Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 maja 2005, 18:14

na oficjalnej stronie bayernu takze jest artykul o tym ze ballack widzial by siebie w berlinskiej hercie ale na pilkarskiej emeryturze :) ...wiadomo ze teraz sie tam nie przeniesie, co to za awans sportowy...

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 18:02

Roy Maakay jest wielki znowu Hattrick z Mainz.Nie jest dziwne ze Taka drużyna jak Bayern ma mistrza Niemiec jezeli taki zawodnik gra.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 maja 2005, 11:43

Jesli Makaay utrzyma taka forme strzelecka do konca rozgrywek to moze jeszcze dogonic Mintala. No drugi raz z rzedu HAT-TRICK, to sie nie zdarza przypadkowo. Nie widzialem goli ale jak czytalem na stronie Bayernu to byly bardzo ladne. Szkoda tylko ze Roy zaczol strzelac HAT-TRICKi na koniec sezonu...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 maja 2005, 11:47

Makaay gra ostatnio świetnie, ja też nie widziałem goli, ale jak będzie po tyle strzelał to będzie królem strzelców.
PS. Ja czytałem, że Wegner chce Ballacka do Arsenalu. Chyba mu się coś we łbie przewróciło.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 16:20

bardzo ładnie Bayern do przerwy 5:0 z FC Nurnberg :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 19:00

Bayern wygrał bardzo pewnie 6:3, bramki dal Bawarczyków strzelali Pizzaro, Ballack, po dwie Maakay i Deisler. 3 bramki Nurnberg to autostwa Slovaka, który strzelił dwie bramki, oraz samobójczego trafienia Martina Demichelisa.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 14 maja 2005, 21:32

Wielkie gratulacje dla Bayernu .zdobyli mistrzostwo a jeszcze chcą wygrywać.Szanuje takie zespoły.A co do Maakaya po prostu jest wielki
coraz bardziej mi się ten Bayern podoba jak gra taki piłkarz jak MAAKAY.
Kibicowałem mu jak grał w Deportivo fajnie że trafił do tak wielkiego klubu moze pokazać jak umie grać.Pozdrowienia dla kibiców Bayernu.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 maja 2005, 2:28

Roy procz 21 jeden bodajze strzelonych bram ma gdzies kolo 14 asyst

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 maja 2005, 11:02

Roy Makaay jest wysmienitym strzelcem ale i bardzo dobrym asystentem. Prowadzi w tabeli kanadyskiej. Ma 21 goli i 14 asyst. Jestem na 80% pewien ze Roy dogoni Mintala w tabeli strzelcow. Dzieli ich tylko roznica dwoch goli, z taka forma jaka prezentuje Makaay jest to bardzo bardzo prawdopodobne, ze go dogoni.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 maja 2005, 11:46

Bayern jest w fenomenalnej formie. Jestem pewien, że jakby teraz im przyszło grać z Chelsea to by ich roznieśli w pył. Co do Roya Makaaya to bardzo trudno będzie mu zdobyć korone króla strzelców, brakuje mu 2 bramki do Mintala, a ostatni mecz jest bardzo ciężki, wyjazd ze Stuttgartem, ale ja mu życzę wszystkiego najlepszego - niech strzeli 2 albo i 3 bramki i zdobędzie tą upragnioną koronę. Z pewnością wygra klasyfikacje kanadyjską, ma 4 pkt przewagi nad Marcelinho i ma sznase wygrać także klasyfikacje asyst. Prowadzi razem z Hlebem - po 14, a więc wszystko rozegra się w Stuttgarcie. Makaay vs Hleb to będzie pojedynek, nie bezpośredni, ale zagrają 2 wielkie gwazdy światowej piłki (może Hleb nie ma jeszcze statusu gwiazdy, ale swoją grą pokazuje, że jest lepszy od wielu "gwiazd"). Mecz Stuttgart-Bayern będzie także pojedynkiem dwóch najlepszych (według mnie) bramkarzy niemieckiej piłki. Hildebrand miał wspaniały poprzedni sezon, co jest m.in zasługą obecnego szkoleniowca Bayernu Felixa Magatha, obecny ma nieco słabszy, ale nadal zalicza się do człówki najlepszych bramkarzy świata. Kahn wiadomo. Wielka klasa, wielkie umiejętności, owszem zdarząją mu się błedy, ale któremu bramkarzowi się nie zdarzają?? I ostatni mecz jaki czeka Bawarczyków w tym sezonie to finał Pucharu Niemiec. Z obecną formą Bayernu to Schalke musi drżeć, poprostu nie mają najmniejszych szans. FC BAYERN !!!!!! :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 15:56

Ogladalem ostatnio w TV jakis program i mowili ze Phillip Lahm zerwal wiazadla krzyzowei nei bedzie mogl rgac nawet rok czasu i jego wystep na MŚw 2006 roku stoi pod znakiem zapytania :!: :!: :!:

Kontuzja jest wielkim ciosem dla samego pilkarza jak i dla Bayernu Monachium ktory wiazal w lewym obornca wielkie nadzieje i przez ten wypadek zarzad Bayernu podpisal nowy jednoroczny kontrakt z Lizarazu bo w takiej sytuacji tylko on moze grac na lewej stronie obrony (chyba :P )

Poztym w dzisiejszym meczu Salihamdziic gra w ataku z Makaayem :wink: DZIWNE :D:D:D:D

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2005, 16:30

Przecież Lahm nie będzie grał pół roku a nie rok...
A tak wogóle to brawo dla Bayernu za dobrą I połowe ze Stuttgartem

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 17:13

Corinthians pisze:Przecież Lahm nie będzie grał pół roku a nie rok...
A tak wogóle to brawo dla Bayernu za dobrą I połowe ze Stuttgartem
No dobra, zgoda, ale mowili ze ta kontuzja jest na tyle powazna ze nawet jeszcze nie wiadomo na ile dokladnie wykluczy go z boiska :roll: Przeceiz jak juz wszytko ebdzie szlo w dobra strone to moga pojawic sie komplikacje i wszytko szlag trafi wiec wiesz .. :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 27 maja 2005, 10:57

Na samym początku było mówone że Lahm może nawet nie zagrać na Mistrzostwach Światach 2006 ale po kilku analizach okazało się że Phillip nie będzie grał przez pół roku.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 maja 2005, 0:05

BAYERN MONACHIUM po raz 12. w historii zdobył Puchar Niemiec :D

Zasłużone zwycięstwo z Schalke 2:1 :) Bayern cieszył się jakby wygrał Lige Mistrzów :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”