Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 kwie 2012, 19:51
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 23 kwie 2012, 20:07
Micah Richards ,mimo ze gra w klubie najwiekszego rywala ,ma bardzo duzy potencjal,ale nie lapie sie do podstawy ostatnio City.Wedlug mnie napewno ciekawszy pilkarz niz Rafael ,tak wgl transfery miedzy tymi klubami jakies byly kiedykolwiek?Morrow pisze: Podaj jednego prawego obrońcę, którego jesteśmy w stanie kupić i dla którego warto sadzać na ławie/albo umieszczać poza kadrą meczową (bo Small, Rafael i Jones razem na ławie siedzieć przecież nie będą) naszych prawych obrońców i który zagwarantuje nam wyższy poziom? Jedno nazwisko.
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 kwie 2012, 20:33
Nikt nie ma wpływu na kontuzje, to fakt, poddaje tylko wątpliwości czy Evans jest na tyle dobry żeby godnie zastąpić Vidica czy Ferdinanda. Wg mnie jeszcze nie. Stąd tyle głupio traconych goli.Evans grał w tym sezonie tak dużo bo straciliśmy Vidica, czego nikt nie mógł przewidzieć. Trzeba też oddać, że ze swoich obowiązków wywiązywał się zwykle dobrze bądź bardzo dobrze poza kilkoma wpadkami.
Moja teza jest zupełnie inna niż twoje pytania i to co piszesz. Ja uważam, że liczy się dobro zespołu. A u nas jest niby tylu obrońców, wielu przyszło za dużą kasę i pewnie nadejdzie ich 5 minut. Czy jednak Ci wszyscy obrońcy, wykluczając Evrę Vidica i Ferdinanda, są w stanie sprostać temu by zagrać cały sezon w 1 składzie? Nie. I dlatego mimo fantastycznego wyniku jakim jest póki co nasza pozycja w lidze, trzeba się zastanowić, czy nie za dużo tych małolatów lata tam na tej naszej obronie. Nie powiem Ci kogo, bo takie dywagacje są bez sensu. Uważasz, że taki zestaw obrońców jaki mamy, pozwala nam walczyć na trzech frontach w następnym sezonie? Oczywiście że nie. Kogoś trzeba sprzedać a kogoś kupić. Kogoś bardziej doświadczonego.Jak Jones i Rafael mają wskoczyć level wyżej jak mieliby między sobą rywalizować o ogony z graczem bardziej doświadczonym? Swoją drogą z kim? Podaj jednego prawego obrońcę, którego jesteśmy w stanie kupić i dla którego warto sadzać na ławie/albo umieszczać poza kadrą meczową (bo Small, Rafael i Jones razem na ławie siedzieć przecież nie będą) naszych prawych obrońców i który zagwarantuje nam wyższy poziom? Jedno nazwisko.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 kwie 2012, 20:35
Dzizas. Sorry, ale gdybyś oglądał więcej meczów, a nie czytał relacje via sms od ziomków to byś nie miał takich wątpliwości. Evans to jeden z trzech naszych najlepszych zawodników w tym sezonie obok Carricka oraz Valencii.Nikt nie ma wpływu na kontuzje, to fakt, poddaje tylko wątpliwości czy Evans jest na tyle dobry żeby godnie zastąpić Vidica czy Ferdinanda. Wg mnie jeszcze nie. Stąd tyle głupio traconych goli.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 kwie 2012, 20:39
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 kwie 2012, 20:58
Pytałem o realne perspektywy, transfer Richardsa jest niemożliwy. City go sobie "wychowuje" od 11 lat i nie ma takiej opcji żeby go oddała rywalowi zza miedzy. Nie ma opcji żeby go oddała komukolwiek IMO w najbliższym czasie, koleś jest pierwszy do opaski kapitańskiej (którą już nosił swoją drogą) obok Kompanego i Harta.Smashing Pumpkins pisze:Micah Richards ,mimo ze gra w klubie najwiekszego rywala ,ma bardzo duzy potencjal,ale nie lapie sie do podstawy ostatnio City.Wedlug mnie napewno ciekawszy pilkarz niz Rafael ,tak wgl transfery miedzy tymi klubami jakies byly kiedykolwiek?
Uważasz, że dla Fergusona i innych kibiców United nie liczy się dobro zespołu?BaSSu pisze:Ja uważam, że liczy się dobro zespołu.
Jak to bez sensu? Napisałeś, że chcesz doświadczonego prawego obrońcę bo mamy tu braki więc wskaż takiego. Wskaż jednego realnego, doświadczonego, prawego obrońcę do wyciągnięcia dla nas, który z miejsca zagwarantuje nam wyższy poziom od Rafaela i Jonesa, w dodatku przez cały sezon.trzeba się zastanowić, czy nie za dużo tych małolatów lata tam na tej naszej obronie. Nie powiem Ci kogo, bo takie dywagacje są bez sensu. Uważasz, że taki zestaw obrońców jaki mamy, pozwala nam walczyć na trzech frontach w następnym sezonie? Oczywiście że nie. Kogoś trzeba sprzedać a kogoś kupić. Kogoś bardziej doświadczonego.
Czyli, że potrzebujemy jeszcze jednego Vidica np. powalczmy o takiego Thiago Silvę albo Pepe a młodziaki niech sobie grają w Carling Cup?BaSSu pisze:Ile razy mam pisać, nie mam nic do Evansa i uważam że sezon wyszedł mu na plus, ale nie widzę raczej w tym zawodniku potencjału jakim dysponuje Vidic czy Ferdinand, a tym bardziej nie uważam że jest jednym z najlepszych w drużynie.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trancerez » 24 kwie 2012, 15:53
Trancerez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 maja 2012, 10:57
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 maja 2012, 11:50
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 maja 2012, 12:05
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 maja 2012, 12:11
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 maja 2012, 12:12
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2012, 12:16
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 maja 2012, 12:18
Czemu ? Hazard w 442 spokojnie może grać na lewym skrzydle. Ba, on w Lille głównie grywa na boku (wprawdzie w 4231, ale jednak).cru pisze:Jaka jest szansa na to, ze SAF bylby sklonny po transferze Hazarda przejsc na stale na 4-3-3? Bo przy obecnym ustawieniu transfer Belga za gruba kase wydaje mi sie dosc dziwny...
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 maja 2012, 12:22
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio