Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2012, 16:41
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 03 maja 2012, 16:44
To nie są bzdury. Możemy się traktować niepoważnie, też lubię pożartować.cloner pisze:darek123, jesteś nowy więc dam Ci radę. Nie pisz bzdur, bo nikt Cię poważnie nie będzie traktował.
darek123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 maja 2012, 16:47
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 03 maja 2012, 16:51
Masz racjęsickstick pisze:Gramy 8, 12 i 16 - co 4 dni spokojnie można wystawiać tą samą 11.
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 maja 2012, 16:53
Wg mnie Lisowski zjada Brzyskiego, który w Polonii wg mnie spuścił z tonu.Marco_Van_Basten pisze:Oprócz Wawrzyniaka i Brzyskiego jest to absolutne TOP3 polskich lewych obrońców.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 03 maja 2012, 16:56
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 maja 2012, 17:12
Wg mnie teżbartbuks pisze:Wg mnie Lisowski zjada Brzyskiego, który w Polonii wg mnie spuścił z tonu.Marco_Van_Basten pisze:Oprócz Wawrzyniaka i Brzyskiego jest to absolutne TOP3 polskich lewych obrońców.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 03 maja 2012, 21:25
rzeznik pisze:Jak mniemam nie chodzi o to czy decyzja Smuda jest zaskakująca, tylko o to czy jest słuszna.
Panowie jajca sobie robicie?Smuda ogłasza kadrę na Euro,część użytkowników tego forum pisze,że powołania są z dupy itd.,ja pytam o piłkarzy lepszych,których powinien powołać selekcjoner,takich co zrobią różnicę(nie licząc tych o których Franz mówił,że w kadrze już nie zagrają) a dostaję jedno nazwisko(Borysiuk) oraz teksty o farbowanych lisach i koncert życzeń nazwisk.Mi też się nie podobają te wszystkie zagraniczne zaciągi,ale skoro rozmawiamy o jednym to za przeproszeniem nie pierdolmy o drugim.Cris7 pisze:E: Jest dokładnie tak jak pisze rzeznik. Nie napisałem o tym, że jestem zaskoczony, że wybrano tych, a nie innych piłkarzy. Nie jestem, bo wiem, że Dyzma to idiota. Napisałem jedynie, że to pomyłki.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 03 maja 2012, 21:43
No właśnie prawie takich nie ma. A mówienie o zawodnikach, którzy jeszcze w kadrze jednego meczu nie zagrali miało sens na etapie selekcji a nie miesiąc przed euro.ryba_82 pisze:ja pytam o piłkarzy lepszych,których powinien powołać selekcjoner,takich co zrobią różnicę(nie licząc tych o których Franz mówił,że w kadrze już nie zagrają)
darek123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 maja 2012, 21:56
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zenon » 03 maja 2012, 22:57
Tomasz Gruszczyńskiryba_82 pisze:ja pytam o piłkarzy lepszych,których powinien powołać selekcjoner,takich co zrobią różnicę(
Zenon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2012, 0:10
Przecież Ci napisałem te nazwiska. Czego Ty jeszcze chcesz?ryba_82 pisze:Panowie jajca sobie robicie?Smuda ogłasza kadrę na Euro,część użytkowników tego forum pisze,że powołania są z dupy itd.,ja pytam o piłkarzy lepszych,których powinien powołać selekcjoner,takich co zrobią różnicę(nie licząc tych o których Franz mówił,że w kadrze już nie zagrają) a dostaję jedno nazwisko(Borysiuk) oraz teksty o farbowanych lisach i koncert życzeń nazwisk.Mi też się nie podobają te wszystkie zagraniczne zaciągi,ale skoro rozmawiamy o jednym to za przeproszeniem nie pierdolmy o drugim.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 maja 2012, 0:20
Oczekujesz nie możliwego. Zastanów się. Są piłkarze grający dla Polski, którzy mogą zrobić różnicęryba_82 pisze:ja pytam o piłkarzy lepszych,których powinien powołać selekcjoner,takich co zrobią różnicę
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 maja 2012, 13:25
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 04 maja 2012, 16:38
I właśnie o to chodzi,że tych lepszych(nie licząc skreślonych przez Franza) od powołanych po prostu na dzisiejszy dzień nie ma.Oczywiście byłoby lepiej gdyby w kadrze grali 'prawdziwi' Polacy,ale Smuda postawił na tzw. 'farbowane lisy' co było wiadome od bardzo dawna i nikt nie powinien być zaskoczony,że w kadrze na Euro brakuje Lisowskiego czy Jankowskiego.Ty akcentem kończę udział w tej dyskusji i mam wielką nadzieję,że w końcu do niektórych dotrze co przez cały czas próbuje przekazać.Mirek15 pisze:Oczekujesz nie możliwego. Zastanów się. Są piłkarze grający dla Polski, którzy mogą zrobić różnicę
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio