Król strzelców 04/05r - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 kwie 2005, 23:06

Oj sorry coś mi sie pomeedało myśle że montella

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 kwie 2005, 23:10

krzychu212 pisze:Oj sorry coś mi sie pomeedało myśle że montella
Niepisz posta pod postem !! od tego jest funkcja edytuj ....

Moim zdaniem Shewa..........

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:31

Dokładnie, ale od tego są tutaj modzi, aby zwrócić uwagę, nie musisz z tej okazji nabijać, nie Jaget :??

Krzychu ja widzę, że ty z forum nieobyty jesteś, pomimo prawie trzech miesięcy obecności. Za coś takiego cięzko mi dać WP za pierwszym razem, ale to jest przeciw regulaminowi, więc radzę się z nim zaprzyjaźnić. http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=39

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 14 maja 2005, 16:29

krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 17:19

potwor pisze:krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!
Ty chyba dawno nie widziałeś tabeli ze strzelcami. Pierwszy jest Gilardino i Lucarelli (po 22 bramki), Sheva ma 16 bramek i zajmuje 5 pozycje, a Adriano ma ich 15 i zajmkuje jesdno oczko niżej niż ukrainiec. Moim zdaniem królem strzelców zostanie Montella bo na niego liczę. Sheva i Adriano raczej nie mają szans, ale jakto się mówi wszystko się może zdarzyć

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 18:14

Tomusmc pisze:
potwor pisze:krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!
Ty chyba dawno nie widziałeś tabeli ze strzelcami. Pierwszy jest Gilardino i Lucarelli (po 22 bramki), Sheva ma 16 bramek i zajmuje 5 pozycje, a Adriano ma ich 15 i zajmkuje jesdno oczko niżej niż ukrainiec. Moim zdaniem królem strzelców zostanie Montella bo na niego liczę. Sheva i Adriano raczej nie mają szans, ale jakto się mówi wszystko się może zdarzyć
Gilardinio ostatnio niemilosiernie wymiata. Mysle ze to on ejdnak zdobedzie tytul THE BEST STRIKER :D:D:D

Montella na poczatku byl po prostu bezbledny i skuteczny jak RVN w najlepszych momentach kariery :P Sprawa rozstrzygnie sie miedzy Montella i Gilardinio. A mowiiono ze ADriano sie wlaczy a tku klapa. Nasz Brazylijczyj spasowal i juz na bank nie zdobedzie tytulu. Jeszcze go mzoe Veiri wyscignac :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 0:39

RoRo pisze:
Tomusmc pisze:
Gilardinio ostatnio niemilosiernie wymiata. Mysle ze to on ejdnak zdobedzie tytul THE BEST STRIKER :D:D:D

Montella na poczatku byl po prostu bezbledny i skuteczny jak RVN w najlepszych momentach kariery :P Sprawa rozstrzygnie sie miedzy Montella i Gilardinio. A mowiiono ze ADriano sie wlaczy a tku klapa. Nasz Brazylijczyj spasowal i juz na bank nie zdobedzie tytulu. Jeszcze go mzoe Veiri wyscignac :P

Między innymi liczę na Gilardino, ale nie chcę żeby on został królem strzelców dlatego bo gra teraz z Juve i nie może strzelić bramii :) inna sprawa, że Lazio gra z Romą i chcę, żeby ta druga wygrała i żeby Montella strzelił...teraz tak sobie myśle :P
POZDRO

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 15 maja 2005, 1:43

Eto'o albo Henry

"Nie będę nabijał". Przepisz 100 razy i prześlij na priva // Piwus

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 maja 2005, 1:48

Txp1986 pisze:Eto'o albo Henry
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nawet nie wiedzialem ze Ci wspaniali pilkarze graja w SerieA. Wiedzialem ze moja wiedza ejst mala ale zeby d otego stopnia ??

Na powaznie to wymieniamy kandydatow do tytulu krola strzelcow SerieA a ty wyjezdzasz z Eto'o :P Zapraszam na poczatek tematu i tam wszystko pisze :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2005, 9:20

Zurawski albo Frankowski :P

Na powaznie to po raz drugi z rzedu korone krola strzelcow zdobedzie A.Gilardino

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 maja 2005, 9:25

Między pierwszą trójką będzie walka. Jednak wygra albo Montella, albo Gilardino. Coś mi serce dusza mówi, że Gilardino, jednak nie jestem pewien.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 maja 2005, 10:28

serek408 pisze:Zurawski albo Frankowski :P

Na powaznie to po raz drugi z rzedu korone krola strzelcow zdobedzie A.Gilardino
Nie wiem czemu ale kojazy mi sie ze w zeszlym sezonie wygral Shevchenko :wink: Wszyscy mowili ze Adriano moze tylko zagrozic Montella i obronca tytulu Andriy Schevchenko ...

Jak sie myle to mnie poprawcie :P

POZDRO

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 maja 2005, 10:38

Moim daniem krola strzelcow zdobedzie Gilardino... Ma chlopak talent a po za tym zagrozic mu moze takze Montella. Tych dwoch pilkarzy plasuje na na najlepszych strzelcow Serie A
Ostatnio zmieniony 15 maja 2005, 13:13 przez wazi, łącznie zmieniany 1 raz.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 maja 2005, 12:20

Rok temu najlepszym strzelcem został Shevchenko. Jedną bramkę mniej miał Gilardino, a trzecie miejsce z 20 bramkami zajmował Francesco Totti.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 12:34

Oczywiscie, bedzie nim Gilardino (Oduczcie sie pisac Gilardinho).

Przyszly zawodnik Milanu(na 70%) / Juventusu(na 30%).

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”