Ostrzeżenia - komentarze - Strona 61

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 11 maja 2005, 23:38

aha dzieki to bardzo fajnie

Kolejne WP za nabijanie! Daruj sobie takie posty bo nic tym nie zdziałasz!//Tomusmc

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:01

O mathiasek12 ma fajny, /inny status...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 maja 2005, 21:04

Na ile dni bana dostal Smitu...????? Bo sie nie orientuje...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 21:07

Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 maja 2005, 21:22

wazi pisze:Na ile dni bana dostal Smitu...????? Bo sie nie orientuje...
Na czas nieokreślony, czyli pewnie szybko tu nie wróci...

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 14 maja 2005, 21:29

Mikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.
co zazdroscisz mu takiej ilosci postow :roll: :? :shock: nie ma czego!.. jest nabijaczem i tyle!... wozny powinien dostac podobny podpis jak Mathiasek12!...
jego posty nie przekraczaja linijki!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 maja 2005, 21:32

Ale co z tego, że będzie miał te 500 postów mniej ? Tym bardziej będzie chciał nadrobić stracone liczby...ale z tym pomysłem Kostka i jego nowym podpisem będzie większa kara, niż jakby miał 500 mniej...a zresztą co to Ci da, że Mathiasek będzie miał 1000 czy tam 2200000 postów ? Nie patrz na tą liczbę, i będzie spokój :twisted:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 21:34

Mnie tam jednolinijkowe posty nie przeszkadzają tyle co ortografia i gramatyka w postach. Jak czytam niektóre z nich, to sobie myśle, że użytkownik jest niedorozwinięty.
Czasem też piszą takie posty gdzie nie ma przecinków ani kropek i nie da się posta zrozumieć.
Podoba mi się obrazek w podpisie jednego z modów - 'bykom stop'

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 21:51

Mikusinski pisze:Proszę o odjęcie 500 postów userowi Mathiaskowi12, bo tyle postow najwięcej nabił. Poza tym Mathias nabijacz, miał się poprawić, przysięgał, że będzie pisał normalnie i wyraźnie, a pisze dalej tak beznadziejnie.
Nie no mpze z tymi 500 troche przesadziles, nbo ale sporo choc to nie mnie i nie tobie wydawac wyrok na tego biednego chlopca :wink: A ten podpis żenujacy nabijacz to w ramach kary za nabijanie ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 23:13

RoRo pisze:
Nie no mpze z tymi 500 troche przesadziles, nbo ale sporo choc to nie mnie i nie tobie wydawac wyrok na tego biednego chlopca :wink: A ten podpis żenujacy nabijacz to w ramach kary za nabijanie ??

POZDRO
Dokładnie. Mathiasek dostał podpis za pisanie głupich i nic nie wnoszących do tematu postów.

p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 23:16

Tomusmc pisze:
RoRo pisze:

POZDRO
Dokładnie. Mathiasek dostał podpis za pisanie głupich i nic nie wnoszących do tematu postów.

p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
uważaj bo ci jeszcze mathiasek odpowie na to pytanie :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 maja 2005, 23:17

Tomusmc pisze: p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
a miales, lub masz jakiekolwiek watpliwosci??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 23:58

zawdi pisze:
Tomusmc pisze: p.s. tak sobie myslalem...czy jeśli ja mam najwięcej postów ze wszystkich to jestem nabijaczem?
a miales, lub masz jakiekolwiek watpliwosci??
Szczerze Ci powiem, że miałem....dużo osób mysli, że jak ktoś ma dużo postów to jest nabijaczem. Oczywiście nie chodzi mi o Mathiaska. Ja zauważyłem ostatnio, że mam najwięcej postów i pomyślałem przez to, że reszta pomyśli, że jestem nabijaczem chociaż takowim sie nie czuję.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 maja 2005, 0:03

No, ale Tomku i Zawdi...nabijacz, to ten, który pisze dużą liczbę bezsensownych postów, a nie dużą liczbę postów...Tak więc nie ma co się martwić :wink: Ile Twoich postów wynika przecież z pracy moderatorskiej...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 maja 2005, 0:12

Bogi pisze:No, ale Tomku i Zawdi...nabijacz, to ten, który pisze dużą liczbę bezsensownych postów, a nie dużą liczbę postów...Tak więc nie ma co się martwić :wink: Ile Twoich postów wynika przecież z pracy moderatorskiej...
Mój ulubiony sposób nabijania :twisted:. Lecę coś nabić.
Przy okazji dla mnie definicją nabijacza jest pan Nowaczek, chyba Tomusmc nie czujesz jakiejś wpólnoty, że się zastanawiasz?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”