Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 11 maja 2005, 23:38
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:01
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 maja 2005, 21:04
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 21:07
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 maja 2005, 21:22
Na czas nieokreślony, czyli pewnie szybko tu nie wróci...wazi pisze:Na ile dni bana dostal Smitu...????? Bo sie nie orientuje...
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 14 maja 2005, 21:29
co zazdroscisz mu takiej ilosci postowMikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 maja 2005, 21:32
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 21:34
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 21:51
Nie no mpze z tymi 500 troche przesadziles, nbo ale sporo choc to nie mnie i nie tobie wydawac wyrok na tego biednego chlopcaMikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 23:13
Dokładnie. Mathiasek dostał podpis za pisanie głupich i nic nie wnoszących do tematu postów.RoRo pisze:Nie no mpze z tymi 500 troche przesadziles, nbo ale sporo choc to nie mnie i nie tobie wydawac wyrok na tego biednego chlopcaMikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.A ten podpis żenujacy nabijacz to w ramach kary za nabijanie ??
POZDRO
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 23:16
uważaj bo ci jeszcze mathiasek odpowie na to pytanieTomusmc pisze:Dokładnie. Mathiasek dostał podpis za pisanie głupich i nic nie wnoszących do tematu postów.RoRo pisze:Nie no mpze z tymi 500 troche przesadziles, nbo ale sporo choc to nie mnie i nie tobie wydawac wyrok na tego biednego chlopcaMikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.A ten podpis żenujacy nabijacz to w ramach kary za nabijanie ??
POZDRO
p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 maja 2005, 23:17
a miales, lub masz jakiekolwiek watpliwosci??Tomusmc pisze: p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 23:58
Szczerze Ci powiem, że miałem....dużo osób mysli, że jak ktoś ma dużo postów to jest nabijaczem. Oczywiście nie chodzi mi o Mathiaska. Ja zauważyłem ostatnio, że mam najwięcej postów i pomyślałem przez to, że reszta pomyśli, że jestem nabijaczem chociaż takowim sie nie czuję.zawdi pisze:a miales, lub masz jakiekolwiek watpliwosci??Tomusmc pisze: p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 maja 2005, 0:03
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 maja 2005, 0:12
Mój ulubiony sposób nabijaniaBogi pisze:No, ale Tomku i Zawdi...nabijacz, to ten, który pisze dużą liczbę bezsensownych postów, a nie dużą liczbę postów...Tak więc nie ma co się martwićIle Twoich postów wynika przecież z pracy moderatorskiej...
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio