypominania.

Pewnie o tym wiesz bo kibicujesz MU.

Jeszcze raz cie bardzo przepraszam ze sie wciłąłem, ale teraz chyba cos wniosłem "do tematu" ?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 kwie 2012, 19:21

:rotfl4:

Mam Ci to narysować? Sama kwestia tego, że kiedykolwiek spotkałeś kogokolwiek kto nienawidzi Barcy za którąkolwiek z wymienionych przeze mnie kwestii powoduje, że ja stwierdzam FAKTY, a Ty nie chcesz ich przyjąć do siebie i zaprzeczasz rzeczywistości.

Nie, niczego nie wniosłeś do tematu. Bo, ani to o United, ani o ich anty-fanach, ani nawet nie podałeś pełnej info. Nie wiesz o czym mówisz, nie rozumiesz czego dotyczyła/y dyskusja, nie wiesz jak wygląda wirtualna tabela w Anglii, nie pojmujesz poziomu oszustw w Azji dotyczących zakładów bukmacherskich.

Jednym zdaniem: Twój umysł w nieodgadniony dla mnie sposób nie pozwala Ci zrozumieć absolutnie niczego (przynajmniej tego za wszelką cenę próbujesz dowieść w tym temacie).

Rosberg
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 26 kwie 2012, 21:20

@czarny_samael
Jak ktos taki jak ty sypiący datami z rekawa o "Faktach" Barcelony nie zna FAKTU z meczu MU ???

Premier League. Chiński sędzia: Ustawiłem sparing Man United

http://www.sport.pl/pilka/1,65080,10850 ... aring.html

Nie musisz sie z tego tłumaczyc wiemy ze to nie twoja wina ;)

"nie wiesz jak wygląda wirtualna tabela w Anglii"

A ty nie wiesz jak wygląda w Hiszpanii, zrobiona notabene przez Anglika. Wg niej zamiast -10 (luty) miało byc -1/+1 dokladnie nie pamietam. Poszukaj sobie na blaugrana.pl

Zacząłem wklejac linki a to juz zle swiadczy...

Faktycznie "nic" nie wnioslem do dyskusji bo przeciez nie pisze po twojej mysli...

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 kwie 2012, 21:36

Przecież ja o tym wiedziałem i mój post na to wskazywał. Nie wiem co to ma do samego Manchesteru i co to ma do rozmowy.

Nic nie wniosłeś do dyskusji, bo nie jesteś w stanie pojąć o czym ona była. Ale pogrążaj się dalej, każdy kto przeczytał ostatnią stronę wie o czym.

Czyżby "Rosberg - kompromitacja" miało trwać dłużej, czy może łaskawie kolega przeczyta ze zrozumieniem poprzednie posty?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 kwie 2012, 21:37

Co to mamy nowych fanów Juve :?: Czy raczej tylko DNA macie wspólne :?: Bawienie w wirtualną tabele jest żałosne.

A ten skandal z ustawionym meczem Man Utd myślę, że jest nie mniejszy niż pamiętny półfinał Barcelony z Chelsea :lol:

I ufanie stronie blaugrana.pl jest mocne :) Każda strona broni "swój" klub. Jasne :?: Czy nie za bardzo i mam wytłumaczyć :?:

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 kwie 2012, 21:44

Mirek15--->

Nie daj mu się wkręcić w debatę na którykolwiek z tych tematów... Na głównej jest go pełno w ostatnich dniach. Zresztą spójrz, koleś w ogóle nie kmini tego, że spór był o to dlaczego ludzie nie lubią Barcy, a on się ze mną chce kłócić czy powody tej niechęci są słuszne jakby to miało jakieś znaczenie w tym kontekście :roll:

Rosberg
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 26 kwie 2012, 21:53

czarny_samael pisze: Nic nie wniosłeś do dyskusji, bo nie jesteś w stanie pojąć o czym ona była.
Twoja "dyskusja" w strone Barcelony jest zawsze o tym samym. Jedyne czego nie mozna pojąc to dlaczego w kazdym temacie 'chwalisz' sie tymi "FAKTAMI"

@Mirek15
Wirtualna tabela " ... zrobiona notabene przez Anglika...."
Gdzie wyczytales ze zrobila ją blaugrana.pl ?
I to niejaki @czarny_samael pochwalił sie wirtualna tabela w anglii.

@czarny_samael
"że spór był o to dlaczego ludzie nie lubią Barcy"

Juz ci pisałem to spór w twojej głowie i wjezdzasz z nim na kazdy temat dotyczacy czy nie Barcelony. Stało sie to dla ciebie grozne. A ty mi piszesz ze ja tego nie rozumiem...

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 kwie 2012, 21:57

Rosberg pisze:@Mirek15
Wirtualna tabela " ... zrobiona notabene przez Anglika...."
Gdzie wyczytales ze zrobila ją blaugrana.pl ?
Więc coś takiego się powinno traktować z przymróżeniem oka. I nawet się nie powinno tego tematu poruszać.
Rosberg pisze:I to niejaki @czarny_samael pochwalił sie wirtualna tabela w anglii.
Kierowałem to do Was obu. Pierwsze zdanie u góry z mojego poprzedniego postu.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 kwie 2012, 22:30

Mirek15--->

Wirtualna tabela została przywołana w zupełnie innym temacie przez fieldy'ego i uznałem że to najszybszy sposób by dać sobie spokój z udowadnianiem że United też było w tym sezonie krzywdzone i że używanie argumentu o jednej bramce w meczu który MU wygrali 4:0 jest po prostu słabe.

Rosberg--->

Bo nie rozumiesz.
1.Mam prawo dyskutować na taki temat. Jeśli nie chcesz, to się nie przyłączaj. Jeśli chcesz, to pozostawaj w temacie dyskusji. Jednak Twoja ślepa miłość do Barcy nie pozwala Ci uznać jakiegokolwiek faktu w który w jakikolwiek sposób mógłby nie być pro-Barca. Tym samym kompromitujesz się dalej.
2.Spór w mojej głowie, którego ja nawet nie zacząłem :roll:
Spór w mojej głowie w którym Ty jednak tak silnie pragniesz uczestniczyć :roll:
Co więcej spór w którym chcesz udowodnić, że nie mam racji, nie uczestnicząc w nim, ale odnosząc się do niego :roll:
No normalnie... :rotfl4:

Rosberg
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 26 kwie 2012, 22:51

To twoj jadliwy wpis w tym temacie (w innych masz to na podobnym poziomie)

Post przez czarny_samael Śr 25.04.2012 17:32
"
I dalej - żaden klub nie narobił sobie tylu oddanych wrogów. Arsenal, Chelsea, Inter, Milan, Real i jak widzę Atletico + ogół kibiców angielskich klubów, którzy się denerwują że o Barcy tak głośno, podczas gdy to angielska przez lata była najbardziej wyrównaną i najlepiej zorganizowaną ligę. Za 2009, wkurzyła się akurat także ta grupa jako całość, bo jasno by to podkreślało która liga jest zdecydowanie najlepsza gdyby 2 lata z rzędu był finał MU-CFC. Sędziowie, zraszacze, trzymanie się za twarz, medialne przeginanie, irytujące hasło "Więcej niż klub", "Mesjasz" itd. powodują że ludzie tego pragnęli, a nie to że skopaliście parę tyłków. United dostało w tych latach i od Milanu, i Benfiki, i od was też a nikt za te mecze do przeciwników pretensji nie ma. Czy Realowcy nienawidzą Lyonu? Albo Interowcy United? Nie, bo prostu przegrali z nimi kiedyś i tyle. Ale gdy dochodzą te wszystkie ww przeze mnie "smaczki" to i porażki Barcy są miło witane, tym bardziej że jej przeciwnicy nie chcieli by FCB zdobyło LM 2 raz z rzędu jako pierwszy klub, bo internet by zwariował jak inne media i wszyscy by kompletnie ześwirowali.
"

"oddanych wrogów" - co to znaczy byc Oddanym wrogiem ? Sam to wymsliłeś ? Dwa przeciwstawne słowa.

"ogół kibiców angielskich klubów, którzy się denerwują że o Barcy tak głośno, podczas gdy to angielska przez lata była najbardziej wyrównaną i najlepiej zorganizowaną ligę"

"Więcej niż klub" - NIGDY NIE ZROZUMIESZ TEGO PROSTEGO HASŁA.
"Sędziowie" - popatrz na United i zamilcz.
"zraszacze" - tez spójrz na Wembley ... po finale LM
"trzymanie się za twarz" - tak tylko w Barcy trzymaja sie za twarz...
"Mesjasz" - ;)
"powodują że ludzie tego pragnęli" - Ludzie są zawistni i pragną nieszczescia dla tych ktorym sie lepiej powodzi. Dotyczy to kazdej dziedziny zycia. Na bogatszych zwykło sie mówic ze dorobili sie na złodziejstwie. Tak jest i w tym przypadku.

Napisz mi znowu "Bo nie rozumiesz" ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”