Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 kwie 2012, 13:53
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 30 kwie 2012, 15:18
To jest ten sławny "widzewski charakter" ?NoName1989 pisze: Osobom kibicującym zagranicznym klubom albo kibicom z Poznania czy Wrocławia może to być ciężko ogarnąć, ale wy nie macie kontaktu z kibicami wrogiej drużyny, pomijając kontakty na forum.
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 30 kwie 2012, 15:22
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2012, 19:09
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2012, 20:10
mysle, ze kibice sie nie zgodza... casus Slaskacloner pisze:Mam złe wieści, Cracovia - jeśli Termalicy uda się awansować - kupi od nich licencję
wydaje mi sie ze wladze pojda bardziej w strone podzialu na grupe mistrzoswka i spadkowa... po sezonie zasadniczym co jest dla mnie poronionym pomyslem... Ja chcialem juz dawno ziwekszenia ligicloner pisze:a w sezonie 13/14 ekstraklasa będzie powiększona, więc tak naprawdę ciężko będzie jej spaść w najbliższym czasie.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 kwie 2012, 20:13
Dementuję. Nie ma mowy o żadnej fuzji.cloner pisze:Mam złe wieści, Cracovia - jeśli Termalicy uda się awansować - kupi od nich licencję
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2012, 20:55
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 30 kwie 2012, 23:31
Kibice Lecha mieli inne podejścieczeher pisze:mysle, ze kibice sie nie zgodza... casus Slaskacloner pisze:Mam złe wieści, Cracovia - jeśli Termalicy uda się awansować - kupi od nich licencję
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2012, 0:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 maja 2012, 0:09
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 maja 2012, 17:33
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2012, 21:30
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 02 maja 2012, 15:28
Za to Van der Biezen sklepał psy w rundzie jesiennejpiwus pisze:Lech - Amica, Polonia - Groclin, Cracovia- ... przecież to są ich zgodą i zgodna mentalność.
Maor klepie zydów, rok temu gol na zapewniający mistrzostwo, teraz zapewniający spadek. Chociaż ja tam im kibicuje w zmienia tożsamości utrzymaniu.
Nirvana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2012, 15:58
Pokazali miejsce Wiśle w szeregu. Są powody do radości. Time to say goodbye.Nirvana pisze:Za to Van der Biezen sklepał psy w rundzie jesiennej![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 maja 2012, 16:14
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio