FMy - Strona 666

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 kwie 2012, 19:56

Tego Karę wszyscy chwalący go ustawiają w obronie czy na DP? W Tottenhamie na stoperze odwalał mi niesamowitą kaszanę. Teraz sprowadzam go do OM i mam nadzieję, że spisze się przyzwoicie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 kwie 2012, 19:58

emdżej pisze:Tego Karę wszyscy chwalący go ustawiają w obronie czy na DP? W Tottenhamie na stoperze odwalał mi niesamowitą kaszanę. Teraz sprowadzam go do OM i mam nadzieję, że spisze się przyzwoicie.
Uczysz go od razu grać na OŚ. W pierwszym sezonie jest rezerwowym(w większych klubach), a u Ciebie w OM może już grać w drugim sezonie w podstawie. W Ligue 1 u Mnie już grał w podstawie od 1. sezonu.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 kwie 2012, 20:01

Mam nadzieję, że szybko się przystosuje bo defensywę mam lichą. W ogóle to pomyliłem się: gram Lille, a nie OM. Chciałem Marsylii się podjąć, ale nie kręci mnie gra z zerem na transfery. Już się w Legii namęczyłem z darmowymi transferami.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 kwie 2012, 18:58

Skończyłem sezon na 1 miejscu. Wróciłem tam gdzie byłem. Do tego doszedłem do finału LM gdzie dostałem 4:0 od Realu. No cóż, ale na finał wypadł Cassani(bardzo ważny LO), Kara i Lavezzi. I niestety odpadłem. Osłabienia były mocne. Teraz ściągnąłem na LO newgena z Lyonu za ponad 40 mln euro. Miał średnią prawie 8.0. Czyli defensywę mam kompletną. Lewy pomocnik też jest dobry, a do tego potrzeba uzupełnić środek pomocy(strasznie trudno wyciągnąć kogoś sensownego) i potrzebuje PP. Tutaj celem jest Sigurdsson. Lecz jedną ofertę już odrzucił. Miał zdecydowanie za duże wymagania finansowe. Spróbuje jeszcze raz. Do tego mam niezły napad. Cavani i Lavezzi. Do tego Munian, który wcale jakiś bardzo dobry nie jest. Do tego 2-óch newgenów. Elegancko. Jeszcze mam bardzo dobrego juniora(napastnik) w juniorach. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ściągnąłem Courtisa(za darmo), tego LO za 40 mln i Draxlera(za darmo). Jak mi się znudzi Napoli to odejdę od nich i podejmę się w 6 lidze angielskiej i pogram newgenami jak użytkownik Jestem Hardcorem :D

Teraz mam pytanie właśnie do Jestem Hardcorem. Miałeś w Romie o nazwie Ande Jali(ten pomocnik z RPA). Warto go ściągnąć w 2015 roku :?: Dobrze się prezentuje :?:

Yanki
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yanki » 27 kwie 2012, 20:28

Moja Borussia trafiła do grupy LM z Barceloną, Liverpoolem i Celticiem :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 kwie 2012, 10:58

Obrazek

Regionalna liga północ za mną, teraz czas na zwycięstwo w lidze trzeciej.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 28 kwie 2012, 11:37

Ile dostajesz na transfery?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 kwie 2012, 11:42

Mam równo trzy miliony. Na dodatek podczas tamtego sezonu zarząd wpłacił mi trochę kasy ot tak.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 kwie 2012, 22:19

Obrazek

Jak myślicie, może się ten gość rozwinąć dobrze :?: Bo planuje go powoli wciągnąć do drużyny.

e:Jak obrazek się nie wyświetla to przeciągnijcie słowo obrazek na adres strony.

e2: Obczajcie ten rekord :!: :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6289
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 kwie 2012, 15:18

Aż 13 reprezentantów prowadzonej przeze mnie Francji nominowanych do Złotej Piłki :afro: Co ciekawe 2 z nich nie było w kadrze na MŚ.

Obrazek

Mirek15 pisze: Jak myślicie, może się ten gość rozwinąć dobrze :?: Bo planuje go powoli wciągnąć do drużyny.
Za samo nazwisko Kazadi - Leonowicz powinieneś dać mu kapitana :mrgreen: A poważnie, to będzie z niego niezły grajek, który w wieku 26-28 lat przez chwile może nawet osiągnie poziom światowy. Na pierwszy rzut oka rewelacja, ale jak się przyjrzeć to akurat te staty które potrzeba są niskie. Ćwicz mu wykonczenie, do tego módl się żeby podskoczyły mu fizyczne - ma niezłe opnowanie jak na 18 latka, gra bez piłki poezja, determinajca obiecująca.
Wkurzają mnie tacy gracze, którzy mają świetne staty które nie są potrzebne, bo robię złudne wrażenie. Miałem kiedyś w drużynie gościa o rzutach wolnych 20 i strzale z dystansu 18, który przez 3 lata ani razu nie trafił z wolnego. Z kolei niedawno bramkę z 30 metrów z wolnego strzelił gość o strzale z dystansu 13 i wolnych...8

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 kwie 2012, 17:06

sickstick pisze:Za samo nazwisko Kazadi - Leonowicz powinieneś dać mu kapitana
Jako ciekawostka powiem, że jest to nazwisko z życia wzięte. Khady Kazadi - Leonowicz gra w Gwardii Koszalin.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 kwie 2012, 17:42

Wykończenie mu właśnie ćwiczę. Zobaczymy co z nim będzie. Wieczorem wam wrzucę innych którzy statystycznie są dobrzy.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6289
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 kwie 2012, 19:49

Jak u was ze wskaźnikiem 'Stosunek do krajowych piłkarzy' ? U mnie totalnie bez sensu. W Brightonie i Realu miałem ponad połowę odpowiednio Anglików i Hiszpanów i miałem ten wskaźnik gdzieś w 1/3 słupku. Obecnie w Nantes mam w składzie tylko 6 zagranicznych (4 Afrykanów i 2 Brazyliczyków) i caaaaała reszta zespołu to Francuzi (nie mówiac już ze połowa z nich to rdzenni wychowankowie) a wskaźnik jest już prawie na 0 - ciągle opada :badziewie:

Z kolei w mojej reprezentacji Francji grają Damian Wasilewski (gwiazda Realu) i Lukasz Skrzynski :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 01 maja 2012, 14:31

Lepiej zakupić Guarina czy Kuzmanovicia? Mają bardzo podobne statystyki..

Yanki
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yanki » 01 maja 2012, 14:36

Kupiłem Guarina do Borussi za 1.1 mln euro i sprawuje się znakomicie, ba, w jednym meczu ustrzelił anwet hat-tricka samymi strzałami z dystansu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”